Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ЧОРБАДЖАКОВ 91 ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
204407376
Регистрация по ЗДДС
Да - BG204407376 от 2017-03-14 на основание чл. 97а от ЗДДС (Задължение за регистрация при доставки на услуги, данъкът за които е изискуем от получателя (Ново загл. - ДВ, бр. 95 от 2009 г., в сила от 01.01.2010 г.))
Дата на регистрация
January 12, 2017 16:23
Наименование
ЧОРБАДЖАКОВ 91
Транслитерация
CHORBADJAKOV 91 EOOD
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Триадица, ЙОРДАН ЙОВКОВ, 8 Виж на картата
Има 3 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
Търговия на едро и дребно, покупка на стоки или други вещи с цел да ги препродаде в първоначален или преработен вид; продажба на стоки от собствено производство; търговско представителство и посредн... Търговия на едро и дребно, покупка на стоки или други вещи с цел да ги препродаде в първоначален или преработен вид; продажба на стоки от собствено производство; търговско представителство и посредничество; комисионна, спедиционна и складова дейност; стоков контрол; хотелиерска, туристическа, рекламна, строителна и ремонтна дейност, покупка, строеж и обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба, външно-търговска дейност, лизинг и всяка друга дейност незабранена от Закона. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: ТОДОР ИВАНОВ ИЛИЕВ (свързан с 4 фирми)
Едноличен собственик на капитала
ТОДОР ИВАНОВ ИЛИЕВ (свързан с 4 фирми)
Капитал размер
2 лева (2 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ЧОРБАДЖАКОВ 91 ЕООД на латиница "CHORBADJAKOV 91 EOOD" с ЕИК/ПИК 204407376 е основана на 12 Януари 2017 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 2 лева.

Хронология

2017-01-12
Регистрация на фирмата

2017-03-14
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG204407376 на основание чл. 97а от ЗДДС - Задължение за регистрация при доставки на услуги, данъкът за които е изискуем от получателя (Ново загл. - ДВ, бр. 95 от 2009 г., в сила от 01.01.2010 г.)

2018-07-18
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Слатина, Лидице, 7-9, ет. 2
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Триадица, ЙОРДАН ЙОВКОВ, 8
Промяна едноличен собственик на капитала
Промяна предмет на дейност
- Търговия, посреднически услуги, консултантски услуги, представителство на български и чуждестранни физически и юридически лица, продажба на стоки от собствено производство, комисионна, спедиционна, складова, лизингова, превозна, хотелиерска и туристическа дейност, рекламна, информационна, програмна и импресарска дейности, както и всички други сделки и дейности, незабранени от закона. Дейностите, за които е необходим лиценз за осъществяването им, ще бъдат извършвани след получаването им. За изпълнение на целите си дружеството може да: (а) участва във всяко дружество със същата или подобна цел, във всяко друго юридическо лице, или да се слее с други дружества (б) да се сдружава с всяко физическо или юридическо лице в България или в чужбина (в) да обединява офиси в България или в чужбина, (д) да закупи или продаде дялове на дружеството, (е) да закупува или наема транспортни средства, технически или механични машини.
+ Търговия на едро и дребно, покупка на стоки или други вещи с цел да ги препродаде в първоначален или преработен вид; продажба на стоки от собствено производство; търговско представителство и посредничество; комисионна, спедиционна и складова дейност; стоков контрол; хотелиерска, туристическа, рекламна, строителна и ремонтна дейност, покупка, строеж и обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба, външно-търговска дейност, лизинг и всяка друга дейност незабранена от Закона.

2019-11-27
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Триадица, ЙОРДАН ЙОВКОВ, 8
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Триадица, ЙОРДАН ЙОВКОВ, 8

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма