Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

Заложна къща Кеш енд Кери ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
204410174
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
January 16, 2017 10:59
Наименование
Заложна къща Кеш енд Кери
Транслитерация
"Zalozhna kashta Kesh and Keri"
Оборот
12,000 лв. оборот за 2021 г.
Служители
3 служители към 2021 г.
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Благоевград, бл. 123, вх. Б, ет. 7 Виж на картата
Има 16 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
предоставяне на парични заеми по занятие, обезпечени със залог на движими вещи, автомобили и други ценни предмети, който не са паметници на културата; работа с благородни метали и скъпоценни кам... предоставяне на парични заеми по занятие, обезпечени със залог на движими вещи, автомобили и други ценни предмети, който не са паметници на културата; работа с благородни метали и скъпоценни камъни и изделия със и от тях; сделки със злато, сребро и изделия от благородни метали и скъпоценни камъни; продажба с цел погасяване на паричните задължения, възникнали във връзка с предоставените заеми; други търговски сделки, когато това е необходимо във връзка с осъществяването на дейността на дружеството. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: Йордан Георгиев Черкезов (свързан с 4 фирми)
Едноличен собственик на капитала
Йордан Георгиев Черкезов (свързан с 4 фирми)
Капитал размер
20 лева (20 лева внесен)

Финансови показатели

Година
Оборот
Печалба
Марж на печалбата
2021 12,000 - -

Служители

Година
Служители
2021 3

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма Заложна къща Кеш енд Кери ЕООД на латиница ""Zalozhna kashta Kesh and Keri"" с ЕИК/ПИК 204410174 е основана на 16 Януари 2017 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Седалището на компанията се намира в гр. Благоевград, а началният внесен капитал е в размер на 20 лева.

Оборота на фирмата за 2021 година е в размер на 12,000 лв.

Хронология

2017-01-16
Регистрация на фирмата

2017-03-20
Промяна предмет на дейност
- предоставяне на парични заеми по занятие, обезпечени със залог на движими вещи, автомобили и други ценни предмети, който не са паметници на културата; сделки със злато, сребро и изделия от благородни метали и скъпоценни камъни, както и продажбата им с цел погасяване на паричните задължения, възникнали във връзка с предоставените заеми; други търговски сделки, когато това е необходимо във връзка с осъществяването на дейността на дружеството.
+ предоставяне на парични заеми по занятие, обезпечени със залог на движими вещи, автомобили и други ценни предмети, който не са паметници на културата; работа с благородни метали и скъпоценни камъни и изделия със и от тях; сделки със злато, сребро и изделия от благородни метали и скъпоценни камъни; продажба с цел погасяване на паричните задължения, възникнали във връзка с предоставените заеми; други търговски сделки, когато това е необходимо във връзка с осъществяването на дейността на дружеството.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма