Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

БАЛАНС ГРУП АКТИВИТИ ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
204415355
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
January 19, 2017 09:43
Наименование
БАЛАНС ГРУП АКТИВИТИ
Транслитерация
BALANCE GROUP ACTIVITY LTD.
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Слатина, Стефан Киров, 6 Виж на картата
Предмет на дейност
Консултантски услуги, офис услуги, търговия с всякакви стоки на едро и дребно; внос и износ; покупка, продажба и отдаване под наем, покупка с цел продажба на стоки в първоначален, преработен... Консултантски услуги, офис услуги, търговия с всякакви стоки на едро и дребно; внос и износ; покупка, продажба и отдаване под наем, покупка с цел продажба на стоки в първоначален, преработен или обработен вид; туристическа и туроператорска дейност; комисионни, лизингови, складови, спедиционни сделки; превозни сделки; рекламна и информационна дейност; хотелиерство и ресторантьорство; търговско представителство (без процесуално) и посредничество; покупка, строителство и обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба и сделки с недвижими имоти; сделки с обекти на интелектуална собственост и всяка друга търговска дейност незабранена от закон. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: ТЕМЕНУЖКА ПЕТРОВА КОЛЕВА (свързан с 20 фирми)
Едноличен собственик на капитала
ТЕМЕНУЖКА ПЕТРОВА КОЛЕВА (свързан с 20 фирми)
Капитал размер
100 лева (100 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма БАЛАНС ГРУП АКТИВИТИ ЕООД на латиница "BALANCE GROUP ACTIVITY LTD." с ЕИК/ПИК 204415355 е основана на 19 Януари 2017 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "КЕПИТЪЛ КОНСУЛТИНГ", но на 3 Май 2019 година то бива сменено на сегашното "БАЛАНС ГРУП АКТИВИТИ". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 100 лева.

Хронология

2017-01-19
Регистрация на фирмата

2018-03-14
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Слатина, Шипченски проход, 43, вх. А, ет. 1
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Слатина, Стефан Киров, 6
Промяна едноличен собственик на капитала

2019-05-03
Промяна наименование
Името се сменя от КЕПИТЪЛ КОНСУЛТИНГ на БАЛАНС ГРУП АКТИВИТИ
Промяна предмет на дейност
- Всякаква търговска дейност, незабранена със закон.
+ Консултантски услуги, офис услуги, търговия с всякакви стоки на едро и дребно; внос и износ; покупка, продажба и отдаване под наем, покупка с цел продажба на стоки в първоначален, преработен или обработен вид; туристическа и туроператорска дейност; комисионни, лизингови, складови, спедиционни сделки; превозни сделки; рекламна и информационна дейност; хотелиерство и ресторантьорство; търговско представителство (без процесуално) и посредничество; покупка, строителство и обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба и сделки с недвижими имоти; сделки с обекти на интелектуална собственост и всяка друга търговска дейност незабранена от закон.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма