Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

КАТЮША 22 ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
204427667
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
January 27, 2017 09:59
Наименование
КАТЮША 22
Транслитерация
KATUSHA 22 LTD
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Варна, р-н Одесос, УЛ. ПИРОТ, 5, ет. 3 Виж на картата
Има 5 фирми на този адрес виж фирмите
Контакти
Предмет на дейност
Търговска дейност в страната и чужбина, включително и по електронен път; Производство на хранителни и промишлени стоки; Търговско представителство и посредничество; Сделки с интелектуална собственос... Търговска дейност в страната и чужбина, включително и по електронен път; Производство на хранителни и промишлени стоки; Търговско представителство и посредничество; Сделки с интелектуална собственост, рекламни услуги и услуги в областта на връзките с обществеността; Покупка, ремонт, строеж и обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба; Посреднически услуги и консултации при сделки с недвижими имоти и наемни отношения; Управление и обслужване на недвижими имоти; Строителство на сгради и строителни съоръжения; Комисионна, спедиционна, складова и лизингова дейност; Транспортна, хотелиерска, ресторантьорска, туристическа дейност, турагентска и туроператорска дейност (след получаване на необходимите разрешителни); Консултантски услуги. Онлайн търговия. Фризьорски и козметични услуги. Услуги в сферата на почистването, както и всяка друга незабранена от закона дейност. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: ЕКАТЕРИНА ВАЛЕНТИНОВА ИСКРЕНОВА (свързан с 2 фирми)
Едноличен собственик на капитала
ЕКАТЕРИНА ВАЛЕНТИНОВА ИСКРЕНОВА (свързан с 2 фирми)
Капитал размер
200 лева (200 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма КАТЮША 22 ЕООД на латиница "KATUSHA 22 LTD" с ЕИК/ПИК 204427667 е основана на 27 Януари 2017 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "КАТЕРИНА НЮЗ", но на 28 Октомври 2019 година то бива сменено на сегашното "КАТЮША 22". Седалището на компанията се намира в гр. Варна, а началният внесен капитал е в размер на 200 лева.

Хронология

2017-01-27
Регистрация на фирмата

2019-10-28
Промяна наименование
Името се сменя от КАТЕРИНА НЮЗ на КАТЮША 22
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Варна, р-н Одесос, ул. ПИРОТ, 5, ет. 3
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Варна, р-н Одесос, УЛ. ПИРОТ, 5, ет. 3
Промяна предмет на дейност
- Търговска дейност в страната и чужбина, включително и по електронен път; Производство на хранителни и промишлени стоки; Търговско представителство и посредничество; Сделки с интелектуална собственост, рекламни услуги и услуги в областта на връзките с обществеността; Покупка, ремонт, строеж и обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба; Посреднически услуги и консултации при сделки с недвижими имоти и наемни отношения; Управление и обслужване на недвижими имоти; Строителство на сгради и строителни съоръжения; Комисионна, спедиционна, складова и лизингова дейност; Транспортна, хотелиерска, ресторантьорска, туристическа дейност, турагентска и туроператорска дейност (след получаване на необходимите разрешителни); Консултантски услуги.
+ Търговска дейност в страната и чужбина, включително и по електронен път; Производство на хранителни и промишлени стоки; Търговско представителство и посредничество; Сделки с интелектуална собственост, рекламни услуги и услуги в областта на връзките с обществеността; Покупка, ремонт, строеж и обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба; Посреднически услуги и консултации при сделки с недвижими имоти и наемни отношения; Управление и обслужване на недвижими имоти; Строителство на сгради и строителни съоръжения; Комисионна, спедиционна, складова и лизингова дейност; Транспортна, хотелиерска, ресторантьорска, туристическа дейност, турагентска и туроператорска дейност (след получаване на необходимите разрешителни); Консултантски услуги. Онлайн търговия. Фризьорски и козметични услуги. Услуги в сферата на почистването, както и всяка друга незабранена от закона дейност.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма