Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

Джей Кей Текно-Трейд ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
204439235
Регистрация по ЗДДС
Да - BG204439235 от 2017-02-24 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС (Регистрация по избор)
Дата на регистрация
February 6, 2017 08:51
Наименование
Джей Кей Текно-Трейд
Транслитерация
JK Techno-Trade Ltd.
Служители
1 служител към 2021 г.
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Триадица, ул.Уилям Гладстон, 32, ет. 5 Виж на картата
Има 8 фирми на този адрес виж фирмите
Контакти
Предмет на дейност
Работа с благородни метали и скъпоценни камъни и изделия със и от тях по занаятие съгласно чл.17 от Наредбата за условията и реда за вписване врегистъра и за изискванията към дейността на лицата, ко... Работа с благородни метали и скъпоценни камъни и изделия със и от тях по занаятие съгласно чл.17 от Наредбата за условията и реда за вписване врегистъра и за изискванията към дейността на лицата, които осъществяват дейност по добиване, преработване и сделки с благородни метали и скъпоценни камъни и изделия със и от тях по занятие; износ и внос на продукти, свързани с отбраната, брокерска дейност с продукти, свързани с отбраната, регистрация и трансфер на продукти, свързани с отбраната, управление на проекти за оползотворяване и обезвреждане на пластмасови и найлонови отпадъци, както и всяка друга дейност, за която няма забрана от закон. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: Дани Кахлон (свързан с 3 фирми)
Едноличен собственик на капитала
Дани Кахлон (свързан с 3 фирми)
Капитал размер
1,000 лева (1,000 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Година
Служители
2021 1

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма Джей Кей Текно-Трейд ЕООД на латиница "JK Techno-Trade Ltd." с ЕИК/ПИК 204439235 е основана на 6 Февруари 2017 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "Кел-Джемс", но на 13 Февруари 2020 година то бива сменено на сегашното "Джей Кей Текно-Трейд". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 1,000 лева.

Хронология

2017-02-06
Регистрация на фирмата

2017-02-24
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG204439235 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС - Регистрация по избор

2019-03-14
Промяна предмет на дейност
- работа с благородни метали и скъпоценни камъни и изделия със и от тях по занаятие съгласно чл. 17 от Наредбата за условията и реда за вписване в регистъра и за изискванията към дейността на лицата, които осъществяват дейност по добиване, преработване и сделки с благородни метали и скъпоценни камъни и изделия със и от тях по занятие.
+ работа с благородни метали и скъпоценни камъни и изделия със и от тях по занаятие съгласно чл.17 от Наредбата за условията и реда за вписване в регистъра и за изискванията към дейността на лицата, които осъществяват дейност по добиване, преработване и сделки с благородни метали и скъпоценни камъни и изделия със и от тях по занятие; износ и внос на продукти, свързани с отбраната, брокерска дейност с продукти, свързани с отбраната, регистрация и трансфер на продукти, свързани с отбраната, както и всяка друга дейност, за която няма забрана от закон.

2020-02-03
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Средец, ул.Неофит Рилски, 55
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Триадица, ул.Уилям Гладстон, 32, ет. 5

2020-02-13
Промяна наименование
Името се сменя от Кел-Джемс на Джей Кей Текно-Трейд

2021-11-12
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Триадица, ул.Уилям Гладстон, 32, ет. 5
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Триадица, ул.Уилям Гладстон, 32, ет. 5

2023-11-07
Промяна предмет на дейност
- работа с благородни метали и скъпоценни камъни и изделия със и от тях по занаятие съгласно чл.17 от Наредбата за условията и реда за вписване в регистъра и за изискванията към дейността на лицата, които осъществяват дейност по добиване, преработване и сделки с благородни метали и скъпоценни камъни и изделия със и от тях по занятие; износ и внос на продукти, свързани с отбраната, брокерска дейност с продукти, свързани с отбраната, регистрация и трансфер на продукти, свързани с отбраната, както и всяка друга дейност, за която няма забрана от закон.
+ Работа с благородни метали и скъпоценни камъни и изделия със и от тях по занаятие съгласно чл.17 от Наредбата за условията и реда за вписване врегистъра и за изискванията към дейността на лицата, които осъществяват дейност по добиване, преработване и сделки с благородни метали и скъпоценни камъни и изделия със и от тях по занятие; износ и внос на продукти, свързани с отбраната, брокерска дейност с продукти, свързани с отбраната, регистрация и трансфер на продукти, свързани с отбраната, управление на проекти за оползотворяване и обезвреждане на пластмасови и найлонови отпадъци, както и всяка друга дейност, за която няма забрана от закон.

Свързани фирми

Няма данни.

Предишна фирма Следваща фирма