Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

БИБ БИОБАЗИРАНИ ИНДУСТРИИ БЪЛГАРИЯ ООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
204442007
Регистрация по ЗДДС
Да - BG204442007 от 2020-02-26 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС (Регистрация по избор)
Дата на регистрация
February 7, 2017 12:38
Наименование
БИБ БИОБАЗИРАНИ ИНДУСТРИИ БЪЛГАРИЯ
Транслитерация
"BIB BIOBASED INDUSTRIES BULGARIA" OOD
Правна форма
Дружество с ограничена отговорност (ООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, с. Раковица, Дванадесета, 1 Виж на картата
Има 4 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
а) Създаване, поддръжка и събиране на реколта от плантации от растения, които са подходящи за производство на хранителни продукти както и като суровина за производство на биобазирани материали;б) ... а) Създаване, поддръжка и събиране на реколта от плантации от растения, които са подходящи за производство на хранителни продукти както и като суровина за производство на биобазирани материали;б) Производство на разсад и семена;в) Производство на всякакви продукти от пожънатата растителна маса;г) Разработване на технически уреди за засаждане и жънене на плантациите;д) Обучение и допълнителна квалификация на специалисти за растениевъдството.e) консултации за производствени и търговски фирми, както и за държавни и областни звена в България и чужбина.ж) реализиране проекти в областта на земеделието и селското стопанство, на производството и на търговията в България и чужбина. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: СУЗАНЕ ЛАРИСА АЙЗЕЛЕ (свързан с 1 фирма)
Управител: ЮРГЕН КОНРАД АЙЗЕЛЕ (свързан с 7 фирми)
Съдружник: СУЗАНЕ ЛАРИСА АЙЗЕЛЕ 60.00 лв - 50.00% дял (свързан с 1 фирма)
Съдружник: ЮРГЕН КОНРАД АЙЗЕЛЕ 60.00 лв - 50.00% дял (свързан с 7 фирми)
Капитал размер
120 лева (120 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма БИБ БИОБАЗИРАНИ ИНДУСТРИИ БЪЛГАРИЯ ООД на латиница ""BIB BIOBASED INDUSTRIES BULGARIA" OOD" с ЕИК/ПИК 204442007 е основана на 7 Февруари 2017 година с правна форма "Дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ООД". Седалището на компанията се намира в с. Раковица, а началният внесен капитал е в размер на 120 лева.

Хронология

2017-02-07
Регистрация на фирмата

2020-02-26
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG204442007 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС - Регистрация по избор

2020-07-06
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, с. Връв, ДУНАВ, 1
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Видин, ул. ПАНОНИЯ, 3

2021-02-26
Промяна предмет на дейност
- Създаване, поддръжка и събиране на реколта от плантации от растения, които са подходящи за производство на хранителни продукти както и като суровина за производство на биобазирани материали; Производство на разсад и семена; Производство на всякакви продукти от пожънатата растителна маса; Разработване на технически уреди за засаждане и жънене на плантациите; Обучение и допълнителна квалификация на специалисти за растениевъдството.
+ а) Създаване, поддръжка и събиране на реколта от плантации от растения, които са подходящи за производство на хранителни продукти както и като суровина за производство на биобазирани материали;б) Производство на разсад и семена;в) Производство на всякакви продукти от пожънатата растителна маса;г) Разработване на технически уреди за засаждане и жънене на плантациите;д) Обучение и допълнителна квалификация на специалисти за растениевъдството.e) консултации за производствени и търговски фирми, както и за държавни и областни звена в България и чужбина.ж) реализиране проекти в областта на земеделието и селското стопанство, на производството и на търговията в България и чужбина.

2023-01-27
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Видин, ул. ПАНОНИЯ, 3
+ БЪЛГАРИЯ, с. Раковица, Дванадесета, 1

Свързани фирми

Няма данни.

Предишна фирма Следваща фирма