Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

МОРАНО ТРЕЙД ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
204443596
Регистрация по ЗДДС
Да - BG204443596 от 2017-03-13 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС (Регистрация по избор)
Дата на регистрация
February 8, 2017 10:53
Наименование
МОРАНО ТРЕЙД
Транслитерация
MORANO TRADE LTD
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Благоевград, Бул. Св. Димитър Солунски, 85 Виж на картата
Има 13 фирми на този адрес виж фирмите
Контакти
Код на икономическа дейност
4941 - ТОВАРЕН АВТОМОБИЛЕН ТРАНСПОРТ
Предмет на дейност
Покупка на стоки или други вещи с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид, търговско представителство и посредничество, комисионни, превозни, спедиционни и складови сделки,... Покупка на стоки или други вещи с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид, търговско представителство и посредничество, комисионни, превозни, спедиционни и складови сделки, туристически, рекламни, информационни услуги. Покупка, строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба. Търговия с изделия на леката, преработвателната и хранително вкусовата промишленост; Търговия с масла, гуми и резервни части за превозни средства нови и употребявани; Вътрешна и външнотърговска дейности чрез внос и износ, бартерни, комисионни, реекспортни и лизингови сделки и операции. Внос, износ, продажба и отдаване под наем на леки и товарни автомобили нови и втора употреба от страни от Европейския съюз и извън Европейския Съюз. Търговско представителство и посредничество на местни и чуждестранни физически и юридически лица в страната и чужбина. Други дейности и услуги, с изключение на забранените от закона. Когато има разрешителен режим - след съответното разрешение. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: МИКЕЛЕ АФОРТУНАТО (свързан с 1 фирма)
Едноличен собственик на капитала
МИКЕЛЕ АФОРТУНАТО (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
2,000 лева (2,000 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма МОРАНО ТРЕЙД ЕООД на латиница "MORANO TRADE LTD" с ЕИК/ПИК 204443596 е основана на 8 Февруари 2017 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Седалището на компанията се намира в гр. Благоевград, а началният внесен капитал е в размер на 2,000 лева.

Хронология

2017-02-08
Регистрация на фирмата

2017-03-13
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG204443596 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС - Регистрация по избор

2020-01-31
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Благоевград, Димитър Солунски, 85
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Благоевград, Димитър Солунски, 85
Промяна едноличен собственик на капитала
Промяна предмет на дейност
- Покупка на стоки или други вещи с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид, търговско представителство и посредничество, комисионни, превозни, спедиционни и складови сделки; туристически, рекламни, информационни услуги; Покупка, строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба. Търговия с изделия на леката, преработвателната и хранително вкусовата промишленост; Търговия с масла, гуми и резервни части за превозни средства нови и употребявани; Вътрешна и външнотърговска дейности чрез внос и износ, бартерни, комисионни, реекспортни и лизингови сделки и операции. Внос, износ, продажба и отдаване под наем на леки и товарни автомобили и строителни машини нови и втора употреба от страни от Европейския съюз и извън Европейския Съюз; Търговско представителство и посредничество на местни и чуждестранни физически и юридически лица в страната и чужбина. Други дейности и услуги, с изключение на забранените от закона. Когато има разрешителен режим - след съответното разрешение.
+ Покупка на стоки или други вещи с цел продажба в първоначален,преработен или обработен вид, търговско представителство и посредничество, комисионни, превозни, спедиционни и складови сделки,-гуристически, рекламни, информационни услуги,- Покупка, строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба. Търговия с изделия на пеката, преработвателната и хранително вкусовата промишленост; Търговия с масла, гуми и резервни части за превозни средства нови и употребявани; Вътрешна и външнотърговска дейности чрез внос и износ, бартерни, комисионни, реекспортни и лизингови сделки и операции. Внос, износ, продажба и отдаване под наем на леки и товарни автомобили нови и втора /потреба от страни от Европейския съюз и извън Европейския Съюз,-Търговско представителство и посредничество на местни и чуждестранни физически и юридически лица в страната и чужбина. Цруги дейности и услуги, с изключение на забранените от закона. Когато има разрешителен режим - след съответното разрешение.

2020-02-03
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Благоевград, Димитър Солунски, 85
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Благоевград, Бул. Св. Димитър Солунски, 85
Промяна едноличен собственик на капитала
Промяна предмет на дейност
- Покупка на стоки или други вещи с цел продажба в първоначален,преработен или обработен вид, търговско представителство и посредничество, комисионни, превозни, спедиционни и складови сделки,-гуристически, рекламни, информационни услуги,- Покупка, строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба. Търговия с изделия на пеката, преработвателната и хранително вкусовата промишленост; Търговия с масла, гуми и резервни части за превозни средства нови и употребявани; Вътрешна и външнотърговска дейности чрез внос и износ, бартерни, комисионни, реекспортни и лизингови сделки и операции. Внос, износ, продажба и отдаване под наем на леки и товарни автомобили нови и втора /потреба от страни от Европейския съюз и извън Европейския Съюз,-Търговско представителство и посредничество на местни и чуждестранни физически и юридически лица в страната и чужбина. Цруги дейности и услуги, с изключение на забранените от закона. Когато има разрешителен режим - след съответното разрешение.
+ Покупка на стоки или други вещи с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид, търговско представителство и посредничество, комисионни, превозни, спедиционни и складови сделки, туристически, рекламни, информационни услуги. Покупка, строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба. Търговия с изделия на леката, преработвателната и хранително вкусовата промишленост; Търговия с масла, гуми и резервни части за превозни средства нови и употребявани; Вътрешна и външнотърговска дейности чрез внос и износ, бартерни, комисионни, реекспортни и лизингови сделки и операции. Внос, износ, продажба и отдаване под наем на леки и товарни автомобили нови и втора употреба от страни от Европейския съюз и извън Европейския Съюз. Търговско представителство и посредничество на местни и чуждестранни физически и юридически лица в страната и чужбина. Други дейности и услуги, с изключение на забранените от закона. Когато има разрешителен режим - след съответното разрешение.

Свързани фирми

Няма данни.

Предишна фирма Следваща фирма