Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

Греал Трейдинг ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
204448056
Регистрация по ЗДДС
Да - BG204448056 от 2017-10-13 на основание друго от ЗДДС
Дата на регистрация
February 10, 2017 09:26
Наименование
Греал Трейдинг
Транслитерация
Greal Trading Ltd.
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Красна поляна, 1, бл. 145, вх. Б, ет. 2 Виж на картата
Предмет на дейност
Търговия на едро и дребно с облекла и други промишлени и хранителни стоки, авточасти и строителни материали, Медиатор (посредник) при внос и износ на електроапаратура и други стоки, маркетингов ... Търговия на едро и дребно с облекла и други промишлени и хранителни стоки, авточасти и строителни материали, Медиатор (посредник) при внос и износ на електроапаратура и други стоки, маркетингов консултинг за националния и световния пазар, финансов консултинг; осъществяване на проектни, строителни, строително-ремонтни дейности; външен и вътрешен дизайн; разработване и поддръжка на уебсайтове и всякакви други дейности, незабранени от българското законодателство, при спазване на всякакви действащи лицензионни, регистрационни или други изисквания.. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: Володя Кирилов Цонев (свързан с 2 фирми)
Едноличен собственик на капитала
Володя Кирилов Цонев (свързан с 2 фирми)
Капитал размер
2 лева (2 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма Греал Трейдинг ЕООД на латиница "Greal Trading Ltd." с ЕИК/ПИК 204448056 е основана на 10 Февруари 2017 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 2 лева.

Хронология

2017-02-10
Регистрация на фирмата

2017-10-13
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG204448056 на основание друго от ЗДДС

2017-12-04
Промяна предмет на дейност
- Медиатор (посредник) при внос и износ на електроапаратура и други стоки, маркетингов консултинг за националния и световния пазар, финансов консултинг; осъществяване на проектни, строителни, строително-ремонтни дейности; външен и вътрешен дизайн; разработване и поддръжка на уебсайтове и всякакви други дейности, незабранени от българското законодателство, при спазване на всякакви действащи лицензионни, регистрационни или други изисквания.
+ Търговия на едро и дребно с облекла и други промишлени и хранителни стоки, авточасти и строителни материали, Медиатор (посредник) при внос и износ на електроапаратура и други стоки, маркетингов консултинг за националния и световния пазар, финансов консултинг; осъществяване на проектни, строителни, строително-ремонтни дейности; външен и вътрешен дизайн; разработване и поддръжка на уебсайтове и всякакви други дейности, незабранени от българското законодателство, при спазване на всякакви действащи лицензионни, регистрационни или други изисквания..

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма