Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

РОЯЛ ХОУМ ИНВЕСТ ООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
204472228
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
February 27, 2017 08:49
Наименование
РОЯЛ ХОУМ ИНВЕСТ
Транслитерация
"ROYAL HOME INVEST" Ltd
Правна форма
Дружество с ограничена отговорност (ООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Витоша, ул. "Елия Челеби", 43А, вх. Е, ет. 1 Виж на картата
Предмет на дейност
- посреднически услуги при покупко-продажба, замяна и отдаване под наем на недвижими имоти;- консултантска дейност в областта на пазара на недвижими имоти;- управление на недвижими имоти;- посреднич... - посреднически услуги при покупко-продажба, замяна и отдаване под наем на недвижими имоти;- консултантска дейност в областта на пазара на недвижими имоти;- управление на недвижими имоти;- посредничество и представителство на български и чуждестранни физически и юридически лица.Дружеството ще извършва и всяка друга дейност, която не е забранена със закон. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: Марина Валентинова Чаушева (свързан с 2 фирми)
Съдружник: Александър Димитров Митев 5.00 лв - 50.00% дял (свързан с 5 фирми)
Съдружник: Марина Валентинова Чаушева (свързан с 2 фирми)
Капитал размер
10 лева (10 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма РОЯЛ ХОУМ ИНВЕСТ ООД на латиница ""ROYAL HOME INVEST" Ltd" с ЕИК/ПИК 204472228 е основана на 27 Февруари 2017 година с правна форма "Дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "АН ПАРТНЪРС", но на 25 Април 2019 година то бива сменено на сегашното "РОЯЛ ХОУМ ИНВЕСТ". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 10 лева.

Хронология

2017-02-27
Регистрация на фирмата

2019-04-25
Промяна наименование
Името се сменя от АН ПАРТНЪРС на РОЯЛ ХОУМ ИНВЕСТ
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Лозенец, ул. "Зорница", 4, вх. А, ет. 3
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Витоша, ул. "Елия Челеби", 43А, вх. Е, ет. 1
Промяна предмет на дейност
- Търговия със стоки за широко потребление, търговия с алкохолни и тютюневи изделия, производство и реализация на изделия от леката и хранително-вкусовата промишленост, хотелиерство и ресторантьорство, разработване и експлоатация на заведения кафе-аперитиви, барове, нощни клубове, посредничество и представителство на български и чуждестранни физически и юридически лица, включително посреднически услуги при покупко-продажба, замяна и отдаване под наем на недвижими имоти, комисионни, спедиционни и превозни сделки, туристически, рекламни услуги, консултантска дейност.Дружеството ще извършва и всяка друга дейност, която не е забранена със закон.
+ - посреднически услуги при покупко-продажба, замяна и отдаване под наем на недвижими имоти;- консултантска дейност в областта на пазара на недвижими имоти;- управление на недвижими имоти;- посредничество и представителство на български и чуждестранни физически и юридически лица.Дружеството ще извършва и всяка друга дейност, която не е забранена със закон.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма