Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

иМо ЕТАЛОН ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
204476970
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
February 28, 2017 14:19
Наименование
иМо ЕТАЛОН
Транслитерация
iMo ETALON Ltd
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Слатина, бл. 31Б, вх. Б, ет. 3 Виж на картата
Има 18 фирми на този адрес виж фирмите
Контакти
Предмет на дейност
Посреднически, консултантски и проектантски дейности в сферата на недвижимите имоти и строително-инвестиционните процеси, покупко-продажби, отдаване под наем, геодезически дейности и дейности ... Посреднически, консултантски и проектантски дейности в сферата на недвижимите имоти и строително-инвестиционните процеси, покупко-продажби, отдаване под наем, геодезически дейности и дейности по кадастъра, строителство и строително-ремонтни дейности, вътрешна и външнотърговска дейност, търговско представителство и посредничество на български и чужди физически и юридически лица и всякакъв друг вид дейност, незабранена със закон. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: Богомил Ненов Консулов (свързан с 1 фирма)
Едноличен собственик на капитала
Богомил Ненов Консулов (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
500 лева (500 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма иМо ЕТАЛОН ЕООД на латиница "iMo ETALON Ltd" с ЕИК/ПИК 204476970 е основана на 28 Февруари 2017 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 500 лева.

Хронология

2017-02-28
Регистрация на фирмата

2022-07-04
Промяна предмет на дейност
- Посреднически, консултантски и проектантски дейности в сферата на недвижимите имоти и строително-инвестиционните процеси, покупко-продажби, отдаване под наем, геодезически дейности, строителство и строително-ремонтни дейности, вътрешна и външнотърговска дейност, търговско представителство и посредничество на български и чужди физически и юридически лица и всякакъв друг вид дейност, незабранена със закон.
+ Посреднически, консултантски и проектантски дейности в сферата на недвижимите имоти и строително-инвестиционните процеси, покупко-продажби, отдаване под наем, геодезически дейности и дейности по кадастъра, строителство и строително-ремонтни дейности, вътрешна и външнотърговска дейност, търговско представителство и посредничество на български и чужди физически и юридически лица и всякакъв друг вид дейност, незабранена със закон.

Свързани фирми

Няма данни.

Предишна фирма Следваща фирма