Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

УНИТЕК 2020 ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
204480794
Регистрация по ЗДДС
Да - BG204480794 от 2017-05-03 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС (Регистрация по избор)
Дата на регистрация
March 2, 2017 08:56
Наименование
УНИТЕК 2020
Транслитерация
"UNITEK 2020" SRL
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Възраждане, ул."Стефан Стамболов", 43 Виж на картата
Има 2 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
Производство, сглобяване, зареждане и поддръжка на пожарогасители; инсталация и поддръжка на системите за пожар, електрически и електронни системи за превентиране на аварийните средства, защит... Производство, сглобяване, зареждане и поддръжка на пожарогасители; инсталация и поддръжка на системите за пожар, електрически и електронни системи за превентиране на аварийните средства, защита срещу атмосферни разпределения, въздушни условия - обща строителна работа, поддържане, ремонт, модернизация, ремонтиране, изпълнение и реставрация на сградите на всякаква дестинация, работи с метали и сплави, заверяване, на неръждаема стомана, тинамит, алуминий - услуги за поддръжка и почистване и градинарство на обществени и частни органи; - транспортиране на стоки за страни и трети страни в национални и международни области; наемане с и без оператор на средствата, необходими за реализиране на дейностите, производство, дистрибуция и маркетинг на пожарогасители, противопожарни резервни части и аксесоари, съоръжения за индивидуална протекция, както и строителни материали от различно естество, свързани с описаната горе дейност; събиране, обработка, регенерация и изхвърляне на отломки от пожар и противопожарни материали – консултантски противопожарни услуги; услуги за превентиране и защита на здравето и безопасността на служителите по време на работа във всяка една сфера на работа, частни или публични, съгласно действащите разпоредби в областта; организация и управление на конференции, конференции, семинари, изложения, събития; курсове за обучение и професионална квалификация; съхранение, управление, обработка и компютъризиране на данните, свързани с изброените по-горе сектори, всички с изключението на професионални дейности, за които е необходимо да бъдат извършвани под контрол на професионалисти, съгласно действащия регламент в тази материя. дружеството ще може да извършва също така всички действия, след изричното решение на управителя, полезни за предмета му на дейност, измежду които: извършване на сделки с движими и недвижими имоти, търговски и индустриални сделки, покупка, продажба и замяна на движимо имущество и регистрирано такова, права върху недвижимо имущество, финансови, но не насочени към обществото дейности; вземане на кредити от финансови институции, банки, дружества и частни лица за даване на реални и лични гаранции; вземане на участие в консорциуми; - участване във временни бизнес асоциации; - вземане на участие в търгове; участие в смесени дружества, дружеството може също така, не като основна дейност и не с обществена насоченост да взема участие в акционерни дружества, но не с цел да се влива и свързва в други дружества с подобен предмет на дейност. предоставяне на гаранции във връзка със задължения към съдружници или дружества от същата група или свързани такива. дружеството ще може да извършва предмета си на дейност като спазва законовите разпоредби. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: Фердинандо Де Мартино (свързан с 1 фирма)
Едноличен собственик на капитала
Фердинандо Де Мартино (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
500 лева (500 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма УНИТЕК 2020 ЕООД на латиница ""UNITEK 2020" SRL" с ЕИК/ПИК 204480794 е основана на 2 Март 2017 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "ТИО ТРЕЙДИНГ", но на 10 Февруари 2020 година то бива сменено на сегашното "УНИТЕК 2020". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 500 лева.

Хронология

2017-03-02
Регистрация на фирмата

2017-05-03
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG204480794 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС - Регистрация по избор

2019-02-07
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Лозенец, ул."Бисер", 16, ет. 2
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Искър, бл. 72, вх. Д, ет. 2
Промяна едноличен собственик на капитала
Промяна предмет на дейност
- Внос и износ на хранителни продукти и нехранителни продукти като осветителни тела, играчки, ароматизатори, опаковъчна хартия за подаръци и други подобни; търговия с артикули и аксесоари за обзавеждане и облекло; извършване на консултантска и посредническа дейност, маркетинг, търговия на едро и дребно, както и всякаква друга дейност, незабранена от закона.
+ Търговия на едро и дребно, търговия с хранителни продукти, включително риба, ракообразни, мекотели, търговия на дребно с хранителни стоки в специализирани магазини, търговия на едро с плодове и зеленчуци, търговия и дистрибуция на кафе, какао и подправки, търговия на едро с платове, китайски порцелан, материали за почистване, часовници, бижутерия, офис мебели, дървен материал, строителни материали, търговия на дребно в специализирани магазини с храни, напитки и цигари, хляб, торти, сладкиши, книги, вестници, канцеларски материали, спортни стоки, детски играчки, дрехи, чорапи, чорапогащи, кожени изделия, козметика и лична хигиена. Производство на метални резервоари, цистерни, контейнери. Услуги по хотелско настаняване, ваканционни къщи и селища, къмпинги и т.н. Дейности по дистрибуция на напитки. Компютърни и информационни услуги, обработка на данни, хостинг, уеб портали. Комбинирани дейности по административни услуги- фотокопия, изготвяне на документи и т.н. Дейности по проучването на пазари и общественото мнение, рекламни агенции. Кетъринг услуги, туристически услуги, организиране на събития и конференции. Покупко-продажба на недвижими имоти, управление на недвижими имоти срещу комисионна. Търговия на едро с твърди, течни горива и природен газ. Транспорт за собствена и чужда сметка на твърди, течни горива и природен газ, смазочни масла. Изграждане, придобиване, отдаване под наем, продажби, маркетинг, управление и поддръжка на складове и системи за дистрибуция на горива, смазочни материали, природен газ, гориво и други автомобилни продукти за селското стопанство и морския сектор. Внос-износ на всички видове и всеки продукт, свързан с горепосочените дейности. Покупка, продажба, управление, отдаване под наем и наемане, търговия на моторни превозни средства като цяло, авточасти и гуми, включително камиони и леки автомобили, мотоциклети, кораби за развлечение, организиране на фирмени автопаркове и както и всяка друга стопанска дейност, незабранена от закона.

2020-02-10
Промяна наименование
Името се сменя от ТИО ТРЕЙДИНГ на УНИТЕК 2020
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Искър, бл. 72, вх. Д, ет. 2
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Възраждане, ул."Стефан Стамболов", 43
Промяна едноличен собственик на капитала
Промяна предмет на дейност
- Търговия на едро и дребно, търговия с хранителни продукти, включително риба, ракообразни, мекотели, търговия на дребно с хранителни стоки в специализирани магазини, търговия на едро с плодове и зеленчуци, търговия и дистрибуция на кафе, какао и подправки, търговия на едро с платове, китайски порцелан, материали за почистване, часовници, бижутерия, офис мебели, дървен материал, строителни материали, търговия на дребно в специализирани магазини с храни, напитки и цигари, хляб, торти, сладкиши, книги, вестници, канцеларски материали, спортни стоки, детски играчки, дрехи, чорапи, чорапогащи, кожени изделия, козметика и лична хигиена. Производство на метални резервоари, цистерни, контейнери. Услуги по хотелско настаняване, ваканционни къщи и селища, къмпинги и т.н. Дейности по дистрибуция на напитки. Компютърни и информационни услуги, обработка на данни, хостинг, уеб портали. Комбинирани дейности по административни услуги- фотокопия, изготвяне на документи и т.н. Дейности по проучването на пазари и общественото мнение, рекламни агенции. Кетъринг услуги, туристически услуги, организиране на събития и конференции. Покупко-продажба на недвижими имоти, управление на недвижими имоти срещу комисионна. Търговия на едро с твърди, течни горива и природен газ. Транспорт за собствена и чужда сметка на твърди, течни горива и природен газ, смазочни масла. Изграждане, придобиване, отдаване под наем, продажби, маркетинг, управление и поддръжка на складове и системи за дистрибуция на горива, смазочни материали, природен газ, гориво и други автомобилни продукти за селското стопанство и морския сектор. Внос-износ на всички видове и всеки продукт, свързан с горепосочените дейности. Покупка, продажба, управление, отдаване под наем и наемане, търговия на моторни превозни средства като цяло, авточасти и гуми, включително камиони и леки автомобили, мотоциклети, кораби за развлечение, организиране на фирмени автопаркове и както и всяка друга стопанска дейност, незабранена от закона.
+ Производство, сглобяване, зареждане и поддръжка на пожарогасители; инсталация и поддръжка на системите за пожар, електрически и електронни системи за превентиране на аварийните средства, защита срещу атмосферни разпределения, въздушни условия - обща строителна работа, поддържане, ремонт, модернизация, ремонтиране, изпълнение и реставрация на сградите на всякаква дестинация, работи с метали и сплави, заверяване, на неръждаема стомана, тинамит, алуминий - услуги за поддръжка и почистване и градинарство на обществени и частни органи; - транспортиране на стоки за страни и трети страни в национални и международни области; наемане с и без оператор на средствата, необходими за реализиране на дейностите, производство, дистрибуция и маркетинг на пожарогасители, противопожарни резервни части и аксесоари, съоръжения за индивидуална протекция, както и строителни материали от различно естество, свързани с описаната горе дейност; събиране, обработка, регенерация и изхвърляне на отломки от пожар и противопожарни материали – консултантски противопожарни услуги; услуги за превентиране и защита на здравето и безопасността на служителите по време на работа във всяка една сфера на работа, частни или публични, съгласно действащите разпоредби в областта; организация и управление на конференции, конференции, семинари, изложения, събития; курсове за обучение и професионална квалификация; съхранение, управление, обработка и компютъризиране на данните, свързани с изброените по-горе сектори, всички с изключението на професионални дейности, за които е необходимо да бъдат извършвани под контрол на професионалисти, съгласно действащия регламент в тази материя. дружеството ще може да извършва също така всички действия, след изричното решение на управителя, полезни за предмета му на дейност, измежду които: извършване на сделки с движими и недвижими имоти, търговски и индустриални сделки, покупка, продажба и замяна на движимо имущество и регистрирано такова, права върху недвижимо имущество, финансови, но не насочени към обществото дейности; вземане на кредити от финансови институции, банки, дружества и частни лица за даване на реални и лични гаранции; вземане на участие в консорциуми; - участване във временни бизнес асоциации; - вземане на участие в търгове; участие в смесени дружества, дружеството може също така, не като основна дейност и не с обществена насоченост да взема участие в акционерни дружества, но не с цел да се влива и свързва в други дружества с подобен предмет на дейност. предоставяне на гаранции във връзка със задължения към съдружници или дружества от същата група или свързани такива. дружеството ще може да извършва предмета си на дейност като спазва законовите разпоредби.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма