Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ВИКТОРИЯ ГРИЙМ ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
204484561
Регистрация по ЗДДС
Да - BG204484561 от 2020-10-16 на основание чл. 96 ал. 1 от ЗДДС (Задължителна регистрация)
Дата на регистрация
March 6, 2017 10:57
Наименование
ВИКТОРИЯ ГРИЙМ
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Лозенец, ул. Филип Кутев, 5, офис 18 Виж на картата
Предмет на дейност
Търговия с хранителни стоки, с риба и рибни продукти; Търговия и производство на строителни материали на едро и дребно, търговия и производство на ел. и ВиК материали на едро и дребно, строителн... Търговия с хранителни стоки, с риба и рибни продукти; Търговия и производство на строителни материали на едро и дребно, търговия и производство на ел. и ВиК материали на едро и дребно, строителни монтажни работи и саниране; Търговия с плодове и зеленчуци; Внос и износ на плодове и зеленчуци и други стоки; Извършване на покупка на стоки с цел да ги препродаде в първоначален, преработен или обработен вид; Извършване на продажба на стоки от собствено производство; Извършване на търговско представителство и посредничество и агенство на български и чуждестранни физически и юридически лица, комисионни, спедиционни и превозни сделки; Информационни, рекламни, хотелиерски и други дейности и свързаните с тях услуги; Спедиционни, комисионни и превозни сделки и услуги; доставка на стоки; Вътрешна и външнотърговска дейност, внос, износ, реекспорт; Транспортни услуги; Строителство и строително монтажни работи; Извършване на други сделки и търговска дейност, които не са забранени от действащото в Република България законодателство. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: НИКОЛАЙ ВАСИЛЕВ ТИТОВ (свързан с 3 фирми)
Едноличен собственик на капитала
НИКОЛАЙ ВАСИЛЕВ ТИТОВ (свързан с 3 фирми)
Капитал размер
100 лева (100 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ВИКТОРИЯ ГРИЙМ ЕООД с ЕИК/ПИК 204484561 е основана на 6 Март 2017 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 100 лева.

Хронология

2017-03-06
Регистрация на фирмата

2020-10-16
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG204484561 на основание чл. 96 ал. 1 от ЗДДС - Задължителна регистрация

2020-11-25
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Варна, р-н Одесос, ул. Капитан Райчо, 3, ет. 4
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Лозенец, ул. Филип Кутев, 5, офис 18
Промяна едноличен собственик на капитала
Промяна предмет на дейност
- ТЪРГОВИЯ С ПЛОДОВЕ И ЗЕЛЕНЧУЦИ; ВЪТРЕШНА И ВЪНШНА ТЪРГОВИЯ НА ЕДРО И ДРЕБНО СЪС СТОКИ И ДРУГИ ВЕЩИ; ВНОС И ИЗНОС; ПРОИЗВОДСТВО И ПОКУПКА НА СТОКИ И ДРУГИ ВЕЩИ С ЦЕЛ ПРОДАЖБА В ПЪРВОНАЧАЛЕН, ПРЕРАБОТЕН И ОБРАБОТЕН ВИД В СТРАНАТА И ЧУЖБИНА; ПРОДАЖБА НА СТОКИ ОТ СОБСТВЕНО ПРОИЗВОДСТВО; ТЪРГОВСКО ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО, АГЕНТСТВО И ПОСРЕДНИЧЕСТВО; РЕКЛАМНА И ПРОГРАМНА ДЕЙНОСТ; СЪЗДАВАНЕ И ИЗРАБОТВАНЕ НА РЕКЛАМНИ МАТЕРИАЛИ; КОМИСИОННИ, СПЕДИЦИОННИ И ПРЕВОЗНИ СДЕЛКИ; СКЛАДОВИ И ЛИЦЕНЗИОННИ СДЕЛКИ; КАКТО И ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ ДЕЙНОСТИ, РАЗРЕШЕНИ ОТ ЗАКОНА; /СЛЕД СНАБДЯВАНЕ С ЛИЦЕНЗИИ ЗА ИЗВЪРШВАНЕ НА ДЕЙНОСТИТЕ, КОГАТО ТОВА СЕ ИЗИСКВА ПО ЗАКОН/.
+ Търговия и производство на строителни материали на едро и дребно, търговия и производство на ел. и ВиК материали на едро и дребно, строителни монтажни работи и саниране. Извършване на други сделки и търговска дейност, които не са забранени от действащото в Република България законодателство.

2020-12-07
Промяна предмет на дейност
- Търговия и производство на строителни материали на едро и дребно, търговия и производство на ел. и ВиК материали на едро и дребно, строителни монтажни работи и саниране. Извършване на други сделки и търговска дейност, които не са забранени от действащото в Република България законодателство.
+ Търговия с хранителни стоки, с риба и рибни продукти; Търговия и производство на строителни материали на едро и дребно, търговия и производство на ел. и ВиК материали на едро и дребно, строителни монтажни работи и саниране; Търговия с плодове и зеленчуци; Внос и износ на плодове и зеленчуци и други стоки; Извършване на покупка на стоки с цел да ги препродаде в първоначален, преработен или обработен вид; Извършване на продажба на стоки от собствено производство; Извършване на търговско представителство и посредничество и агенство на български и чуждестранни физически и юридически лица, комисионни, спедиционни и превозни сделки; Информационни, рекламни, хотелиерски и други дейности и свързаните с тях услуги; Спедиционни, комисионни и превозни сделки и услуги; доставка на стоки; Вътрешна и външнотърговска дейност, внос, износ, реекспорт; Транспортни услуги; Строителство и строително монтажни работи; Извършване на други сделки и търговска дейност, които не са забранени от действащото в Република България законодателство.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма