Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

Анима Италиана ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
204487415
Регистрация по ЗДДС
Да - BG204487415 от 2018-05-30 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС (Регистрация по избор)
Дата на регистрация
March 7, 2017 10:04
Наименование
Анима Италиана
Транслитерация
Anima Italiana
Оборот
29,000 лв. оборот за 2021 г.
Служители
1 служител към 2021 г.
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Триадица, Витоша, 139, вх. Б, ет. 1 Виж на картата
Има 31 фирми на този адрес виж фирмите
Контакти
Предмет на дейност
Изготвяне на бизнес стратегии, бизнес обучения; HR услуги, Менторинг и коучинг услуги, Корпоративни сделки и инвестиционна дейност; Проучване и анализ на пазари и тенденциите в тях. Информационн... Изготвяне на бизнес стратегии, бизнес обучения; HR услуги, Менторинг и коучинг услуги, Корпоративни сделки и инвестиционна дейност; Проучване и анализ на пазари и тенденциите в тях. Информационни и маркетингови услуги; Архитектурни, дизайнерски и инженерни дейности; Артистична и творческа дейност; Производство на лимитирани серии; Дейности по наемане и предоставяне на специализирана работна сила; Предприемаческа, посредническа и консултантска дейност; Представителство /без процесуално/ на български и чуждестранни физически и юридически лица у нас и в чужбина; Сделки с продукти на интелектуалната собственост; Осъществяване на всяка друга търговска дейност, която не е нормативно забранена. В случай че се изисква разрешение, лиценз или регистрация за извършване на някоя дейност, тази дейност ще се осъществява след получаване на такова разрешение или лиценз, съответно след извършване на такава регистрация. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: Петя Георгиева Георгиева (свързан с 2 фирми)
ЗАЛИЧЕН Съдружник: Петя Георгиева Георгиева 500.00 лв - 50.00% дял (свързан с 2 фирми)
ЗАЛИЧЕН Съдружник: Паоло Бертони 500.00 лв - 50.00% дял (свързан с 1 фирма)
Едноличен собственик на капитала
Петя Георгиева Георгиева (свързан с 2 фирми)
Капитал размер
1,000 лева (1,000 лева внесен)

Финансови показатели

Година
Оборот
Печалба
Марж на печалбата
2021 29,000 -46.3% - -
2020 54,000 - -

Служители

Година
Служители
2021 1

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма Анима Италиана ЕООД на латиница "Anima Italiana" с ЕИК/ПИК 204487415 е основана на 7 Март 2017 година с правна форма "Дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "РОЯЛ ДИЗАЙН ОФ ИТАЛИ", но на 17 Декември 2021 година то бива сменено на сегашното "Анима Италиана". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 1,000 лева.

Оборота на фирмата за 2021 година е в размер на 29,000 лв.

Хронология

2017-03-07
Регистрация на фирмата

2017-08-04
Промяна наименование
Името се сменя от РОЯЛ ДИЗАЙН ОФ ИТАЛИ на КАРС ЕНД КОФИ БЪЛГАРИЯ

2018-05-30
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG204487415 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС - Регистрация по избор

2020-08-06
Промяна наименование
Името се сменя от КАРС ЕНД КОФИ БЪЛГАРИЯ на Бертони Дизайн
Промяна съдружници
+ Паоло Бертони - 500 лв - 50.00% дял
+ Петя Георгиева Георгиева - 500 лв - 50.00% дял

2021-07-13
Промяна предмет на дейност
- Производство на бижута и подобни изделия, Производство на лимитирани серии, Дизайн, моден дизайн и реализация на модни идеи, Покупка, строеж и обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба, Управление на недвижими имоти, Корпоративни сделки и инвестиционна дейност, Производство на автомобили, ремаркета и полуремаркета и търговия с тях, Предприемаческа, посредническа и консултантска дейност, Търговия на едро и дребно със стоки за бита; Посредничество, агенство и представителство /без процесуално/ на български и чуждестранни физически и юридически лица у нас и в чужбина; Туристически, рекламни, информационни и маркетингови услуги; Проучване на пазари, Медийни изяви и дейности с развлекателна насоченост, Сделки с продукти на интелектуалната собственост; Осъществяване на всяка друга търговска дейност, която не е нормативно забранена
+ Архитектурни, дизайнерски и инженерни дейности; Производство на сухопътен, въздушен, морски и железопътен транспорт и търговия с него; Производство на лимитирани серии; Изработка на функционални прототипи; Артистична и творческа дейност; Обучения; Корпоративни сделки и инвестиционна дейност; Проучване на пазари; Дейности по наемане и предоставяне на работна сила; Предприемаческа, посредническа и консултантска дейност; Представителство /без процесуално/ на български и чуждестранни физически и юридически лица у нас и в чужбина; Информационни и маркетингови услуги; Сделки с продукти на интелектуалната собственост; Осъществяване на всяка друга търговска дейност, която не е нормативно забранена. В случай че се изисква разрешение, лиценз или регистрация за извършване на някоя дейност, тази дейност ще се осъществява след получаване на такова разрешение или лиценз, съответно след извършване на такава регистрация.

2021-11-05
Промяна легална форма
Легалната форма се сменя от ООД на ЕООД
Заличаване съдружници
- Паоло Бертони - 500 лв - 50.00% дял
- Петя Георгиева Георгиева - 500 лв - 50.00% дял

2021-12-17
Промяна наименование
Името се сменя от Бертони Дизайн на Анима Италиана
Промяна предмет на дейност
- Архитектурни, дизайнерски и инженерни дейности; Производство на сухопътен, въздушен, морски и железопътен транспорт и търговия с него; Производство на лимитирани серии; Изработка на функционални прототипи; Артистична и творческа дейност; Обучения; Корпоративни сделки и инвестиционна дейност; Проучване на пазари; Дейности по наемане и предоставяне на работна сила; Предприемаческа, посредническа и консултантска дейност; Представителство /без процесуално/ на български и чуждестранни физически и юридически лица у нас и в чужбина; Информационни и маркетингови услуги; Сделки с продукти на интелектуалната собственост; Осъществяване на всяка друга търговска дейност, която не е нормативно забранена. В случай че се изисква разрешение, лиценз или регистрация за извършване на някоя дейност, тази дейност ще се осъществява след получаване на такова разрешение или лиценз, съответно след извършване на такава регистрация.
+ Изготвяне на бизнес стратегии, бизнес обучения; HR услуги, Менторинг и коучинг услуги, Корпоративни сделки и инвестиционна дейност; Проучване и анализ на пазари и тенденциите в тях. Информационни и маркетингови услуги; Архитектурни, дизайнерски и инженерни дейности; Артистична и творческа дейност; Производство на лимитирани серии; Дейности по наемане и предоставяне на специализирана работна сила; Предприемаческа, посредническа и консултантска дейност; Представителство /без процесуално/ на български и чуждестранни физически и юридически лица у нас и в чужбина; Сделки с продукти на интелектуалната собственост; Осъществяване на всяка друга търговска дейност, която не е нормативно забранена. В случай че се изисква разрешение, лиценз или регистрация за извършване на някоя дейност, тази дейност ще се осъществява след получаване на такова разрешение или лиценз, съответно след извършване на такава регистрация.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма