Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ЗАЛОЖНА КЪЩА-ДИКА ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
204492978
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
March 9, 2017 17:00
Наименование
ЗАЛОЖНА КЪЩА-ДИКА
Транслитерация
ZALOJNA KASHTA-DIKA Ltd
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Гоце Делчев, ул."ИВАН ВАЗОВ", 10 Виж на картата
Предмет на дейност
-Предоставяне на парични заеми, обезпечени със залог върху движими вещи. Заложната къща не може да извършва по занятие други търговски сделки, освен когато това е необходимо във връзка с осъщест... -Предоставяне на парични заеми, обезпечени със залог върху движими вещи. Заложната къща не може да извършва по занятие други търговски сделки, освен когато това е необходимо във връзка с осъществяване на дейността й;-Добиване, преработване и сделки с благородни метали и скъпоценни камъни и изделия със и от тях могат да извършват лицата, които са търговци с вписан предмет на дейност работа с благородни метали и скъпоценни камъни и изделия със и от тях или са дружества по чл.357 от Закона за задълженията и договорите, когато извършват такава дейност по занятие и са вписани в публичния регистър на лицата, осъществяващи тези дейности. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: ДИМИТЪР ЙОРДАНОВ СТАМБОЛИЕВ (свързан с 2 фирми)
Едноличен собственик на капитала
ДИМИТЪР ЙОРДАНОВ СТАМБОЛИЕВ (свързан с 2 фирми)
Капитал размер
2 лева (2 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ЗАЛОЖНА КЪЩА-ДИКА ЕООД на латиница "ZALOJNA KASHTA-DIKA Ltd" с ЕИК/ПИК 204492978 е основана на 9 Март 2017 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Седалището на компанията се намира в гр. Гоце Делчев, а началният внесен капитал е в размер на 2 лева.

Хронология

2017-03-09
Регистрация на фирмата

2017-03-27
Промяна предмет на дейност
- -Предоставяне на парични заеми, обезпечени със залог върху движими вещи. Заложната къща не може да извършва по занятие други търговски сделки, освен когато това е необходимо във връзка с осъществяване на дейността й;- извършване на сделки с благородни метали и скъпоценни камъни и изделия със и от тях, като всички дейности, за което е необходимо издаването на лиценз или разрешение ще бъдат упражнявани след получаването му.
+ -Предоставяне на парични заеми, обезпечени със залог върху движими вещи. Заложната къща не може да извършва по занятие други търговски сделки, освен когато това е необходимо във връзка с осъществяване на дейността й;-Добиване, преработване и сделки с благородни метали и скъпоценни камъни и изделия със и от тях могат да извършват лицата, които са търговци с вписан предмет на дейност работа с благородни метали и скъпоценни камъни и изделия със и от тях или са дружества по чл.357 от Закона за задълженията и договорите, когато извършват такава дейност по занятие и са вписани в публичния регистър на лицата, осъществяващи тези дейности.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма