Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

АНЕЗ ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
204497256
Регистрация по ЗДДС
Да - BG204497256 от 2017-04-28 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС (Регистрация по избор)
Дата на регистрация
March 14, 2017 10:29
Наименование
АНЕЗ
Транслитерация
ANEZ
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Възраждане, бул.Александър Стамболийски, 55, ет. 4 Виж на картата
Има 23 фирми на този адрес виж фирмите
Контакти
Предмет на дейност
Покупки и продажби на облекло, обувки, аксесоари, в страната и чужбина отдаване под наем имоти- бизнес компании в страната и чужбина, отдаване под наем имоти- бизнес компании в рамките на дър... Покупки и продажби на облекло, обувки, аксесоари, в страната и чужбина отдаване под наем имоти- бизнес компании в страната и чужбина, отдаване под наем имоти- бизнес компании в рамките на държавата и в чужбина. Наемане и пренаемане на всички видове опаковъчни продукти и продукти храна, покупка на стоки, ило други вещи с цел да ги препродаде в първоначален или преработен или обработен вид. Търговия, внос, износ на опаковки от всякакъв вид офис консумативни, търговски представителство и посредничество на местни и чуждестранни лица в страната и чужбина, рекламни, информационни, програмни или други услуги; спедиторска, маркетингова, маркетинг и рекламам, складова, транспортна и дистрибуторска дейност, отдаване на автомобили под наем, лизинг на собствени и наети от дружеството автомобили, продажба на коли, както и извършване на всички други дейности, които не са забранени от закона. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: АНГЕЛИС НАННОС (свързан с 1 фирма)
Едноличен собственик на капитала
АНГЕЛИС НАННОС (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
100 лева (100 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма АНЕЗ ЕООД на латиница "ANEZ" с ЕИК/ПИК 204497256 е основана на 14 Март 2017 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 100 лева.

Хронология

2017-03-14
Регистрация на фирмата

2017-04-28
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG204497256 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС - Регистрация по избор

2018-02-15
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Стара Загора, Христо Ботев, 100, ет. 5
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Възраждане, бул.Александър Стамболийски, 130-132, бл. -, вх. Б, ет. 4

2018-09-20
Промяна предмет на дейност
- покупки и продажби на облекло, обувки, аксесоари, в страната и чужбина. Търговия, внос и износ на всякакъв вид стоки в страната и чужбина. Предоставяне на услуги с комисиона, мениджмънт услуги с комисиона, комисионни сделки в страната и чужбина. Покупки и продажби на автомобили и на резервни части, коли под наем, уеб приложения, търговско представителство и сделки с интелектуална собственост, посреднически сделки от всякакъв вид в страната и чужбина, отдаване под наем имоти - бизнес компании в страната и чужбина, преотдаване под наем на имоти - бизнес компании в рамките на държавата и в чужбина. Наемане и пренаемане на всички видове машини в страната и чужбина. Проектиране, производство и търговия в страната и чужбина с всички видове стоки, с всички видове рекламни и подаръчни материали; търговия, внос и износ всички видове опаковъчни продукти и продукти храна, покупка на стоки или други вещи с цел да ги препродаде в първоначален, преработен или обработен вид; търговия, внос и износ на опаковки от всякакъв вид, офис консумативи, търговско представителство и посредничество на местни и чуждестранни лица в страната и чужбина; рекламни, информационни, програмни или други услуги; спедиторска, маркетингова, маркетинг и реклама, складова, транспортна и дистрибуторска дейност, както и всички други дейности и услуги и всички останали дейности в страната и чужбина, които не са забранени от Закона. Когато има разрешителен режим - след съответното разрешение.
+ Покупки и продажби на облекло, обувки, аксесоари, в страната и чужбина отдаване под наем имоти- бизнес компании в страната и чужбина, отдаване под наем имоти- бизнес компании в рамките на държавата и в чужбина. Наемане и пренаемане на всички видове опаковъчни продукти и продукти храна, покупка на стоки, ило други вещи с цел да ги препродаде в първоначален или преработен или обработен вид. Търговия, внос, износ на опаковки от всякакъв вид офис консумативни, търговски представителство и посредничество на местни и чуждестранни лица в страната и чужбина, рекламни, информационни, програмни или други услуги; спедиторска, маркетингова, маркетинг и рекламам, складова, транспортна и дистрибуторска дейност, отдаване на автомобили под наем, лизинг на собствени и наети от дружеството автомобили, продажба на коли, както и извършване на всички други дейности, които не са забранени от закона.

2019-06-24
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Възраждане, бул.Александър Стамболийски, 130-132, бл. -, вх. Б, ет. 4
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Възраждане, бул.Александър Стамболийски, 55, ет. 4

Свързани фирми

Няма данни.

Предишна фирма Следваща фирма