Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

БИЛДИНГ ДИЗАЙН ГРУП ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
204503353
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
March 16, 2017 13:49
Наименование
БИЛДИНГ ДИЗАЙН ГРУП
Транслитерация
BILDING DIZAYN GRUP LTD
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Смолян, УЛ.БЪЛГАРИЯ, 10 Виж на картата
Предмет на дейност
Строителство и ремонтна дейност, извършване на ремонтни дейности на машини, апаратура, съобщителна техника, строително-монтажни работи и други; проектиране, строителство, реставрация и обз... Строителство и ремонтна дейност, извършване на ремонтни дейности на машини, апаратура, съобщителна техника, строително-монтажни работи и други; проектиране, строителство, реставрация и обзавеждане на сгради; интриорен, екстериорен дизайн. Ресторантьорство, хотелиерство, разкриване на търговски обекти; вътрешна и международна търговия, посреднически, консултантски, комисионерни услуги, рекламна и информационна дейност, покупко-продажба на стоки или други вещи с цел препроджба в първоначален, преработен или обработен вид /търговия с всякакви стоки в страната и чужбина/, Производство и търговия с промишлени, хранителни, селскостопански, битови стоки и други. Търговско представителство, посредничество и агентство на местни и чужди лица в страната и чужбина. Пътнически, товарни, складови и транспортни услуги в страната и чужбина. Вътрешен и международен туризъм. Всички останали дейности и услуги, незабранени със закон. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: СТЕФАН СТЕФАНОВ ИЛИЕВ (свързан с 39 фирми)
Едноличен собственик на капитала
СТЕФАН СТЕФАНОВ ИЛИЕВ (свързан с 39 фирми)
Капитал размер
2 лева (2 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма БИЛДИНГ ДИЗАЙН ГРУП ЕООД на латиница "BILDING DIZAYN GRUP LTD" с ЕИК/ПИК 204503353 е основана на 16 Март 2017 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "Фитнес Клубове 18", но на 12 Май 2018 година то бива сменено на сегашното "БИЛДИНГ ДИЗАЙН ГРУП". Седалището на компанията се намира в гр. Смолян, а началният внесен капитал е в размер на 2 лева.

Хронология

2017-03-16
Регистрация на фирмата

2018-05-12
Промяна наименование
Името се сменя от Фитнес Клубове 18 на БИЛДИНГ ДИЗАЙН ГРУП
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Пловдив, р-н Източен, ул. Златорог, 3, ет. 5
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Враца, ул. ЦВЕТА КРЪСТЕНЯКОВА, 20, ет. 1
Промяна едноличен собственик на капитала
Промяна предмет на дейност
- Събиране на вземания, разработване и реализация на инвестиционни проекти, бизнес консултации, посредничество, комисионни сделки, рекламни и информационни услуги, изработване и поддържане на софтуер, сделки с интелектуална собственост и други сделки и дейности незабранени със закон.
+ Строителство и ремонтна дейност, извършване на ремонтни дейности на машини, апаратура, съобщителна техника, строително-монтажни работи и други; проектиране, строителство, реставрация и обзавеждане на сгради; интриорен, екстериорен дизайн. Ресторантьорство, хотелиерство, разкриване на търговски обекти; вътрешна и международна търговия, посреднически, консултантски, комисионерни услуги, рекламна и информационна дейност, покупко-продажба на стоки или други вещи с цел препроджба в първоначален, преработен или обработен вид /търговия с всякакви стоки в страната и чужбина/, Производство и търговия с промишлени, хранителни, селскостопански, битови стоки и други. Търговско представителство, посредничество и агентство на местни и чужди лица в страната и чужбина. Пътнически, товарни, складови и транспортни услуги в страната и чужбина. Вътрешен и международен туризъм. Всички останали дейности и услуги, незабранени със закон.

2018-06-26
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Враца, ул. ЦВЕТА КРЪСТЕНЯКОВА, 20, ет. 1
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Смолян, УЛ.БЪЛГАРИЯ, 10

2018-11-15
Промяна едноличен собственик на капитала

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма