Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

КАСТАДИВА ЕНТЪРТЕЙНМЪНТ ООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
204515149
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
March 24, 2017 08:48
Наименование
КАСТАДИВА ЕНТЪРТЕЙНМЪНТ
Транслитерация
„CASTADIVA ENTERTAINMENT" LTD.
Правна форма
Дружество с ограничена отговорност (ООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Пловдив, р-н Централен, "Волга", 33 б."з" Виж на картата
Предмет на дейност
телевизионно продуценство в страната и чужбина, филмово и телевизионно разпространение в страната и чужбина, пресслужба и връзки с обществеността, наемане и подбор на актьори и актриси в страната... телевизионно продуценство в страната и чужбина, филмово и телевизионно разпространение в страната и чужбина, пресслужба и връзки с обществеността, наемане и подбор на актьори и актриси в страната и чужбина, издаване на музикални произведения, организиране на културни и развлекателни мероприятия, реализиране на фотосесии, актьорски букове, журналистически статии и материали за ежедневници и списания в страната и чужбина, както и всяка друга дейност за която няма изрична законова забрана. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: Гоар Григориевна Варданян (свързан с 1 фирма)
Съдружник: Гоар Григориевна Варданян 6.00 лв - 60.00% дял (свързан с 1 фирма)
Съдружник: ЛУИДЖИ КАВАЛЛИ 4.00 лв - 40.00% дял (свързан с 2 фирми)
Едноличен собственик на капитала
ЛУИДЖИ КАВАЛЛИ (свързан с 2 фирми)
Капитал размер
10 лева (10 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма КАСТАДИВА ЕНТЪРТЕЙНМЪНТ ООД на латиница "„CASTADIVA ENTERTAINMENT" LTD." с ЕИК/ПИК 204515149 е основана на 24 Март 2017 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "КАСТАДИВА ФИНАНС", но на 16 Февруари 2021 година то бива сменено на сегашното "КАСТАДИВА ЕНТЪРТЕЙНМЪНТ". Седалището на компанията се намира в гр. Пловдив, а началният внесен капитал е в размер на 10 лева.

Хронология

2017-03-24
Регистрация на фирмата

2021-02-16
Промяна наименование
Името се сменя от КАСТАДИВА ФИНАНС на КАСТАДИВА ЕНТЪРТЕЙНМЪНТ
Промяна легална форма
Легалната форма се сменя от ЕООД на ООД
Заличаване едноличен собственик на капитала
Промяна предмет на дейност
- Търговско представителство, посредничество, финансови консултации, възобновяване и реорганизация на търговски дружества, пазарни проучвания, печатарска дейност, рекламни и информационни услуги, консултантски услуги, импресарски услуги, сделки с интелектуална собственост, маркетинг, ноу-хау, вътрешна и външна търговия, строителна дейност,покупка на недвижими имоти с цел продажба, посредническа и консултантска дейност при оценка и продажба на недвижими имоти, търговско представителство и посредничество на физически и юридически лица в страната и чужбина, както и всяка друга дейност, която не е забранена със закон.
+ телевизионно продуценство в страната и чужбина,филмово и телевизионно разпространение в страната и чужбина, пресслужба и връзки с обществеността, наемане и подбор на актьори и актриси в страната и чужбина, издаване на музикални произведения, организиране на културни и развлекателни мероприятия, реализиране на фотосесии, актьорски букове, журналистически статии и материали за ежедневници и списания в страната и чужбина, както и всяка друга дейност за която няма изрична законова забрана.

Свързани фирми

Няма данни.

Предишна фирма Следваща фирма