Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

КРЕДИТ СПЕЙС ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
204515964
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
March 24, 2017 11:28
Наименование
КРЕДИТ СПЕЙС
Транслитерация
CREDIT SPACE
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Русе, ул. Църковна Независимост, 3, ет. 6 Виж на картата
Има 66 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
Предоставяне на информационни, консултантски и посреднически услуги, бизнес консултации и пазарни проучвания във връзка с предлаганите на българския пазар финансови и кредитни услуги, изграждане... Предоставяне на информационни, консултантски и посреднически услуги, бизнес консултации и пазарни проучвания във връзка с предлаганите на българския пазар финансови и кредитни услуги, изграждане и поддържане на информационни системи и страници в интернет, търговско представителство и посредничество на местни и чужди физически и юридически лица, комисионни, брокерски услуги, спедиционни и превозни сделки, сделки с обекти на индустриална и интелектуална собственост, транспортна дейност в страната и чужбина, както и всяка друга дейност, която е търговска по смисъла на търговския закон и за която няма изрична законова забрана, или когато това се изисква от закона - след получаване на съответната лицензия, разрешение, регистрация или уведомление. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: ПАВЕЛ ПЕТКОВ НЕНКОВ (свързан с 10 фирми)
Едноличен собственик на капитала
ПАВЕЛ ПЕТКОВ НЕНКОВ (свързан с 10 фирми)
Капитал размер
1,000 лева (1,000 лева внесен)

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма КРЕДИТ СПЕЙС ЕООД на латиница "CREDIT SPACE" с ЕИК/ПИК 204515964 е основана на 24 Март 2017 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "СПЕЙС СЛИНГ ТЕХНОЛЪДЖИС ЕООД", но на 10 Май 2018 година то бива сменено на сегашното "КРЕДИТ СПЕЙС". Седалището на компанията се намира в гр. Русе, а началният внесен капитал е в размер на 1,000 лева.

Годишни финансови отчети (ГФО)

Няма данни.

Хронология

2017-03-24
Регистрация на фирмата

2017-10-25
Промяна наименование
Името се сменя от СПЕЙС СЛИНГ ТЕХНОЛЪДЖИС ЕООД на СПЕЙС СЛИНГ ТЕХНОЛЪДЖИС
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Оборище, ул. Екзарх Йосиф, 95
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Русе, ул. Църковна Независимост, 3, ет. 6

2018-05-10
Промяна наименование
Името се сменя от СПЕЙС СЛИНГ ТЕХНОЛЪДЖИС на КРЕДИТ СПЕЙС

2018-05-31
Промяна предмет на дейност
- Научно-приложна и инженерингова дейност в областта на авиокосмическата индустрия; всякакви дейности, които не са забранени със закон; Всички дейности, за които се изисква уведомителен, разрешителен, регистрационен, лицензионен или какъвто и да било друг специален режим, ще се извършват след издаването на документ, удостоверяващ съответното обстоятелство.
+ Предоставяне на информационни, консултантски и посреднически услуги, бизнес консултации и пазарни проучвания във връзка с предлаганите на българския пазар финансови и кредитни услуги, изграждане и поддържане на информационни системи и страници в интернет, търговско представителство и посредничество на местни и чужди физически и юридически лица, комисионни, брокерски услуги, спедиционни и превозни сделки, сделки с обекти на индустриална и интелектуална собственост, транспортна дейност в страната и чужбина, както и всяка друга дейност, която е търговска по смисъла на търговския закон и за която няма изрична законова забрана, или когато това се изисква от закона - след получаване на съответната лицензия, разрешение, регистрация или уведомление.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма