Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

СЛУЖИТЕЛИ ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
204517090
Регистрация по ЗДДС
Да - BG204517090 от 2017-04-11 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС (Регистрация по избор)
Дата на регистрация
March 24, 2017 15:28
Наименование
СЛУЖИТЕЛИ
Транслитерация
SLUZHITELI
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Варна, р-н Приморски, УЛ.ЛЮБЕН КАРАВЕЛОВ, 56, ет. 4 Виж на картата
Контакти
Предмет на дейност
Посредническа дейност по наемане на работа, подбор на персонала, отдаване под наем на работници, ресторантьорски, хотелиерски, превозни, рекламни, аниматорски и др. услуги, туризъм и т... Посредническа дейност по наемане на работа, подбор на персонала, отдаване под наем на работници, ресторантьорски, хотелиерски, превозни, рекламни, аниматорски и др. услуги, туризъм и туроператорска дейност, търговско посредничество и представителство, международна търговска дейност. Производство и изкупуване на грозде, плодове и друга селскостопанска продукция; търговия на едро и дребно с грозде, плодове и друга селскостопанска продукция; производство, бутилиране и реализация на вина, ракии и други алкохолни и безалкохолни напитки (след предоставяне на лиценз); управление на проекти, свързани с инвестиране в сферата на лозарството и винопроизводството; закупуване на специализирана техника и оборудване; сделки с недвижими имоти свързани с лозарството и винарството; проектиране, изграждане и строителство на винарски изби за първично винопроизводство, дестилерии и други обекти свързани с производството и реализирането вина, ракии, алкохолни напитки; както и всяка друга дейност, която не е забранена със закон. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: ВЕСЕЛИНА ГЕОРГИЕВА ЯНКОВА (свързан с 11 фирми)
Едноличен собственик на капитала
ВЕСЕЛИНА ГЕОРГИЕВА ЯНКОВА (свързан с 11 фирми)
Капитал размер
2 лева (2 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма СЛУЖИТЕЛИ ЕООД на латиница "SLUZHITELI" с ЕИК/ПИК 204517090 е основана на 24 Март 2017 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Седалището на компанията се намира в гр. Варна, а началният внесен капитал е в размер на 2 лева.

Хронология

2017-03-24
Регистрация на фирмата

2017-04-11
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG204517090 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС - Регистрация по избор

2020-08-27
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Варна, р-н Приморски, ул. "Любен Каравелов", 56, ет. 4
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Варна, р-н Приморски, УЛ.ЛЮБЕН КАРАВЕЛОВ, 56, ет. 4
Промяна предмет на дейност
- посредническа дейност по наемане на работа, подбор на персонала, отдаване под наем на работници, ресторантьорски, хотелиерски, превозни, рекламни, аниматорски и др. услуги, туризъм и туроператорска дейност, търговско посредничество и представителство, международна търговска дейност.
+ Посредническа дейност по наемане на работа, подбор на персонала, отдаване под наем на работници, ресторантьорски, хотелиерски, превозни, рекламни, аниматорски и др. услуги, туризъм и туроператорска дейност, търговско посредничество и представителство, международна търговска дейност. Производство и изкупуване на грозде, плодове и друга селскостопанска продукция; търговия на едро и дребно с грозде, плодове и друга селскостопанска продукция; производство, бутилиране и реализация на вина, ракии и други алкохолни и безалкохолни напитки (след предоставяне на лиценз); управление на проекти, свързани с инвестиране в сферата на лозарството и винопроизводството; закупуване на специализирана техника и оборудване; сделки с недвижими имоти свързани с лозарството и винарството; проектиране, изграждане и строителство на винарски изби за първично винопроизводство, дестилерии и други обекти свързани с производството и реализирането вина, ракии, алкохолни напитки; както и всяка друга дейност, която не е забранена със закон.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма