Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ГРАН БАР ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
204518348
Регистрация по ЗДДС
Да - BG204518348 от 2017-04-21 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС (Регистрация по избор)
Дата на регистрация
March 27, 2017 11:21
Наименование
ГРАН БАР
Транслитерация
GRAN BAR Ltd.
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Оборище, бул. "Васил Левски", 150 Виж на картата
Има 8 фирми на този адрес виж фирмите
Контакти
Предмет на дейност
Покупко-продажба, производство и дистрибуция на кафе, хранителни стоки и шоколадови изделия, експортна, реекспортна и импортна дейност, представителство на български и чуждестранни физически... Покупко-продажба, производство и дистрибуция на кафе, хранителни стоки и шоколадови изделия, експортна, реекспортна и импортна дейност, представителство на български и чуждестранни физически и юридически лица, сделки с интелектуална собственост и недвижими имоти, предприемаческа дейност, ресторантски услуги, както и всяка друга дейност, която не е забранена със закон или друг нормативен акт, а когато е предвиден разрешителен режим – след снабдяване с лиценз. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: Йордан Григоров Василев (свързан с 4 фирми)
ЗАЛИЧЕН Съдружник: Себастиано Паньончели 490.00 лв - 49.00% дял (свързан с 1 фирма)
ЗАЛИЧЕН Съдружник: Винченцо Ферара 510.00 лв - 51.00% дял (свързан с 3 фирми)
Едноличен собственик на капитала
Йордан Григоров Василев (свързан с 4 фирми)
Капитал размер
1,000 лева (1,000 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ГРАН БАР ЕООД на латиница "GRAN BAR Ltd." с ЕИК/ПИК 204518348 е основана на 27 Март 2017 година с правна форма "Дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "Билдинг Прогрес Интернешънъл", но на 16 Юни 2022 година то бива сменено на сегашното "ГРАН БАР". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 1,000 лева.

Хронология

2017-03-27
Регистрация на фирмата

2017-04-21
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG204518348 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС - Регистрация по избор

2022-06-16
Промяна наименование
Името се сменя от Билдинг Прогрес Интернешънъл на ГРАН БАР
Промяна легална форма
Легалната форма се сменя от ООД на ЕООД
Заличаване съдружници
Промяна предмет на дейност
- Изработка и търговия с арматурни изделия от метал; покупко-продажба, наемане и управление на недвижими имоти от типа на производствени халета, офиси, апартаменти и терени, включително с право на строеж върху тях, както и всякакви други сделки свързани с недвижими имоти; управление и поддръжка на собствени имоти; строителство, ремонт и реконструкция на съществуващи сгради; търговия на едро и дребно с козметични и парфюмерийни продукти; търговия с продукти и оборудване за уелнес и СПА центрове, машини и оборудване за козметични и естетични процедури; покупка на стоки или други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид; продажба на стоки от собствено производство; търговско представителство и посредничество на юридически и физически лица в страната и чужбина; комисионни, спедиционни и превозни сделки; хотелиерски, туристически, информационни, програмни, импресарски или други услуги; интериорно обзавеждане с цел продажба, както и всяка друга дейност, която не е забранена със закон или друг нормативен акт, а когато е предвиден разрешителен режим – след снабдяване с лиценз.
+ Покупко-продажба, производство и дистрибуция на кафе, хранителни стоки и шоколадови изделия, експортна, реекспортна и импортна дейност, представителство на български и чуждестранни физически и юридически лица,сделки с интелектуална собственост и недвижими имоти, предприемаческа дейност, ресторантски услуги, както и всяка друга дейност, която не е забранена със закон или друг нормативен акт, а когато е предвиден разрешителен режим – след снабдяване с лиценз.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма