Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

Ви Ей Акаунтинг енд сървисис ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
204521860
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
March 28, 2017 15:44
Наименование
Ви Ей Акаунтинг енд сървисис
Транслитерация
VA Accounting and Services Ltd.
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Възраждане, бл. 333Б, вх. 1, ет. 4 Виж на картата
Има 19 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
Финансово - счетоводни услуги и данъчни консултации, организиране на счетоводно отчитане и съставяне на финансови отчети, както и всякаква друга търговска дейност незабранена от законите на Републ... Финансово - счетоводни услуги и данъчни консултации, организиране на счетоводно отчитане и съставяне на финансови отчети, както и всякаква друга търговска дейност незабранена от законите на Република България и за която не се изисква предварително разрешение/лиценз/ от държавен орган, а за дейностите, за които се изисква разрешение - след получаване на същото от компетентните органи. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: Васил Станиславов Арангелов (свързан с 1 фирма)
Едноличен собственик на капитала
Васил Станиславов Арангелов (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
2 лева (2 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма Ви Ей Акаунтинг енд сървисис ЕООД на латиница "VA Accounting and Services Ltd." с ЕИК/ПИК 204521860 е основана на 28 Март 2017 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "Васкони Трейд Груп 2017", но на 23 Октомври 2018 година то бива сменено на сегашното "Ви Ей Акаунтинг енд сървисис". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 2 лева.

Хронология

2017-03-28
Регистрация на фирмата

2018-10-23
Промяна наименование
Името се сменя от Васкони Трейд Груп 2017 на Ви Ей Акаунтинг енд сървисис
Промяна предмет на дейност
- Производство или покупка на стоки и други вещи с цел препродаване в първоначален или преработен вид; импорт и експорт на стоки в България, Европейския съюз и трети страни, търговия на едро и дребно; търговско посредничество, представителство и агентство на местни и чужди лица в страната и в чужбина; консултантска дейност; търговия с авточасти, автосервиз; и всяка друга стопанска дейност, незабранена със закон.
+ Финансово - счетоводни услуги и данъчни консултации, организиране на счетоводно отчитане и съставяне на финансови отчети, както и всякаква друга търговска дейност незабранена от законите на Република България и за която не се изисква предварително разрешение/лиценз/ от държавен орган, а за дейностите, за които се изисква разрешение - след получаване на същото от компетентните органи.

Свързани фирми

Няма данни.

Предишна фирма Следваща фирма