Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

БЕЛЛА 03 ООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
204522656
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
March 29, 2017 10:26
Наименование
БЕЛЛА 03
Транслитерация
BELLA 03 OOD
Правна форма
Дружество с ограничена отговорност (ООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Враца, ул.КОЗЛОДУЙСКИ БРЯГ, 5 Виж на картата
Има 2 фирми на този адрес виж фирмите
Код на икономическа дейност
1071 - ПРОИЗВОДСТВО НА ХЛЕБНИ И ТЕСТЕНИ ИЗДЕЛИЯ
Предмет на дейност
Производство на хлебни и тестени изделия; производство на други хранителни продукти и търговия с тях, откриване на търговски къщи, външно-търговска и вънпшо-икономическа дейност, подбор и подгот... Производство на хлебни и тестени изделия; производство на други хранителни продукти и търговия с тях, откриване на търговски къщи, външно-търговска и вънпшо-икономическа дейност, подбор и подготовка на персонал, социологически и социални проучвания, търговско представителство и посредничество на български и чуждестранни физически и юридически лица в страната и чужбина, туристическа и рекламна дейност, сделки с интелектуална собственост, хотелиерски, туристически, рекламни, информационни, програмни, импресарски или други услуги, както и всяка друга дейност, която не е изрично забранена от законодателството на Р.България. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: ЛЮБОМИР НЕДЯЛКОВ ЛИЛКОВ (свързан с 1 фирма)
Управител: ИРИНА ВАКЛИНОВА БАШЕВА (свързан с 1 фирма)
Съдружник: ЛЮБОМИР НЕДЯЛКОВ ЛИЛКОВ 250.00 лв - 50.00% дял (свързан с 1 фирма)
Съдружник: ИРИНА ВАКЛИНОВА БАШЕВА (свързан с 1 фирма)
Едноличен собственик на капитала
ЙОВКО МАРКОВ РОНКОВ (свързан с 3 фирми)
Капитал размер
500 лева (500 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма БЕЛЛА 03 ООД на латиница "BELLA 03 OOD" с ЕИК/ПИК 204522656 е основана на 29 Март 2017 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "Рон Йо", но на 18 Септември 2018 година то бива сменено на сегашното "БЕЛЛА 03". Седалището на компанията се намира в гр. Враца, а началният внесен капитал е в размер на 500 лева.

Хронология

2017-03-29
Регистрация на фирмата

2018-09-18
Промяна наименование
Името се сменя от Рон Йо на БЕЛЛА 03
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Бяла Слатина, ул. ТРЪНСКА, 28
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Враца, ул.КОЗЛОДУЙСКИ БРЯГ, 5
Промяна легална форма
Легалната форма се сменя от ЕООД на ООД
Заличаване едноличен собственик на капитала
Промяна предмет на дейност
- Производство на хлебни и тестени изделия; производство на други хранителни продукти и търговия с тях, откриване на търговски къщи, външно-търговска и вънпшо-икономическа дейност, подбор и подготовка на персонал, социологически и социални проучвания, търговско представителство и посредничество на български и чуждестранни физически и юридически лица в страната и чужбина, туристическа и рекламна дейност, сделки с интелектуална собственост, хотелиерски, туристически, рекламни, информационни, програмни, импресарски или други услуги, както и всяка друга дейност, която не е изрично забранена от законодателството на Р.България.
+ Производство на хлебни и тестени изделия; производство на други хранителни продукти и търговия с тях, откриване на търговски къщи, външно-търговска и вънпшо-икономическа дейност, подбор и подготовка на персонал, социологически и социални проучвания, търговско представителство и посредничество на български и чуждестранни физически и юридически лица в страната и чужбина, туристическа и рекламна дейност, сделки с интелектуална собственост, хотелиерски, туристически, рекламни, информационни, програмни, импресарски или други услуги, както и всяка друга дейност, която не е изрично забранена от законодателството на Р.България.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма