Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

УРАНИЯ-СТИЛ ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
204533688
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
April 5, 2017 08:02
Наименование
УРАНИЯ-СТИЛ
Транслитерация
"Uranija-stil" Ltd
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Провадия, Александър Стамболийски, 46 Виж на картата
Предмет на дейност
Търговска дейност, строителство и извършване на СМР(строително-монтажни работи) в страната и чужбина, покупка на стоки или други вещи с цел продажба, транспортна дейност в страната и чужбина, ... Търговска дейност, строителство и извършване на СМР(строително-монтажни работи) в страната и чужбина, покупка на стоки или други вещи с цел продажба, транспортна дейност в страната и чужбина, производство и продажба на селскостопанска продукция, семена торове и препарати за растителна защита след лиценз/, търговско представителство и посредничество, комисионни, спедиционни, превозни, складови и лицензионни сделки, сделки с интелектуална собственост, хотелиерска, туристическа, ресторантьорска, рекламни, информационни, програмни и други услуги, както и всички дейности, разрешени от закона. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: ВЕНЕТА ИВАНОВА НЕДЕЛЧЕВА (свързан с 1 фирма)
Едноличен собственик на капитала
ВЕНЕТА ИВАНОВА НЕДЕЛЧЕВА (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
100 лева (100 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма УРАНИЯ-СТИЛ ЕООД на латиница ""Uranija-stil" Ltd" с ЕИК/ПИК 204533688 е основана на 5 Април 2017 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Седалището на компанията се намира в гр. Провадия, а началният внесен капитал е в размер на 100 лева.

Хронология

2017-04-05
Регистрация на фирмата

2017-08-16
Промяна едноличен собственик на капитала
Промяна предмет на дейност
- Търговска дейност в страната и чужбина, Транспортна дейност в страната и чужбина, строителство и извършване на СМР(строително-монтажни работи) в страната и чужбина, покупка на стоки или други вещи с цел продажба, производство и продажба на селскостопанска продукция, семена торове и препарати за растителна защита след лиценз/, търговска дейност, търговско представителство и посредничество, комисионни, спедиционни, превозни, складови и лицензионни сделки, сделки с интелектуална собственост, хотелиерска, туристическа, ресторантьорска, рекламни, информационни, програмни и други услуги, както и всички дейности, разрешени от закона.
+ Търговска дейност, строителство и извършване на СМР(строително-монтажни работи) в страната и чужбина, покупка на стоки или други вещи с цел продажба, транспортна дейност в страната и чужбина,производство и продажба на селскостопанска продукция, семена торове и препарати за растителна защита след лиценз/, търговско представителство и посредничество, комисионни, спедиционни, превозни, складови и лицензионни сделки, сделки с интелектуална собственост, хотелиерска, туристическа, ресторантьорска, рекламни, информационни, програмни и други услуги, както и всички дейности, разрешени от закона.

2020-07-29
Промяна едноличен собственик на капитала

Свързани фирми

Няма данни.

Предишна фирма Следваща фирма