Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ИНДИВИДУАЛНА ПРАКТИКА ЗА ПЪРВИЧНА МЕДИЦИНСКА ПОМОЩ - Д-Р ПЕНКОВА ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
204537754
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
April 6, 2017 13:18
Наименование
ИНДИВИДУАЛНА ПРАКТИКА ЗА ПЪРВИЧНА МЕДИЦИНСКА ПОМОЩ - Д-Р ПЕНКОВА
Оборот
978,000 лв. оборот за 2021 г.
Служители
72 служители към 2021 г.
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Сливен, ул.„Димитър Пехливанов”, 5 Виж на картата
Предмет на дейност
„ИППМП – Д-р Пенкова“ е лечебно заведение за първична, извънболнична медицинска помощ, индивидуална практика, в което лекари осъществяват: диагностика, лечение, рехабилитация и наблюдение на... „ИППМП – Д-р Пенкова“ е лечебно заведение за първична, извънболнична медицинска помощ, индивидуална практика, в което лекари осъществяват: диагностика, лечение, рехабилитация и наблюдение на болни; консултации; профилактика; диспансеризация. Предписват: лабораторни и други видове изследвания; извършването на медицински дейности и манипулации под техен контрол и отговорност; обема, вида домашни грижи и помощ за болни; лекарства, превързочни материали и медицински пособия. Извършват експертиза на временна нетрудоспособност. Извършват наблюдение и оказват медицинска помощ при бременност и майчинство. Наблюдават, контролират и полагат грижи за физическото и психическото развитие на лица до 18 години. Извършват дейности по здравна промоция и профилактика, включително профилактични прегледи и имунизации. Издават документи, свързани с тяхната дейност. Насочват пациенти за консултативна и болнична помощ. Провеждат и клинични изпитвания на лекарствени продукти. Извършват лечение на болен и в дома му, когато състоянието на болния налага това. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: Галина Христова Пенкова (свързан с 5 фирми)
ЗАЛИЧЕН Съдружник: Тодор Иванов Айранов 2.00 лв - 1.00% дял (свързан с 2 фирми)
ЗАЛИЧЕН Съдружник: Галина Христова Пенкова 198.00 лв - 99.00% дял (свързан с 5 фирми)
Едноличен собственик на капитала
Галина Христова Пенкова (свързан с 5 фирми)
Капитал размер
200 лева (200 лева внесен)

Финансови показатели

Година
Оборот
Печалба
Марж на печалбата
2021 978,000 43.61% - -
2020 681,000 0.44% - -
2019 678,000 37.25% 96,000 14.16%
2018 494,000 106.69% - -
2017 239,000 - -

Служители

Година
Служители
2021 72 148.28%
2020 29 -29.27%
2019 41 78.26%
2018 23 -45.24%
2017 42

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ИНДИВИДУАЛНА ПРАКТИКА ЗА ПЪРВИЧНА МЕДИЦИНСКА ПОМОЩ - Д-Р ПЕНКОВА ЕООД с ЕИК/ПИК 204537754 е основана на 6 Април 2017 година с правна форма "Дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "АМБУЛАТОРИЯ ЗА ПЪРВИЧНА, ИЗВЪНБОЛНИЧНА, МЕДИЦИНСКА ПОМОЩ – ГРУПОВА ПРАКТИКА Д-Р ПЕНКОВА", но на 12 Май 2023 година то бива сменено на сегашното "ИНДИВИДУАЛНА ПРАКТИКА ЗА ПЪРВИЧНА МЕДИЦИНСКА ПОМОЩ - Д-Р ПЕНКОВА". Седалището на компанията се намира в гр. Сливен, а началният внесен капитал е в размер на 200 лева.

Оборота на фирмата за 2021 година е в размер на 978,000 лв. което е с 44% повече от предходната 2020 година (681,000 лв.), а средният годишен ръст е 47%.

Хронология

2017-04-06
Регистрация на фирмата

2017-05-02
Промяна наименование
Името се сменя от АМБУЛАТОРИЯ ЗА ПЪРВИЧНА, ИЗВЪНБОЛНИЧНА, МЕДИЦИНСКА ПОМОЩ – ГРУПОВА ПРАКТИКА Д-Р ПЕНКОВА на АМБУЛАТОРИЯ ЗА ПЪРВИЧНА, ИЗВЪНБОЛНИЧНА, МЕДИЦИНСКА ПОМОЩ – Д-Р ПЕНКОВА
Промяна легална форма
Легалната форма се сменя от ООД на ЕООД
Заличаване съдружници
Промяна предмет на дейност
- „АПИМП – групова практика д-р Пенкова“ е лечебно заведение за доболнична медицинска помощ, в т.ч. по домовете на пациентите и е със следната структура първична медицинска помощ с кабинети по обща медицина, за обслужване от лекари със специалност по вътрешни болести, за обслужване от лекари по детски болести, за обслужване от лекари с профилна специалност, за обслужване от лекари специализиращи обща медицина, за обслужване от лекари без специалност, функционален сектор, екг, ехография, ехокардиография, манипулационна зала, клинична и микробиологична лаборатория, които извършват диагностика, лечение, рехабилитация и наблюдение на болни, консултации по съответнитеспециалности, профилактика, експертиза за временна нетрудоспособност и издаване на еднолични болнични листи за нея, издаване на болнични листи за временна нетрудоспособност с лекарска комисия, извършване на наблюдение и оказване на медицинска помощ при бтеменност и майченство, наблюдение и полагане на грижи за лицата до осемнадесет години, извършване на дейност по здравна промоция и профилактика, вкл. профилактични прегледи и имунизации, издаване на всички видове документи, разрешени от МЗ и свързани с дейността, насочване на пациенти за консултативна и болнична помощ, след като са изчепани всички възможности за определяне на диагнози и лечение, предписване на лабораторни и други видове изследвания, извършване на медицински услуги и манипулации по техен контрол и отговорност, определяне обема и вида на медикаментите в лабораторията, в дома и грижите и помощта за болните, предписване на лекарства, медицински пособия и превързочни материали.
+ „АПИМП – д-р Пенкова“ е лечебно заведение за доболнична медицинска помощ, в т.ч. по домовете на пациентите и е със следната структура първична медицинска помощ с кабинети по обща медицина, за обслужване от лекари със специалност по вътрешни болести, за обслужване от лекари по детски болести, за обслужване от лекари с профилна специалност, за обслужване от лекари специализиращи обща медицина, за обслужване от лекари без специалност, функционален сектор, екг, ехография, ехокардиография, манипулационна зала, клинична и микробиологична лаборатория, които извършват диагностика, лечение, рехабилитация и наблюдение на болни, консултации по съответнитеспециалности, профилактика, експертиза за временна нетрудоспособност и издаване на еднолични болнични листи за нея, издаване на болнични листи за временна нетрудоспособност с лекарска комисия, извършване на наблюдение и оказване на медицинска помощ при бтеменност и майченство, наблюдение и полагане на грижи за лицата до осемнадесет години, извършване на дейност по здравна промоция и профилактика, вкл. профилактични прегледи и имунизации, издаване на всички видове документи, разрешени от МЗ и свързани с дейността, насочване на пациенти за консултативна и болнична помощ, след като са изчепани всички възможности за определяне на диагнози и лечение, предписване на лабораторни и други видове изследвания, извършване на медицински услуги и манипулации по техен контрол и отговорност, определяне обема и вида на медикаментите в лабораторията, в дома и грижите и помощта за болните, предписване на лекарства, медицински пособия и превързочни материали.

2023-05-12
Промяна наименование
Името се сменя от АМБУЛАТОРИЯ ЗА ПЪРВИЧНА, ИЗВЪНБОЛНИЧНА, МЕДИЦИНСКА ПОМОЩ – Д-Р ПЕНКОВА на ИНДИВИДУАЛНА ПРАКТИКА ЗА ПЪРВИЧНА МЕДИЦИНСКА ПОМОЩ - Д-Р ПЕНКОВА
Промяна предмет на дейност
- „АПИМП – д-р Пенкова“ е лечебно заведение за доболнична медицинска помощ, в т.ч. по домовете на пациентите и е със следната структура първична медицинска помощ с кабинети по обща медицина, за обслужване от лекари със специалност по вътрешни болести, за обслужване от лекари по детски болести, за обслужване от лекари с профилна специалност, за обслужване от лекари специализиращи обща медицина, за обслужване от лекари без специалност, функционален сектор, екг, ехография, ехокардиография, манипулационна зала, клинична и микробиологична лаборатория, които извършват диагностика, лечение, рехабилитация и наблюдение на болни, консултации по съответнитеспециалности, профилактика, експертиза за временна нетрудоспособност и издаване на еднолични болнични листи за нея, издаване на болнични листи за временна нетрудоспособност с лекарска комисия, извършване на наблюдение и оказване на медицинска помощ при бтеменност и майченство, наблюдение и полагане на грижи за лицата до осемнадесет години, извършване на дейност по здравна промоция и профилактика, вкл. профилактични прегледи и имунизации, издаване на всички видове документи, разрешени от МЗ и свързани с дейността, насочване на пациенти за консултативна и болнична помощ, след като са изчепани всички възможности за определяне на диагнози и лечение, предписване на лабораторни и други видове изследвания, извършване на медицински услуги и манипулации по техен контрол и отговорност, определяне обема и вида на медикаментите в лабораторията, в дома и грижите и помощта за болните, предписване на лекарства, медицински пособия и превързочни материали.
+ „ИППМП – Д-р Пенкова“ е лечебно заведение за първична, извънболнична медицинска помощ, индивидуална практика, в което лекари осъществяват: диагностика, лечение, рехабилитация и наблюдение на болни; консултации; профилактика; диспансеризация. Предписват: лабораторни и други видове изследвания; извършването на медицински дейности и манипулации под техен контрол и отговорност; обема, вида домашни грижи и помощ за болни; лекарства, превързочни материали и медицински пособия. Извършват експертиза на временна нетрудоспособност. Извършват наблюдение и оказват медицинска помощ при бременност и майчинство. Наблюдават, контролират и полагат грижи за физическото и психическото развитие на лица до 18 години. Извършват дейности по здравна промоция и профилактика, включително профилактични прегледи и имунизации. Издават документи, свързани с тяхната дейност. Насочват пациенти за консултативна и болнична помощ. Провеждат и клинични изпитвания на лекарствени продукти. Извършват лечение на болен и в дома му, когато състоянието на болния налага това.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма