Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ДЖЕНЕРАЛ СЕРВИЗ С.Р.Л. ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
204537899
Регистрация по ЗДДС
Да - BG204537899 от 2020-10-01 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС (Регистрация по избор)
Дата на регистрация
April 6, 2017 13:46
Наименование
ДЖЕНЕРАЛ СЕРВИЗ С.Р.Л.
Транслитерация
„GENERAL SERVICE S.R.L.“ Ltd.
Оборот
5,000 лв. оборот за 2020 г.
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Средец, Витоша, 65 Виж на картата
Има 26 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
Цялостно управление на търговски обекти, както предлагане на услуги по почистване и поддръжка на обществени и частни сгради също и саниране на околната среда, дезинсекция, обезпрашаване на общес... Цялостно управление на търговски обекти, както предлагане на услуги по почистване и поддръжка на обществени и частни сгради също и саниране на околната среда, дезинсекция, обезпрашаване на обществени и частни сгради. Почистване и поддръжка на средства от железопътния и трамвайния, въздушен и морски транспорт. Поддръжка на градини, площи и обществена зеленина. Разпространение на списания и вестници. Импорт-експорт, търговия на едро и на дребно на хранителни стоки и безалкохолни напитки, вещи и стоки от всякакъв вид. Складови, попечителски, логистични и хамалски услуги. Транспортни и спедиторски услуги в държави в ЕС. Услуги за каталогизиране, архивиране и съхранение. Строителство и реконструкция на обществени и частни сгради; проектиране, поддръжка и управление на електрически, граждански и индустриални системи. Извършване на услуги, управление и администриране на етажна собственост, сгради и комплекси от етажна собственост. Създаване и управление на услуги за наблюдение, в публични и частни субекти, прием на клиенти. Маркетинг и реклама. Фирмата ще извършва всички други дейности търговски и всяка друга стопанска дейност, която не е забранена от закона, а за тези с разрешителен режим, след издаването на лиценз. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: Георги Иванов Точев (свързан с 5 фирми)
Едноличен собственик на капитала
Георги Иванов Точев (свързан с 5 фирми)
Капитал размер
100 лева (100 лева внесен)

Финансови показатели

Година
Оборот
Печалба
Марж на печалбата
2020 5,000 - -

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ДЖЕНЕРАЛ СЕРВИЗ С.Р.Л. ЕООД на латиница "„GENERAL SERVICE S.R.L.“ Ltd." с ЕИК/ПИК 204537899 е основана на 6 Април 2017 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "СЮПРИМ ЛУКСЪРИ КАР", но на 30 Януари 2023 година то бива сменено на сегашното "ДЖЕНЕРАЛ СЕРВИЗ С.Р.Л.". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 100 лева.

Оборота на фирмата за 2020 година е в размер на 5,000 лв.

Хронология

2017-04-06
Регистрация на фирмата

2017-07-10
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Овча купел, ул. „Никола Петков“, 52, бл. Трейд хаус уест, вх. -, ет. -
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Красно село, бул. „Академик Гешов“, 46
Промяна едноличен собственик на капитала

2020-09-18
Промяна едноличен собственик на капитала

2020-10-01
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG204537899 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС - Регистрация по избор

2023-01-30
Промяна наименование
Името се сменя от СЮПРИМ ЛУКСЪРИ КАР на ДЖЕНЕРАЛ СЕРВИЗ С.Р.Л.
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Красно село, бул. „Академик Гешов“, 46
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Средец, Витоша, 65
Промяна предмет на дейност
- Търговия с автомобили и мотори от всякакъв тип, използвани и нови, търговия с части и аксесоари за моторни превозни средства, извършване на ремонтни дейности на автомобили и мотори, смяна на гуми, салони, почистване на автомобили - автомивка, отдаване под наем на автомобили, мотори и паркинги, продажба на консумативи и автоаксесоари. внос, износ, търговия със стоки и услуги, консултантска дейност, търговско представителство, посредничество, търговска дейност на едро и дребно в страната и чужбина, покупка на стоки или други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид, вътрешна и външна търговия със стоки и услуги, агентство и представителство на местни и чуждестранни лица, както и всякаква друга стопанска дейност, незабранена от закона, а за тези с разрешителен режим - след снабдяването с лиценз.
+ Цялостно управление на търговски обекти, както предлагане на услуги по почистване и поддръжка на обществени и частни сгради също и саниране на околната среда, дезинсекция, обезпрашаване на обществени и частни сгради. Почистване и поддръжка на средства от железопътния и трамвайния, въздушен и морски транспорт. Поддръжка на градини, площи и обществена зеленина. Разпространение на списания и вестници. Импорт-експорт, търговия на едро и на дребно на хранителни стоки и безалкохолни напитки, вещи и стоки от всякакъв вид. Складови, попечителски, логистични и хамалски услуги. Транспортни и спедиторски услуги в държави в ЕС. Услуги за каталогизиране, архивиране и съхранение. Строителство и реконструкция на обществени и частни сгради; проектиране, поддръжка и управление на електрически, граждански и индустриални системи. Извършване на услуги, управление и администриране на етажна собственост, сгради и комплекси от етажна собственост. Създаване и управление на услуги за наблюдение, в публични и частни субекти, прием на клиенти. Маркетинг и реклама. Фирмата ще извършва всички други дейности търговски и всяка друга стопанска дейност, която не е забранена от закона, а за тези с разрешителен режим, след издаването на лиценз.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма