Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ТЕХНОБИТ ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
204542801
Регистрация по ЗДДС
Да - BG204542801 от 2017-04-21 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС (Регистрация по избор)
Дата на регистрация
April 10, 2017 11:51
Наименование
ТЕХНОБИТ
Транслитерация
TECHNOBIT LTD.
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Студентски, бл. 64, вх. Б, ет. 1 Виж на картата
Има 28 фирми на този адрес виж фирмите
Контакти
Предмет на дейност
Търговия с електронни компоненти, внос и износ на стоки и услуги, консултантски услуги, посреднически услуги, вътрешна и външна търговия с всякакъв вид стоки, дистрибуция, производство и м... Търговия с електронни компоненти, внос и износ на стоки и услуги, консултантски услуги, посреднически услуги, вътрешна и външна търговия с всякакъв вид стоки, дистрибуция, производство и монтаж на стоки, консултантски услуги, маркетинг и мениджмънт, посредничество и търговско представителство, бизнес сътрудничество, както и всяка друга търговска дейност незабранена от закон, при условие, че ако се изисква регистрация, разрешение или лиценз за извършване на някоя дейност, тази дейност се осъществява след получаване на такава регистрация, разрешение или лиценз. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: Карло Стивала (свързан с 2 фирми)
Едноличен собственик на капитала
Карло Стивала (свързан с 2 фирми)
Капитал размер
200 лева (200 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ТЕХНОБИТ ЕООД на латиница "TECHNOBIT LTD." с ЕИК/ПИК 204542801 е основана на 10 Април 2017 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "НАК ИНТЕРНЕШЪНАЛ", но на 2 Ноември 2017 година то бива сменено на сегашното "ТЕХНОБИТ". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 200 лева.

Хронология

2017-04-10
Регистрация на фирмата

2017-04-21
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG204542801 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС - Регистрация по избор

2017-10-05
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Оборище, ул. Московска, 21Б, ет. 3
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Студентски, ул. "Проф. Петър Джидров", 2б

2017-11-02
Промяна наименование
Името се сменя от НАК ИНТЕРНЕШЪНАЛ на ТЕХНОБИТ
Промяна предмет на дейност
- Търговия обувки и кожени изделия, вътрешна и външна търговия с всякакъв вид стоки, дистрибуция, производство и монтаж на стоки, консултантски услуги, маркетинг и мениджмънт, посредничество и търговско представителство, бизнес сътрудничество, както, както и всяка друга търговска дейност незабранена от закон, при условие, че ако се изисква регистрация, разрешение или лиценз за извършване на някоя дейност, тази дейност се осъществява след получаване на такава регистрация, разрешение, или лиценз.
+ Търговия с електронни компоненти, внос и износ на стоки и услуги, консултантски услуги, посреднически услуги, вътрешна и външна търговия с всякакъв вид стоки, дистрибуция, производство и монтаж на стоки, консултантски услуги, маркетинг и мениджмънт, посредничество и търговско представителство, бизнес сътрудничество, както и всяка друга търговска дейност незабранена от закон, при условие, че ако се изисква регистрация, разрешение или лиценз за извършване на някоя дейност, тази дейност се осъществява след получаване на такава регистрация, разрешение или лиценз.

2019-09-18
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Студентски, ул. "Проф. Петър Джидров", 2б
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Студентски, бл. 64, вх. Б, ет. 1

Свързани фирми

Няма данни.

Предишна фирма Следваща фирма