Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ХЕВОЛЮШЪН ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
204543383
Регистрация по ЗДДС
Да - BG204543383 от 2017-05-10 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС (Регистрация по избор)
Дата на регистрация
April 10, 2017 15:09
Наименование
ХЕВОЛЮШЪН
Транслитерация
HEVOLUTION
Оборот
647,000 лв. оборот за 2021 г.
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Триадица, ул. Кузман Шапкарев, 4, ет. 2 Виж на картата
Има 3 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
Сделки по покупко - продажба и отдаване под наем на хеликоптери и самолети и техните компоненти, внос и износ на пелети, гориво за печки, котли, камини и други , сделки и услуги по търговия,... Сделки по покупко - продажба и отдаване под наем на хеликоптери и самолети и техните компоненти, внос и износ на пелети, гориво за печки, котли, камини и други , сделки и услуги по търговия, покупко-продажба, изработване, монтиране, поддръжка, обслужване, ремонт, обзавеждане и отдаване под наем на техническо оборудване и всякакви други компоненти за хеликоптери и самолети след съответното разрешение и лиценз, когато такива са необходими. Сделки и услуги по техническа поддръжка и консултации във връзка и повод нормалното функциониране и техническата обезпеченост на хеликоптери и самолети, сделки и услуги по транспортиране на хора и стоки за собствена сметка или в полза на трети лица, сделки по наемане и опериране с помещения, хамбари, технически работилници и пр. съоръжения на територията на летища, след съответното разрешение и лиценз, когато такива са необходими. Сделки и услуги по търговия, покупко-продажба, изработване, монтиране, поддръжка, обслужване, ремонт, обзавеждане и отдаване под наем на ресторантьорско и барово оборудване и на кафе оборудване в т.ч. техническо и интериорно такова., покупка на вещи с цел препродажба в първоначален, обработен или преработен вид в страната и в чужбина; сделки по експертизи, рапорти за щети и повреди на хеликоптери и самолети, на товари и авио транспортни средства, консултации по товарни операции и авио превоз на товари, комисионни, спедиционни, складови, лизингови сделки, сделки по търговско представителство и посредничество, превозни сделки, сделки с интелектуална собственост, ресторантьорски, хотелиерски и информационни сделки, сделки по покупка, строеж, продажба на недвижими имоти, производство, дистрибуция, търговия, внос-износ на хранителни и нехранителни продукти, търговия на едро и дребно, за своя сметка или в полза на трети страни, освен посредством традиционните търговски канали, дейността по покупка и продажба може да се извършва и чрез електронна търговия, както и всякакви други сделки, незабранени от закона. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: Енрико Ернесто Коссо (свързан с 1 фирма)
Едноличен собственик на капитала
Енрико Ернесто Коссо (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
200 лева (200 лева внесен)

Финансови показатели

Година
Оборот
Печалба
Марж на печалбата
2021 647,000 -23.79% - -
2020 849,000 - -
2019 0 97,000 -

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ХЕВОЛЮШЪН ЕООД на латиница "HEVOLUTION" с ЕИК/ПИК 204543383 е основана на 10 Април 2017 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 200 лева.

Оборота на фирмата за 2021 година е в размер на 647,000 лв.

Хронология

2017-04-10
Регистрация на фирмата

2017-05-10
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG204543383 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС - Регистрация по избор

2017-06-08
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Бургас, ул."Сливница", 50, ет. 5
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Средец, ул. Фритьоф Нансен, 9, ет. 7

2018-02-05
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Средец, ул. Фритьоф Нансен, 9, ет. 7
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Триадица, ул. Кузман Шапкарев, 4, ет. 2

2019-10-11
Промяна предмет на дейност
- Сделки по покупко-продажба и отдаване под наем на хеликоптери и самолети и техните компоненти, сделки и услуги по търговия, покупко-продажба, изработване, монтиране, поддръжка, обслужване, ремонт, обзавеждане и отдаване под наем на техническо оборудване и всякакави други компоненти за хеликоптери и самолети след съответното разрешение и лиценз, когато такива са необходими. Сделки и услуги по техническа поддръжка и консултации във връзка и повод нормалното функциониране и техническата обезпеченост на хеликоптери и самолети, сделки и услуги по транспортиране на хора и стоки за собствена сметка или в полза на трети лица, сделки по наемане и опериране с помещения, хамбари, технически работилници и пр. съоръжения на територията на летища, след съответното разрешение и лиценз, когато такива са необходими. Сделки и услуги по търговия, покупко-продажба, изработване, монтиране, поддръжка, обслужване, ремонт, обзавеждане и отдаване под наем на ресторантьорско и барово оборудване и на кафе оборудване в т.ч. техническо и интериорно такова. Покупка на стоки или други вещи с цел препродажба в първоначален, обработен или преработен вид в страната и в чужбина; сделки по експертизи, рапорти за щети и повреди на хеликоптери и самолети, на товари и авио-транспортни средства, консултации по товарни операции и авио превоз на товари, комисионни, спедиционни, складови, лизингови сделки, сделки по търговско представителство и посредничество, превозни сделки, сделки с интелектуална собственост, ресторантьорски, хотелиерски и информационни сделки, сделки по покупка, строеж, продажба на недвижими имоти, както и всякакви други сделки, незабранени от закона.
+ Сделки по покупко- продажба и отдаване под наем на хеликоптери и самолети и техните компоненти, сделки и услуги по търговия, покупко-продажба, изработване, монтиране, поддръжка, обслужване, ремонт, обзавеждане и отдаване под наем на техническо оборудване и всякакави други компоненти за хеликоптери и самолети след съответното разрешение и лиценз, когато такива са необходими. Сделки и услуги по техническа поддръжка и консултации във връзка и повод нормалното функциониране и техническата обезпеченост на хеликоптери и самолети, сделки и услуги по транспортиране на хора и стоки за собствена сметка или в полза на трети лица, сделки по наемане и опериране с помещения, хамбари, технически работилници и пр. съоръжения на територията на летища,след съответноторазрешение и лиценз, когато такива са необходими. Сделки и услуги по търговия, покупко-продажба, изработване, монтиране, поддръжка, обслужване, ремонт, обзавеждане и отдаване под наем на ресторантьорско и барово оборудване и на кафе оборудване в т.ч. техническо и интериорно такова., покупка на стоки или други вещи с цел препродажба в първоначален, обработен или преработен вид в страната и в чужбина; сделки по експертизи, рапорти за щети и повреди на хеликоптери и самолети, на товари и авио-транспортни средства, консултации по товарни операции и авио превоз на товари, комисионни, спедиционни, складови, лизингови сделки, сделки по търговско представителство и посредничество, превозни сделки, сделки с интелектуална собственост, ресторантьорски, хотелиерски и информационни сделки, сделки по покупка, строеж, продажба на недвижими имоти, производство, дистрибуция, търговия, внос-износ на хранителни и нехранителни продукти, търговия на едро и дребно, за своя сметка или в полза на трети страни, освен посредством традиционните търговски канали, дейността по покупка и продажба може да се извършва и чрез електронна търговия, както и всякакви други сделки, незабранени от закона.

2022-09-08
Промяна предмет на дейност
- Сделки по покупко- продажба и отдаване под наем на хеликоптери и самолети и техните компоненти, сделки и услуги по търговия, покупко-продажба, изработване, монтиране, поддръжка, обслужване, ремонт, обзавеждане и отдаване под наем на техническо оборудване и всякакави други компоненти за хеликоптери и самолети след съответното разрешение и лиценз, когато такива са необходими. Сделки и услуги по техническа поддръжка и консултации във връзка и повод нормалното функциониране и техническата обезпеченост на хеликоптери и самолети, сделки и услуги по транспортиране на хора и стоки за собствена сметка или в полза на трети лица, сделки по наемане и опериране с помещения, хамбари, технически работилници и пр. съоръжения на територията на летища,след съответноторазрешение и лиценз, когато такива са необходими. Сделки и услуги по търговия, покупко-продажба, изработване, монтиране, поддръжка, обслужване, ремонт, обзавеждане и отдаване под наем на ресторантьорско и барово оборудване и на кафе оборудване в т.ч. техническо и интериорно такова., покупка на стоки или други вещи с цел препродажба в първоначален, обработен или преработен вид в страната и в чужбина; сделки по експертизи, рапорти за щети и повреди на хеликоптери и самолети, на товари и авио-транспортни средства, консултации по товарни операции и авио превоз на товари, комисионни, спедиционни, складови, лизингови сделки, сделки по търговско представителство и посредничество, превозни сделки, сделки с интелектуална собственост, ресторантьорски, хотелиерски и информационни сделки, сделки по покупка, строеж, продажба на недвижими имоти, производство, дистрибуция, търговия, внос-износ на хранителни и нехранителни продукти, търговия на едро и дребно, за своя сметка или в полза на трети страни, освен посредством традиционните търговски канали, дейността по покупка и продажба може да се извършва и чрез електронна търговия, както и всякакви други сделки, незабранени от закона.
+ Сделки по покупко - продажба и отдаване под наем на хеликоптери и самолети и техните компоненти, внос и износ на пелети, гориво за печки, котли, камини и други , сделки и услуги по търговия, покупко-продажба, изработване, монтиране, поддръжка, обслужване, ремонт, обзавеждане и отдаване под наем на техническо оборудване и всякакви други компоненти за хеликоптери и самолети след съответното разрешение и лиценз, когато такива са необходими. Сделки и услуги по техническа поддръжка и консултации във връзка и повод нормалното функциониране и техническата обезпеченост на хеликоптери и самолети, сделки и услуги по транспортиране на хора и стоки за собствена сметка или в полза на трети лица, сделки по наемане и опериране с помещения, хамбари, технически работилници и пр. съоръжения на територията на летища, след съответното разрешение и лиценз, когато такива са необходими. Сделки и услуги по търговия, покупко-продажба, изработване, монтиране, поддръжка, обслужване, ремонт, обзавеждане и отдаване под наем на ресторантьорско и барово оборудване и на кафе оборудване в т.ч. техническо и интериорно такова., покупка на вещи с цел препродажба в първоначален, обработен или преработен вид в страната и в чужбина; сделки по експертизи, рапорти за щети и повреди на хеликоптери и самолети, на товари и авио транспортни средства, консултации по товарни операции и авио превоз на товари, комисионни, спедиционни, складови, лизингови сделки, сделки по търговско представителство и посредничество, превозни сделки, сделки с интелектуална собственост, ресторантьорски, хотелиерски и информационни сделки, сделки по покупка, строеж, продажба на недвижими имоти, производство, дистрибуция, търговия, внос-износ на хранителни и нехранителни продукти, търговия на едро и дребно, за своя сметка или в полза на трети страни, освен посредством традиционните търговски канали, дейността по покупка и продажба може да се извършва и чрез електронна търговия, както и всякакви други сделки, незабранени от закона.

Свързани фирми

Няма данни.

Предишна фирма Следваща фирма