Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

МАКС-СТРОЙ СС ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
204549799
Регистрация по ЗДДС
Да - BG204549799 от 2017-04-28 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС (Регистрация по избор)
Дата на регистрация
April 13, 2017 15:32
Наименование
МАКС-СТРОЙ СС
Транслитерация
MAX-STROY SS Ltd.
Оборот
28,000 лв. оборот за 2017 г.
Служители
8 служители към 2017 г.
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Разград, ул. ГРЪНЧАРСКА, 24, вх. Е, ет. 4 Виж на картата
Има 43 фирми на този адрес виж фирмите
Код на икономическа дейност
4120 - Строителство на жилищни и нежилищни сгради
Предмет на дейност
Строителство и ремонт на сгради и съоръжения, търговия на едро и дребно в страната и в чужбина, производство на стоки за потребление, хотелиерство и ресторантьорство, покупка на стоки или друг... Строителство и ремонт на сгради и съоръжения, търговия на едро и дребно в страната и в чужбина, производство на стоки за потребление, хотелиерство и ресторантьорство, покупка на стоки или други вещи с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид, продажба на стоки собствено производство, рекламни, информационни, програмни и импресарски услуги, внос и износ на всякакъв вид стоки, покупко-продажба на всички видове промишлени и непромишлени стоки в страната и в чужбина, търговско представителство и посредничество, комисионни, спедиционни и превозни сделки, транспортни услуги, спедиторски услуги, обмяна на валута, всички незабранени от закона сделки и услуги, като за тези, за които се изисква разрешение на държавен орган, след получаването му. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: МИРЕНА ПЕЙЧЕВА ЕМИЛОВА (свързан с 1 фирма)
Едноличен собственик на капитала
МИРЕНА ПЕЙЧЕВА ЕМИЛОВА (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
100 лева (100 лева внесен)

Финансови показатели

Година
Оборот
Печалба
Марж на печалбата
2017 28,000 - -

Служители

Година
Служители
2017 8

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма МАКС-СТРОЙ СС ЕООД на латиница "MAX-STROY SS Ltd." с ЕИК/ПИК 204549799 е основана на 13 Април 2017 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Седалището на компанията се намира в гр. Разград, а началният внесен капитал е в размер на 100 лева.

Оборота на фирмата за 2017 година е в размер на 28,000 лв.

Хронология

2017-04-13
Регистрация на фирмата

2017-04-28
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG204549799 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС - Регистрация по избор

2017-05-17
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, с. Брестовене, ул. БИСТРИЦА, 2
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Разград, ул. ГРЪНЧАРСКА, 24, вх. Е, ет. 4
Промяна едноличен собственик на капитала
Промяна предмет на дейност
- ВСЯКАКЪВ ВИД СТРОИТЕЛНО-МОНТАЖНИ РАБОТИ, ПРОУЧВАНЕ, ПРОЕКТИРАНЕ, ТЪРГОВИЯ СЪС СТОКИ И УСЛУГИ В СТРАНАТА И ЧУЖБИНА, ПРОИЗВОДСТВО НА СТОКИ И УСЛУГИ, ПОСРЕДНИЧЕСТВО, КОМИСИОНЕРСТВО И АГЕНТСТВО НА БЪЛГАРСКИ И/ИЛИ ЧУЖДЕСТРАННИ ФИЗИЧЕСКИ / ИЛИ ЮРИДИЧЕСКИ ЛИЦА, ТРАНСПОРТ НА ХОРА И ТОВАРИ В СТРАНАТА И ЧУЖБИНА, КАКТО И ДРУГИ ДЕЙНОСТИ, НЕЗАБРАНЕНИ СЪС ЗАКОН.
+ Строителство и ремонт на сгради и съоръжения, търговия на едро и дребно в страната и в чужбина, производство на стоки за потребление, хотелиерство и ресторантьорство, покупка на стоки или други вещи с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид, продажба на стоки собствено производство, рекламни, информационни, програмни и импресарски услуги, внос и износ на всякакъв вид стоки, покупко-продажба на всички видове промишлени и непромишлени стоки в страната и в чужбина, търговско представителство и посредничество, комисионни, спедиционни и превозни сделки, транспортни услуги, спедиторски услуги, обмяна на валута, всички незабранени от закона сделки и услуги, като за тези, за които се изисква разрешение на държавен орган, след получаването му.

Свързани фирми

Няма данни.

Предишна фирма Следваща фирма