Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

Блек Ридж Инвестмънт ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
204551483
Регистрация по ЗДДС
Да - BG204551483 от 2017-05-03 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС (Регистрация по избор)
Дата на регистрация
April 18, 2017 13:29
Наименование
Блек Ридж Инвестмънт
Транслитерация
Black Ridge Investment Ltd.
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Полски Тръмбеш, ул. "Двадесети април", 8 Виж на картата
Предмет на дейност
Управление и имплементиране на проекти, консултантски услуги, услуги по проучвания и анализи на пазара, бизнес планиране - разработване и имплементиране, маркетинг, включително интернет-марк... Управление и имплементиране на проекти, консултантски услуги, услуги по проучвания и анализи на пазара, бизнес планиране - разработване и имплементиране, маркетинг, включително интернет-маркетинг, както и всякакви сделки, които не са забранени със закон.Извършване на всякакви услуги, свързани със строителство на сгради, ремонти, преустройства на сгради, довършителни и всякакви други строителни дейности. Дърводелска, стругарска, заваръчна, авторемонтна, елекромонтажна и електроремонтна дейност, ремонт на битова техника, механика и електроника със собствени механизирани средства: покупка, проектиране, строеж и обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: ДИМИТЪР ПЕТРОВ ГЕОРГИЕВ (свързан с 2 фирми)
Едноличен собственик на капитала
ДИМИТЪР ПЕТРОВ ГЕОРГИЕВ (свързан с 2 фирми)
Капитал размер
10 лева (10 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма Блек Ридж Инвестмънт ЕООД на латиница "Black Ridge Investment Ltd." с ЕИК/ПИК 204551483 е основана на 18 Април 2017 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "ЛаПеска", но на 28 Ноември 2017 година то бива сменено на сегашното "Блек Ридж Инвестмънт". Седалището на компанията се намира в гр. Полски Тръмбеш, а началният внесен капитал е в размер на 10 лева.

Хронология

2017-04-18
Регистрация на фирмата

2017-05-03
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG204551483 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС - Регистрация по избор

2017-11-28
Промяна наименование
Името се сменя от ЛаПеска на Блек Ридж Инвестмънт
Промяна предмет на дейност
- Търговия със замразена риба и морски продукти, производство на стоки, покупка на стоки или други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид, търговско представителство и посрeдничество, комисионни, спедиционни, складови, информационни и рекламни сделки и услуги, както и всякакви сделки, които не са забранени със закон.
+ Управление и имплементиране на проекти, консултантски услуги, услуги по проучвания и анализи на пазара, бизнес планиране – разработване и имплементиране, маркетинг, включително интернет-маркетинг, както и всякакви сделки, които не са забранени със закон.

2018-11-05
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Триадица, ул. Верила, 5, ет. 2
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Подуяне, кв.ЛЕВСКИЛ, ул. ЛЕПЕНЕЦ, 65
Промяна едноличен собственик на капитала

2018-12-05
Промяна едноличен собственик на капитала

2019-04-02

2020-03-18
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Подуяне, кв.ЛЕВСКИЛ, ул. ЛЕПЕНЕЦ, 65
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Полски Тръмбеш, ул. "Двадесети април", 8
Промяна едноличен собственик на капитала

2021-01-25
Промяна предмет на дейност
- Управление и имплементиране на проекти, консултантски услуги, услуги по проучвания и анализи на пазара, бизнес планиране – разработване и имплементиране, маркетинг, включително интернет-маркетинг, както и всякакви сделки, които не са забранени със закон.
+ Управление и имплементиране на проекти, консултантски услуги, услуги по проучвания и анализи на пазара, бизнес планиране - разработване и имплементиране, маркетинг, включително интернет-маркетинг, както и всякакви сделки, които не са забранени със закон.Извършване на всякакви услуги, свързани със строителство на сгради, ремонти, преустройства на сгради, довършителни и всякакви други строителни дейности. Дърводелска, стругарска, заваръчна, авторемонтна, елекромонтажна и електроремонтна дейност, ремонт на битова техника, механика и електроника със собствени механизирани средства: покупка, проектиране, строеж и обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма