Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

Тринити Мениджмънт Сървисис ООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
204554554
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
April 19, 2017 14:42
Наименование
Тринити Мениджмънт Сървисис
Транслитерация
“Trinity Management Services” Ltd.
Правна форма
Дружество с ограничена отговорност (ООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Лозенец, Червена стена, 1, вх. 1, ет. 2 Виж на картата
Има 53 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
Услуги по управление на дружества, консултантска дейност, представителство и посредничество при провеждане на клинични изпитания на лекарства и лекарствени средства, както и извършване и на сам... Услуги по управление на дружества, консултантска дейност, представителство и посредничество при провеждане на клинични изпитания на лекарства и лекарствени средства, както и извършване и на самите изпитания при спазване на законовите изисквания, услуги, реклама, търговско представителство, посредничество и агентство на български и чуждестранни физически и юридически лица в страната и чужбина, извършване на други стопански дейности, незабранени със закон. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: Констатинос Канцос (свързан с 1 фирма)
Управител: Константинос Каракостас (свързан с 2 фирми)
Съдружник: Констатинос Канцос 5.00 лв - 5.00% дял (свързан с 1 фирма)
Съдружник: Констатинос Каракостас 95.00 лв - 95.00% дял (свързан с 1 фирма)
Едноличен собственик на капитала
Константинос Каракостас (свързан с 2 фирми)
Капитал размер
100 лева (100 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма Тринити Мениджмънт Сървисис ООД на латиница "“Trinity Management Services” Ltd." с ЕИК/ПИК 204554554 е основана на 19 Април 2017 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 100 лева.

Хронология

2017-04-19
Регистрация на фирмата

2017-08-11
Промяна легална форма
Легалната форма се сменя от ЕООД на ООД
Заличаване едноличен собственик на капитала
Промяна предмет на дейност
- Консултантска дейност, представителство и посредничество при провеждане на клинични изпитания на лекарства и лекарствени средства, както и извършване и на самите изпитания при спазване на законовите изисквания, услуги, реклама, търговско представителство, посредничество и агентство на български и чуждестранни физически и юридически лица в страната и чужбина, извършване на други стопански дейности, незабранени със закон.
+ Услуги по управление на дружества, консултантска дейност, представителство и посредничество при провеждане на клинични изпитания на лекарства и лекарствени средства, както и извършване и на самите изпитания при спазване на законовите изисквания, услуги, реклама, търговско представителство, посредничество и агентство на български и чуждестранни физически и юридически лица в страната и чужбина, извършване на други стопански дейности, незабранени със закон.

Свързани фирми

Няма данни.

Предишна фирма Следваща фирма