Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

Валериус Ау Рефайнъри АД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
204557803
Регистрация по ЗДДС
Да - BG204557803 от 2021-11-29 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС (Регистрация по избор)
Дата на регистрация
April 21, 2017 08:27
Наименование
Валериус Ау Рефайнъри
Транслитерация
Valerius Au Refinery
Правна форма
Акционерно дружество (АД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Лозенец, бул. Арсеналски, 11, ет. 6 Виж на картата
Има 46 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
Работа с благородни метали и скъпоценни камъни и изделия със и от тях; добиване, преработване и сделки с благородни метали и скъпоценни камъни и изделия със и от тях; консултантски услуги, търговс... Работа с благородни метали и скъпоценни камъни и изделия със и от тях; добиване, преработване и сделки с благородни метали и скъпоценни камъни и изделия със и от тях; консултантски услуги, търговска и посредническа дейност, както и всякаква друга дейност, която не е забранена със закон и/или е в помощ на основната. Дейностите, за които се изискват разрешения, лицензи или спазването на специални условия, ще се извършват след получаването им, съответно осигуряването им. прочети още скрии
Съвет на директорите
ВЛАДИМИР ЗДРАВКОВ ПАРАШИКОВ (свързан с 11 фирми)
ПЕТЪР ИВАНОВ БАЛАБАНОВ (свързан с 28 фирми)
АВИАТОР БГ ЕООД (свързан с 8 фирми)
Управители/Съдружници
Капитал размер
50,000 лева (50,000 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма Валериус Ау Рефайнъри АД на латиница "Valerius Au Refinery" с ЕИК/ПИК 204557803 е основана на 21 Април 2017 година с правна форма "Акционерно дружество" или на кратко "АД". Компанията първоначално е регистрирана с името "НорМакс Енерджи", но на 1 Ноември 2021 година то бива сменено на сегашното "Валериус Ау Рефайнъри". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 50,000 лева.

Хронология

2017-04-21
Регистрация на фирмата

2020-07-01
Промяна наименование
Името се сменя от НорМакс Енерджи на Интернешенъл Консултинг Ентерпрайс
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Лозенец, бул. Арсеналски, 11, ет. 6
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Лозенец, бул. Арсеналски, 11, ет. 6
Промяна предмет на дейност
- Търговия с петролни продукти, дистрибуция на петролни продукти и всякакви други стоки, превоз на пътници и товари, агентство и представителство в областта на търговията с петролни продукти и други стоки, туризма, строителството и недвижимите имоти, извършване на инвестиции в областта на промишленото производство, строителство, недвижими имоти, търговия, рекламна, проучвателна и посредническа дейност, придобиване на дялово участие в други дружества в страната и чужбина, предоставяне на консултантски услуги, изготвяне на фирмени стратегии за управление и развитие, извършване на маркетингови, счетоводни и финансови консултации, както и всякаква друга търговска дейност, която не е забранена със закон или е в помощ на основната. Дейностите, за които се изискват разрешения, лицензи или спазването на специални условия, ще се извършват след получаването им, съответно осигуряването им.
+ Консултантска дейност и посреднически услуги в областта на недвижимите имоти, строителство, търговия и енергетика; търговска и посредническа дейност; търговско представителство и посредничество в страната и чужбина; покупка и строеж на недвижими имоти с цел продажба, както и всякаква друга дейност, която не е забранена със закон и/или е в помощ на основната. Дейностите, за които се изискват разрешения, лицензи или спазването на специални условия, ще се извършват след получаването им, съответно осигуряването им.

2021-11-01
Промяна наименование
Името се сменя от Интернешенъл Консултинг Ентерпрайс на Валериус Ау Рефайнъри

2021-11-11
Промяна предмет на дейност
- Консултантска дейност и посреднически услуги в областта на недвижимите имоти, строителство, търговия и енергетика; търговска и посредническа дейност; търговско представителство и посредничество в страната и чужбина; покупка и строеж на недвижими имоти с цел продажба, както и всякаква друга дейност, която не е забранена със закон и/или е в помощ на основната. Дейностите, за които се изискват разрешения, лицензи или спазването на специални условия, ще се извършват след получаването им, съответно осигуряването им.
+ Работа с благородни метали и скъпоценни камъни и изделия със и от тях; добиване, преработване и сделки с благородни метали и скъпоценни камъни и изделия със и от тях; консултантски услуги, търговска и посредническа дейност, както и всякаква друга дейност, която не е забранена със закон и/или е в помощ на основната. Дейностите, за които се изискват разрешения, лицензи или спазването на специални условия, ще се извършват след получаването им, съответно осигуряването им.

2021-11-29
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG204557803 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС - Регистрация по избор

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма