Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ТР КОНСУЛТ ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
204559170
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
April 21, 2017 13:14
Наименование
ТР КОНСУЛТ
Транслитерация
TR CONSULT LTD.
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Хасково, ул. Възход, 72 Виж на картата
Има 2 фирми на този адрес виж фирмите
Код на икономическа дейност
74.30 - Преводаческа дейност
Предмет на дейност
Преводачески и консултантски услуги, консултантска дейност, търговско посредничество, комисионна, спедиционна, складова, лизингова дейност, представителство и агентство на български и чу... Преводачески и консултантски услуги, консултантска дейност, търговско посредничество, комисионна, спедиционна, складова, лизингова дейност, представителство и агентство на български и чужди фирми в страната и чужбина, посредническа дейност, правни и административни услуги, валутни сделки (след разрешение от надлежен държавен орган), превозна дейност, рекламна, информационна, програмна, импресарска дейност, сделки с интелектуална собственост, покупка, строеж, обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба, импорт, експорт, реекспорт, бартерни сделки, брокерска дейност, покупка на стоки или други вещи с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид, производство на стоки с цел продажба в страната и чужбина, както и всички други дейности, разрешени от закона и съгласно изискванията на действащото законодателство. Когато има разрешителен или лицензионен режим – след съответното разрешение или лицензия. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: Христо Филипов Димов (свързан с 4 фирми)
Едноличен собственик на капитала
Христо Филипов Димов (свързан с 4 фирми)
Капитал размер
3,000 лева (3,000 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ТР КОНСУЛТ ЕООД на латиница "TR CONSULT LTD." с ЕИК/ПИК 204559170 е основана на 21 Април 2017 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "ЯНТАИ ЖУЛИ ФИНЕ ЧЕМИКАЛ КО.,", но на 5 Юни 2023 година то бива сменено на сегашното "ТР КОНСУЛТ". Седалището на компанията се намира в гр. Хасково, а началният внесен капитал е в размер на 3,000 лева.

Хронология

2017-04-21
Регистрация на фирмата

2017-09-04
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Кърджали, ул. Лиляна Димитрова, 1, вх. А, ет. 3
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Хасково, ул. Явор, 2
Промяна управители
Промяна едноличен собственик на капитала

2023-06-05
Промяна наименование
Името се сменя от ЯНТАИ ЖУЛИ ФИНЕ ЧЕМИКАЛ КО., на ТР КОНСУЛТ
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Хасково, ул. Явор, 2
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Хасково, ул. Възход, 72
Промяна предмет на дейност
- ВНОС И ИЗНОС НА СТОКИ. ПОКУПКА НА СТОКИ ИЛИ ДРУГИ ВЕЩИ С ЦЕЛ ПРОДАЖБА В ПЪРВОНАЧАЛЕН, ПРЕАБОТЕН ИЛИ ОБРАБОТЕН ВИД.ПРОИЗВОДСТВО НА СТОКИ С ЦЕЛ ПРОДАЖБА В СТРАНАТА И ЧУЖБИНА. ОТДАВАНЕ ПОД НАЕМ НА МОТОРНИ ПРЕВОЗНИ СРЕДСТВА. ТРАНСПОРТНА И СПЕДИТОРСКА ДЕЙНОСТ-ТОВАРНИ ПРЕВОЗИ В СТРАНАТА И В ЧУЖБИНА, ТАКСИМЕТРОВА ДЕЙНОСТ, СКЛАДОВА, СЕЛСКОСТОПАНСКА И СЕРВИЗНА ДЕЙНОСТ.УСЛУГИ В ОБЛАСТТА НА БИТА, ПРОМИШЛЕНОСТТА И СЕЛСКОТО СТОПАНСТВО.УСЛУГИ ПО ПОКУПКО - ПРОДАЖБА, ЗАМЯНА И ОТДАВАНЕ ПОД НАЕМ НА НЕДВИЖИМИ ИМОТИ С ЦЕЛ ПРОДАЖБА. ХОТЕЛИЕРСКА, ТУРИСТИЧЕСКА И РЕСТОРАНТЬОРСКА ДЕЙНОСТ. ТЪРГОВСКА ДЕЙНОСТ В СТРАНАТА И ЧУЖБИНА И ВЪНШНОИКОНОМИЧЕСКА ДЕЙНОСТ.ТЪРГОВСКО ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО И ПОСРЕДНИЧЕСТВО И ВСИЧКИ ВИДОВЕ КОНСУЛТАНТСКИ УСЛУГИ. СДЕЛКИ С ИНТЕЛЕКТУАЛНА СОБСТВЕНОСТ, КАКТО И ВСЯКА ДРУГА ДЕЙНОСТ НЕ ЗАБРАНЕНА ОТ ЗАКОНА.
+ Преводачески и консултантски услуги, консултантска дейност, търговско посредничество, комисионна, спедиционна, складова, лизингова дейност, представителство и агентство на български и чужди фирми в страната и чужбина, посредническа дейност, правни и административни услуги, валутни сделки (след разрешение от надлежен държавен орган), превозна дейност, рекламна, информационна, програмна, импресарска дейност, сделки с интелектуална собственост, покупка, строеж, обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба, импорт, експорт, реекспорт, бартерни сделки, брокерска дейност, покупка на стоки или други вещи с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид, производство на стоки с цел продажба в страната и чужбина, както и всички други дейности, разрешени от закона и съгласно изискванията на действащото законодателство. Когато има разрешителен или лицензионен режим – след съответното разрешение или лицензия.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма