Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ВИПИЕЛ ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
204567886
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
April 27, 2017 12:23
Наименование
ВИПИЕЛ
Транслитерация
VPL Ltd.
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Банкя, ул. „Нарцис", 20 Виж на картата
Предмет на дейност
Консултантски услуги, маркетинг и реклама, продуцентска дейност, външна и вътрешна търговия, транспортни и спедиторски услуги, комисионерска дейност, търговско представителство и посреднич... Консултантски услуги, маркетинг и реклама, продуцентска дейност, външна и вътрешна търговия, транспортни и спедиторски услуги, комисионерска дейност, търговско представителство и посредничество, сделки с интелектуална, собственост търговия с недвижими имоти и както и всяка друга дейност, която не е забранена от закона, а за дейностите, които се упражняват при разрешителен режим - след получаване на съответен лиценз/разрешение. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: Дилян Владимиров Цанев (свързан с 5 фирми)
Едноличен собственик на капитала
Дилян Владимиров Цанев (свързан с 5 фирми)
Капитал размер
100 лева (100 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ВИПИЕЛ ЕООД на латиница "VPL Ltd." с ЕИК/ПИК 204567886 е основана на 27 Април 2017 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Седалището на компанията се намира в гр. Банкя, а началният внесен капитал е в размер на 100 лева.

Хронология

2017-04-27
Регистрация на фирмата

2020-01-06
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Оборище, ул. „Алеко Константинов", 44, ет. 1
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Банкя, ул. „Нарцис", 20
Промяна предмет на дейност
- Извършване на счетоводни услуги и консултации, организиране на счетоводно отчитане и съставяне на годишни, междинни и други финансови отчети, като специализирано счетоводно предприятие по смисъла на Закона за счетоводството, финансово-счетоводни и данъчни консултации и услуги, маркетинг и реклама, продуцентска дейност, продажба, отдаване под наем и търговия с интелектуални продукти, външна и вътрешна търговия, транспортни и спедиторски услуги, комисионерска дейност, представителство на български и чуждестранни фирми, туроператорска дейност, търговия с недвижими имоти и всякаква друга дейност, незабранена от закона.
+ Консултантски услуги, маркетинг и реклама, продуцентска дейност, външна и вътрешна търговия, транспортни и спедиторски услуги, комисионерска дейност, търговско представителство и посредничество, сделки с интелектуална, собственост търговия с недвижими имоти и както и всяка друга дейност, която не е забранена от закона, а за дейностите, които се упражняват при разрешителен режим - след получаване на съответен лиценз/разрешение.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма