Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

АГРО БИОМАС ЕНТЪРПРАЙЗ ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
204577930
Регистрация по ЗДДС
Да - BG204577930 от 2019-04-12 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС (Регистрация по избор)
Дата на регистрация
May 4, 2017 15:12
Наименование
АГРО БИОМАС ЕНТЪРПРАЙЗ
Транслитерация
AGRO BIOMASS ENTERPRISES LTD
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Благоевград, ул.”Иван Михайлов”, 1а, ет. 7 Виж на картата
Предмет на дейност
Създаване на преработвателни предприятия за производство на завършен продукт твърда биомаса (пелети), участие или придобиване или създаване на фирми или клонове във всяка страна в света. Търговия ... Създаване на преработвателни предприятия за производство на завършен продукт твърда биомаса (пелети), участие или придобиване или създаване на фирми или клонове във всяка страна в света. Търговия (покупка и продажба) на крайните продукти на твърда биомаса. Вътреобщностни сделки, внос и износ от и за трети страни, консултантски услуги. Покупка на земя, покупка и използване на недвижими имоти; покупка на стоки или други вещи с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид в страната и в чужбина; продажба и търговия в страната и в чужбина на стоки собствено производство. Хотелиерски, туристически, рекламни, информационни, програмни и импресарски услуги, както и всяка друга дейност незабранена от закона и съгласно изискванията на закона. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: АЛКИВИАДИС ГЕОРГИОС ГУНАРИС (свързан с 1 фирма)
ЗАЛИЧЕН Съдружник: ЕЛЕНИ ГЕОРГИОС МАРГАРИТИ 18.00 лв - 90.00% дял (свързан с 2 фирми)
ЗАЛИЧЕН Съдружник: НИНА ЛЮБИМОВА ТРЕНЕВА 2.00 лв - 10.00% дял (свързан с 3 фирми)
Едноличен собственик на капитала
АЛКИВИАДИС ГЕОРГИОС ГУНАРИС (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
20 лева (20 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма АГРО БИОМАС ЕНТЪРПРАЙЗ ЕООД на латиница "AGRO BIOMASS ENTERPRISES LTD" с ЕИК/ПИК 204577930 е основана на 4 Май 2017 година с правна форма "Дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "ЕМ БИЗНЕС ЕНТЪРПРАЙЗ", но на 1 Април 2019 година то бива сменено на сегашното "АГРО БИОМАС ЕНТЪРПРАЙЗ". Седалището на компанията се намира в гр. Благоевград, а началният внесен капитал е в размер на 20 лева.

Хронология

2017-05-04
Регистрация на фирмата

2018-02-14

2018-11-30
Промяна легална форма
Легалната форма се сменя от ООД на ЕООД
Заличаване съдружници

2019-04-01
Промяна наименование
Името се сменя от ЕМ БИЗНЕС ЕНТЪРПРАЙЗ на АГРО БИОМАС ЕНТЪРПРАЙЗ
Промяна едноличен собственик на капитала
Промяна предмет на дейност
- предоставяне на счетоводни услуги като организира счетоводното отчитане и съставяне на финансови отчети и декларации, данъчни консултации, икономически анализи. Покупка на земя, покупка и използване на недвижими имоти; покупка на стоки или други вещи с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид в страната и в чужбина; продажба и търговия в страната и в чужбина на стоки собствено производство. Хотелиерски, туристически, рекламни, информационни, програмни и импресарски услуги, както и всяка друга дейност незабранена от закона и съгласно изискванията на закона.
+ Създаване на преработвателни предприятия за производство на завършен продукт твърда биомаса (пелети), участие или придобиване или създаване на фирми или клонове във всяка страна в света. Търговия (покупка и продажба) на крайните продукти на твърда биомаса. Вътреобщностни сделки, внос и износ от и за трети страни, консултантски услуги. Покупка на земя, покупка и използване на недвижими имоти; покупка на стоки или други вещи с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид в страната и в чужбина; продажба и търговия в страната и в чужбина на стоки собствено производство. Хотелиерски, туристически, рекламни, информационни, програмни и импресарски услуги, както и всяка друга дейност незабранена от закона и съгласно изискванията на закона.

2019-04-12
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG204577930 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС - Регистрация по избор

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма