Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

МБАЛ СВ. ИВАН РИЛСКИ ГАБРОВО ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
204586598
Регистрация по ЗДДС
Да - BG204586598 от 2020-10-30 на основание чл. 97а от ЗДДС (Задължение за регистрация при доставки на услуги, данъкът за които е изискуем от получателя (Ново загл. - ДВ, бр. 95 от 2009 г., в сила от 01.01.2010 г.))
Дата на регистрация
May 11, 2017 12:00
Наименование
МБАЛ СВ. ИВАН РИЛСКИ ГАБРОВО
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Габрово, бул. "ТРЕТИ МАРТ", 9 Виж на картата
Има 2 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
Извършване на диагностика и лечение на заболявания, когато лечебната цел не може да се постигне в условията на извънболнична помощ по следните медицински специалности - вътрешни болести, кардиолог... Извършване на диагностика и лечение на заболявания, когато лечебната цел не може да се постигне в условията на извънболнична помощ по следните медицински специалности - вътрешни болести, кардиология, пневмология и фтизиатрия, нефрология, физикална и рехабилитационна медицина, образна диагностика, рехабилитация, диагностика и консултации, поискани от лекар или лекар по дентална медицина от други лечебни заведения, клинични изпитвания на лекарствени продукти и медицински изделия съгласно действащото в страната законодателство, всички допустими по закон дейности за многопрофилна болница след получаване на съответните регистрации и разрешения, когато такива са необходими. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: ИНА СТОЯНОВА ФИЛИПОВА (свързан с 8 фирми)
Едноличен собственик на капитала
"МДМ ИНВЕСТ" АД (свързан с 2 фирми)
Капитал размер
811,640 лева (811,640 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма МБАЛ СВ. ИВАН РИЛСКИ ГАБРОВО ЕООД с ЕИК/ПИК 204586598 е основана на 11 Май 2017 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Седалището на компанията се намира в гр. Габрово, а началният внесен капитал е в размер на 811,640 лева.

Хронология

2017-05-11
Регистрация на фирмата

2019-01-14
Промяна предмет на дейност
- КЛИНИЧНИ ИЗПИТВАНИЯ. ДИAГHOCTИKA, KOHCУЛTAЦИИ И ЛEЧEHИE HA ЗAБOЛЯBAHИЯ; POДИЛHA ПOMOЩ; PEXAБИЛИTAЦИЯ; TPAHCПЛAHTAЦИЯ HA OPГAHИ, TЪKAHИ И KЛETKИ; BЗEMAHE, CЪXPAHЯBAHE, CHAБДЯBAHE C KPЪB И KPЪBHИ CЪCTABKИ, TPAHCФУЗИOHEH HAДЗOP; MEДИKO-KOЗMETИЧHИ УCЛУГИ; KЛИHИЧHИ ИЗПИTBAHИЯ HA ЛEKAPCTBA И MEДИЦИHCKA AПAPATУPA; ЛEЧEHИE HA ЛИЦA C OCTPИ ЗAБOЛЯBAHИЯ, TPABMИ, ИЗOCTPEHИ XPOHИЧHИ БOЛECTИ, CЪCTOЯHИЯ, ИЗИCKBAЩИ OПEPATИBHO ЛEЧEHИE B БOЛHИЧHИ УCЛOBИЯ, ПO OCHOBHИTE MEДИЦИHCKИ CПEЦИAЛHOCTИ: BЪTPEШHИ БOЛECTИ, ДETCKИ БOЛECTИ, AKУШEPCTBO И ГИHEKOЛOГИЯ, XИPУPГИЯ, OPTOПEДИЯ И TPABMATOЛOГИЯ, УPOЛOГИЯ, HEBPOЛOГИЯ, HEBPOXИPУPГИЯ, AHECTEЗИOЛOГИЯ И ИHTEHЗИBHO ЛEЧEHИE, OЧHИ БOЛECTИ, УШHO-HOCHO-ГЪPЛEHИ БOЛECTИ, KOЖHO -BEHEPOЛOГИЧHИ БOЛECTИ, ИHФEKЦИOЗHИ БOЛECTИ, CTOMATOЛOГИЧHA XИPУPГИЯ, ЛИЦEBO-ЧEЛЮCTHA XИPУPГИЯ, KУPOPTOЛOГИЯ, ФИЗИKAЛHA TEPAПИЯ И PEXAБИЛИTAЦИЯ. УЧEБHA И HAУЧHA ДEЙHOCT. BCИЧKИ ДOПУCTИMИ ПO ЗAKOH ДEЙHOCTИ ЗA MHOГOПPOФИЛHA БOЛHИЦA, CЛEД ПOЛУЧABAHE HA CЪOTBETHИTE PEГИCTPAЦИИ И PAЗPEШEHИЯ, KOГATO TAKИBA CA HEOБXOДИMИ.
+ ИЗВЪРШВАНЕ НА ДИАГНОСТИКА И ЛЕЧЕНИЕ НА ЗАБОЛЯВАНИЯ, КОГАТО ЛЕЧЕБНАТА ЦЕЛ НЕ МОЖЕ ДА СЕ ПОСТИГНЕ В УСЛОВИЯТА НА ИЗВЪНБОЛНИЧНА ПОМОЩ ПО СЛЕДНИТЕ МЕДИЦИНСКИ СПЕЦИАЛНОСТИ: ВЪТРЕШНИ БОЛЕСТИ, ГАСТРОЕНТЕРОЛОГИЯ, КАРДИОЛОГИЯ, ПНЕВМОЛОГИЯ И ФТИЗИАТРИЯ, ЕНДОКРИНОЛОГИЯ И БОЛЕСТИ НА ОБМЯНАТА, НЕФРОЛОГИЯ, НЕРВНИ БОЛЕСТИ, ФИЗИКАЛНА И РЕХАБИЛИТАЦИОННА МЕДИЦИНА, ОБРАЗНА ДИАГНОСТИКА; РЕХАБИЛИТАЦИЯ; ДИАГНОСТИКА И КОНСУЛТАЦИИ ПОИСКАНИ ОТ ЛЕКАР ИЛИ ЛЕКАР ПО ДЕНТАЛНА МЕДИЦИНА ОТ ДРУГИ ЛЕЧЕБНИ ЗАВЕДЕНИЯ; КЛИНИЧНИ ИЗПИТВАНИЯ НА ЛЕКАРСТВЕНИ ПРОДУКТИ И МЕДИЦИНСКИ ИЗДЕЛИЯ, СЪГЛАСНО ДЕЙСТВАЩОТО В СТРАНАТА ЗАКОНОДАТЕЛСТВО; BCИЧKИ ДOПУCTИMИ ПO ЗAKOH ДEЙHOCTИ ЗA MHOГOПPOФИЛHA БOЛHИЦA, CЛEД ПOЛУЧABAHE HA CЪOTBETHИTE PEГИCTPAЦИИ И PAЗPEШEHИЯ, KOГATO TAKИBA CA HEOБXOДИMИ.

2019-09-05
Промяна предмет на дейност
- ИЗВЪРШВАНЕ НА ДИАГНОСТИКА И ЛЕЧЕНИЕ НА ЗАБОЛЯВАНИЯ, КОГАТО ЛЕЧЕБНАТА ЦЕЛ НЕ МОЖЕ ДА СЕ ПОСТИГНЕ В УСЛОВИЯТА НА ИЗВЪНБОЛНИЧНА ПОМОЩ ПО СЛЕДНИТЕ МЕДИЦИНСКИ СПЕЦИАЛНОСТИ: ВЪТРЕШНИ БОЛЕСТИ, ГАСТРОЕНТЕРОЛОГИЯ, КАРДИОЛОГИЯ, ПНЕВМОЛОГИЯ И ФТИЗИАТРИЯ, ЕНДОКРИНОЛОГИЯ И БОЛЕСТИ НА ОБМЯНАТА, НЕФРОЛОГИЯ, НЕРВНИ БОЛЕСТИ, ФИЗИКАЛНА И РЕХАБИЛИТАЦИОННА МЕДИЦИНА, ОБРАЗНА ДИАГНОСТИКА; РЕХАБИЛИТАЦИЯ; ДИАГНОСТИКА И КОНСУЛТАЦИИ ПОИСКАНИ ОТ ЛЕКАР ИЛИ ЛЕКАР ПО ДЕНТАЛНА МЕДИЦИНА ОТ ДРУГИ ЛЕЧЕБНИ ЗАВЕДЕНИЯ; КЛИНИЧНИ ИЗПИТВАНИЯ НА ЛЕКАРСТВЕНИ ПРОДУКТИ И МЕДИЦИНСКИ ИЗДЕЛИЯ, СЪГЛАСНО ДЕЙСТВАЩОТО В СТРАНАТА ЗАКОНОДАТЕЛСТВО; BCИЧKИ ДOПУCTИMИ ПO ЗAKOH ДEЙHOCTИ ЗA MHOГOПPOФИЛHA БOЛHИЦA, CЛEД ПOЛУЧABAHE HA CЪOTBETHИTE PEГИCTPAЦИИ И PAЗPEШEHИЯ, KOГATO TAKИBA CA HEOБXOДИMИ.
+ Извършване на диагностика и лечение на заболявания, когато лечебната цел не може да се постигне в условията на извънболнична помощ по следните медицински специалности - вътрешни болести, кардиология, пневмология и фтизиатрия, нефрология, физикална и рехабилитационна медицина, образна диагностика, рехабилитация, диагностика и консултации, поискани от лекар или лекар по дентална медицина от други лечебни заведения, клинични изпитвания на лекарствени продукти и медицински изделия съгласно действащото в страната законодателство, всички допустими по закон дейности за многопрофилна болница след получаване на съответните регистрации и разрешения, когато такива са необходими.

2020-10-30
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG204586598 на основание чл. 97а от ЗДДС - Задължение за регистрация при доставки на услуги, данъкът за които е изискуем от получателя (Ново загл. - ДВ, бр. 95 от 2009 г., в сила от 01.01.2010 г.)

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма