Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

Ирис Трейд 95 ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
204598814
Регистрация по ЗДДС
Да - BG204598814 от 2017-10-27 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС (Регистрация по избор)
Дата на регистрация
May 18, 2017 10:33
Наименование
Ирис Трейд 95
Транслитерация
IrisTrade 95
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Люлин, бл. 333, вх. В, ет. 5 Виж на картата
Има 54 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
Търговия на едро и дребно, онлайн търговия с модни стоки, покупка на стоки с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид, търговско представителство и агентство на български и чу... Търговия на едро и дребно, онлайн търговия с модни стоки, покупка на стоки с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид, търговско представителство и агентство на български и чуждестранни физически и юридически лица у нас и в чужбина, международен и вътрешен транспорт, сделки с интелектуална собственост, покупка, строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба или отдаване под наем, счетоводни услуги, консултантска дейност, проектантска, строително-монтажна дейност, ремонт и реконструкции, както и всички останали неизброени по-горе дейности, които са разрешени от закона. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: Ивета Константинова Ранкова (свързан с 1 фирма)
Едноличен собственик на капитала
Ивета Константинова Ранкова (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
500 лева (500 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма Ирис Трейд 95 ЕООД на латиница "IrisTrade 95" с ЕИК/ПИК 204598814 е основана на 18 Май 2017 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "КМН Трейд", но на 1 Февруари 2019 година то бива сменено на сегашното "Ирис Трейд 95". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 500 лева.

Хронология

2017-05-18
Регистрация на фирмата

2017-10-27
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG204598814 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС - Регистрация по избор

2019-02-01
Промяна наименование
Името се сменя от КМН Трейд на Ирис Трейд 95
Промяна предмет на дейност
- Търговия на едро и дребно, покупка на стоки с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид, търговско представителство и агентство на български и чуждестранни физически и юридически лица у нас и в чужбина, международен и вътрешен транспорт, сделки с интелектуална собственост, покупка, строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба или отдаване под наем, счетоводни услуги, консултантска дейност, проектантска, строително-монтажна дейност, ремонт и реконструкции, както и всички останали неизброени по-горе дейности, които са разрешени от закона.
+ Търговия на едро и дребно, онлайн търговия с модни стоки, покупка на стоки с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид, търговско представителство и агентство на български и чуждестранни физически и юридически лица у нас и в чужбина, международен и вътрешен транспорт, сделки с интелектуална собственост, покупка, строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба или отдаване под наем, счетоводни услуги, консултантска дейност, проектантска, строително-монтажна дейност, ремонт и реконструкции, както и всички останали неизброени по-горе дейности, които са разрешени от закона.

Свързани фирми

Няма данни.

Предишна фирма Следваща фирма