Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

Голдън Лайън Фуудс ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
204599229
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
May 18, 2017 11:48
Наименование
Голдън Лайън Фуудс
Транслитерация
Golden Lion Foods EOOD
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Средец, бул.Патриарх Евтимий, 19Б, ет. 3 Виж на картата
Има 4 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
Производство и търговия на селскостопански стоки и земеделска продукция, вътрешна и външна търговия, търговско представителство и посредничество, комисионни превозни сделки, складови сделки, ... Производство и търговия на селскостопански стоки и земеделска продукция, вътрешна и външна търговия, търговско представителство и посредничество, комисионни превозни сделки, складови сделки, лизинг, стоков контрол, всякакво друго производство, търговия и услуги, които не са забранени от закона. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: Ригън Мичъл Фрозе (свързан с 1 фирма)
Едноличен собственик на капитала
Ригън Мичъл Фрозе (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
2 лева (2 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма Голдън Лайън Фуудс ЕООД на латиница "Golden Lion Foods EOOD" с ЕИК/ПИК 204599229 е основана на 18 Май 2017 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "Синкрони", но на 16 Януари 2023 година то бива сменено на сегашното "Голдън Лайън Фуудс". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 2 лева.

Хронология

2017-05-18
Регистрация на фирмата

2022-12-16

2022-12-22
Промяна едноличен собственик на капитала

2023-01-06
Промяна едноличен собственик на капитала

2023-01-16
Промяна наименование
Името се сменя от Синкрони на Голдън Лайън Фуудс
Промяна предмет на дейност
- (i) Търговия на едро и дребно със стоки в областта на информационните технологии; (ii) предоставяне на услуги, свързани с информационните технологии; и (iii) извършване на всякаква друга дейност, която не е забранена от закона.В случаите, когато отделен закон предвижда извършването на някоя от дейностите на Дружеството с разрешение на държавен орган или лицензия или регистрация, тази дейност ще се извършва от Дружеството след получаване на съответните разрешения и лицензия, или след извършване на съответната регистрация.
+ Производство и търговия на селскостопански стоки и земеделска продукция, вътрешна и външна търговия, търговско представителство и посредничество, комисионни превозни сделки, складови сделки, лизинг, стоков контрол, всякакво друго производство, търговия и услуги, които не са забранени от закона.

2023-01-18
Промяна едноличен собственик на капитала

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма