Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ДиЕсБи КОМ ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
204600651
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
May 19, 2017 08:03
Наименование
ДиЕсБи КОМ
Транслитерация
DSB Com Ltd
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Сливен, ул. Баба Тонка, бл. 5, вх. А Виж на картата
Контакти
Предмет на дейност
електронна търговия, търговия на едро и дребно, търговско представителство и посредничество, компютърно програмиране, управление и обслужване на компютърни средства и системи, консултанстка ... електронна търговия, търговия на едро и дребно, търговско представителство и посредничество, компютърно програмиране, управление и обслужване на компютърни средства и системи, консултанстка дейност по информационни технологии, транспортни услуги, сделки с интелектуална собственост, сделки с недвижими имоти, както и всички стопански дейности, които не са забранени от закона. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: НИКОЛАЙ ИВАНОВ ЕНЕВСКИ (свързан с 5 фирми)
Едноличен собственик на капитала
НИКОЛАЙ ИВАНОВ ЕНЕВСКИ (свързан с 5 фирми)
Капитал размер
100 лева (100 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ДиЕсБи КОМ ЕООД на латиница "DSB Com Ltd" с ЕИК/ПИК 204600651 е основана на 19 Май 2017 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Седалището на компанията се намира в гр. Сливен, а началният внесен капитал е в размер на 100 лева.

Хронология

2017-05-19
Регистрация на фирмата

2018-04-27
Промяна предмет на дейност
- компютърно програмиране, управление и обслужване на компютърни средства и системи, консултанстка дейност по информационни технологии, посредничество, както и всички други дейности и услуги, които не са забранени от закона. Дружеството може да образува клонове и представителства в страната и в чужбина, съобразно действащото законодателство.
+ електронна търговия, търговия на едро и дребно, търговско представителство и посредничество, компютърно програмиране, управление и обслужване на компютърни средства и системи, консултанстка дейност по информационни технологии, транспортни услуги, сделки с интелектуална собственост, сделки с недвижими имоти, както и всички стопански дейности, които не са забранени от закона.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма