Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ТС ИВАНОВ ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
204604950
Регистрация по ЗДДС
Да - BG204604950 от 2017-06-21 на основание друго от ЗДДС
Дата на регистрация
May 23, 2017 10:09
Наименование
ТС ИВАНОВ
Транслитерация
TS IVANOV LTD
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Варна, р-н Младост, вх. 14, ет. 5 Виж на картата
Има 19041 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
Търговско представителство и посредничество в страната и чужбина; ремонтна и монтажна дейности, инженерни и консултански услуги, включително в областта на промишлеността и промишленото производств... Търговско представителство и посредничество в страната и чужбина; ремонтна и монтажна дейности, инженерни и консултански услуги, включително в областта на промишлеността и промишленото производство; проектиране, реконструкция и производство на метални и неметални машини и конструкции; информационни, програмни и интернет услуги; сделки с интелектуална собственост; както и всякакви други, съгласно чл.1 от ТЗ, незабранени със закон сделки или услуги; като за тези, за които се изисква разрешение - след получаването му. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: НИКОЛА ЮЛКОВ НИКОЛОВ (свързан с 59 фирми)
Едноличен собственик на капитала
НИКОЛА ЮЛКОВ НИКОЛОВ (свързан с 59 фирми)
Капитал размер
100 лева (100 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ТС ИВАНОВ ЕООД на латиница "TS IVANOV LTD" с ЕИК/ПИК 204604950 е основана на 23 Май 2017 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Седалището на компанията се намира в гр. Варна, а началният внесен капитал е в размер на 100 лева.

Хронология

2017-05-23
Регистрация на фирмата

2017-06-21
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG204604950 на основание друго от ЗДДС

2017-11-14
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Варна, р-н Младост, бл. 112, вх. 5, ет. 8
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Варна, р-н Младост, вх. 14, ет. 5
Промяна едноличен собственик на капитала
Промяна предмет на дейност
- Търговско представителство и посредничество в страната и чужбина; ремонтна и монтажна дейности, инженерни и консултански услуги, включително в областта на промишлеността и промишленото производство; проектиране, реконструкция и производство на метални и неметални машини и конструкции; информационни, програмни и интернет услуги; сделки с интелектуална собственост; както и всякакви други, съгласно чл.1 от ТЗ, незабранени със закон сделки или услуги; като за тези, за които се изисква разрешение - след получаването му.
+ Търговско представителство и посредничество в страната и чужбина; ремонтна и монтажна дейности, инженерни и консултански услуги, включително в областта на промишлеността и промишленото производство; проектиране, реконструкция и производство на метални и неметални машини и конструкции; информационни, програмни и интернет услуги; сделки с интелектуална собственост; както и всякакви други, съгласно чл.1 от ТЗ, незабранени със закон сделки или услуги; като за тези, за които се изисква разрешение - след получаването му.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма