Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ТАСКА 23 ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
204609680
Регистрация по ЗДДС
Да - BG204609680 от 2020-07-02 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС (Регистрация по избор)
Дата на регистрация
May 26, 2017 13:14
Наименование
ТАСКА 23
Транслитерация
„TASCA 23“ Ltd.
Оборот
348,000 лв. оборот за 2021 г.
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Пловдив, р-н Централен, ул. Георги Бенковски, ет. 35 Виж на картата
Има 74 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
1. уеб маркетинг и услуги за генериране на олово. Маркетингови консултации, брокерски услуги в телевизионното пространство и рекламно посредничество.2. пряка и непряка електронна търговия на всеки п... 1. уеб маркетинг и услуги за генериране на олово. Маркетингови консултации, брокерски услуги в телевизионното пространство и рекламно посредничество.2. пряка и непряка електронна търговия на всеки продукт и/или услуга като, но не само: предмети от бита, фитнес артикули и оборудване, кухненски принадлежности и оборудване, храни и аксесоари за домашни любимци, пелети, хранителни продукти и напитки от всякакъв вид, курсове за обучение и професионално опресняване, видео уроци, "направи си сам" и градинарски артикули, фотоволтаични панели, термопомпи, газови и пелетни котли, климатици, инвертори, системни компоненти.3. търговия на едро, включително внос и износ на всякакви продукти и/или услуги, като например, но не само: домакински артикули, фитнес артикули и оборудване, кухненски принадлежности и оборудване, аксесоари и храни за домашни любимци, пелети, хранителни продукти и напитки от всякакъв вид, изделия от типа "направи си сам" и градинарство, фотоволтаични панели, термопомпи, котли на газ и пелети, климатици, инвертори, компоненти за системи.4. покупка, продажба, строителство и отдаване под наем и управление на недвижими имоти от всякакъв вид, следователно като пример, но не само: граждански домове, търговски и индустриални имоти, ресторанти и хотели.5. покупката, продажбата и наемането със или без водач на моторни превозни средства.6. създаването на търговски мрежи чрез осигуряване на подбор, обучение и мониторинг на търговските представители.7. телемаркетинг услуги както чрез входящи, така и чрез изходящи кол центрове.8. дейности по административно подпомагане от всякакъв вид9. дейности по обработване на данни от всякакъв вид.10. управлението на хотели, пансиони със закуска, къмпинги, почивни станции, ресторанти, барове, кафенета, столове, подпомагани и неасистирани здравни резиденции за самостоятелни и несамостоятелни възрастни хора.11. Разработването и управлението на платформи за електронни разплащания.12. Разработването, продажбата и лицензирането на софтуер.13. Разработването, управлението и лицензирането на използването на електронното обучение, уеб и дигиталните платформи като цяло. Всички горепосочени дейности могат да се извършват и извън България. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: Джанлука Томази (свързан с 1 фирма)
Едноличен собственик на капитала
Джанлука Томази (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
100 лева (100 лева внесен)

Финансови показатели

Година
Оборот
Печалба
Марж на печалбата
2021 348,000 -20.55% - -
2020 438,000 - -

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ТАСКА 23 ЕООД на латиница "„TASCA 23“ Ltd." с ЕИК/ПИК 204609680 е основана на 26 Май 2017 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Седалището на компанията се намира в гр. Пловдив, а началният внесен капитал е в размер на 100 лева.

Оборота на фирмата за 2021 година е в размер на 348,000 лв.

Хронология

2017-05-26
Регистрация на фирмата

2020-07-02
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG204609680 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС - Регистрация по избор

2023-10-02
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Витоша, ул. Симеон Радев, 70
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Пловдив, р-н Централен, ул. Георги Бенковски, ет. 35
Промяна предмет на дейност
- Земеделие, инвестиционни дейности в сферата на земеделието и земеделското производство, разработване и реализиране на ферма за охлюви, отглеждане на охлюви, производство, търговия и продажба на охлюви в суров и преработен вид в страната и чужбина, съхранение и реализация на селскостопанска продукция – растителна и животинска, търговия със стоки, покупка на стоки с цел продажба в обработен и необработен вид, продажба на стоки от собствено производство, търговско представителство и посредничество, вътрешната и международна търговия, внос-износ на стоки и услуги, както и всякаква друга стопанска дейност, незабранена от закона, а за тези с разрешителен режим - след снабдяването с лиценз.
+ 1. уеб маркетинг и услуги за генериране на олово. Маркетингови консултации, брокерски услуги в телевизионното пространство и рекламно посредничество.2. пряка и непряка електронна търговия на всеки продукт и/или услуга като, но не само: предмети от бита, фитнес артикули и оборудване, кухненски принадлежности и оборудване, храни и аксесоари за домашни любимци, пелети, хранителни продукти и напитки от всякакъв вид, курсове за обучение и професионално опресняване, видео уроци, "направи си сам" и градинарски артикули, фотоволтаични панели, термопомпи, газови и пелетни котли, климатици, инвертори, системни компоненти.3. търговия на едро, включително внос и износ на всякакви продукти и/или услуги, като например, но не само: домакински артикули, фитнес артикули и оборудване, кухненски принадлежности и оборудване, аксесоари и храни за домашни любимци, пелети, хранителни продукти и напитки от всякакъв вид, изделия от типа "направи си сам" и градинарство, фотоволтаични панели, термопомпи, котли на газ и пелети, климатици, инвертори, компоненти за системи.4. покупка, продажба, строителство и отдаване под наем и управление на недвижими имоти от всякакъв вид, следователно като пример, но не само: граждански домове, търговски и индустриални имоти, ресторанти и хотели.5. покупката, продажбата и наемането със или без водач на моторни превозни средства.6. създаването на търговски мрежи чрез осигуряване на подбор, обучение и мониторинг на търговските представители.7. телемаркетинг услуги както чрез входящи, така и чрез изходящи кол центрове.8. дейности по административно подпомагане от всякакъв вид9. дейности по обработване на данни от всякакъв вид.10. управлението на хотели, пансиони със закуска, къмпинги, почивни станции, ресторанти, барове, кафенета, столове, подпомагани и неасистирани здравни резиденции за самостоятелни и несамостоятелни възрастни хора.11. Разработването и управлението на платформи за електронни разплащания.12. Разработването, продажбата и лицензирането на софтуер.13. Разработването, управлението и лицензирането на използването на електронното обучение, уеб и дигиталните платформи като цяло. Всички горепосочени дейности могат да се извършват и извън България.

Свързани фирми

Няма данни.

Предишна фирма Следваща фирма