Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

БАСС АНГЛЕРС Срл ЕАД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
204611934
Регистрация по ЗДДС
Да - BG204611934 от 2017-08-04 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС (Регистрация по избор)
Дата на регистрация
May 29, 2017 12:07
Наименование
БАСС АНГЛЕРС Срл
Транслитерация
BASS ANGLERS Srl
Правна форма
Еднолично акционерно дружество (ЕАД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Перник, Райко Даскалов, 1, бл. бизнес център Перник, ет. 2 Виж на картата
Предмет на дейност
Финансови, счетоводни, одиторски, данъчни и административно-правни консултации. Отдаване под наем на коли, мотори, мотопеди, лодки, яхти, самолети, както и на недвижими имоти. Вътреш... Финансови, счетоводни, одиторски, данъчни и административно-правни консултации. Отдаване под наем на коли, мотори, мотопеди, лодки, яхти, самолети, както и на недвижими имоти. Вътрешна и външна търговия; Внос и износ на горива, петролни продукти, масла, модифицирани горива получени от отпадъци; производство и покупка на стоки или други вещи с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид; комисионна, спедиционна, превозна и складова дейност - в страната и чужбина; транспортни услуги, логистика и аутсорсинг, товарни и пътнически превози, превоз за собствена сметка, отдаване на автомобили под наем-в страната и чужбина; хотелиерска, ресторантьорска, туристическа и туроператорска дейност - в страната и чужбина; търговско представителство и посредничество; преводаческа дейност от чужди и на чужди езици; издателска, рекламна и информационна, програмна и импресарска дейност, мениджмънт, увеселителни заведения и игри; покупка, строеж и/или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба и наемни отношения, управление на недвижими имоти; строителни и бояджийски услуги, както и извършване на други услуги и търговска дейност, които не са забранени от действащото в страната законодателство, като за дейностите, за които българското законодателство предвижда извършването им след получаване на лиценз, същите ще се извършват след надлежното му получаване. прочети още скрии
Съвет на директорите
Алфонсо Провенца (свързан с 3 фирми)
Винченцо Ди Чикко (свързан с 1 фирма)
Раффаеле Делла Рокка (свързан с 1 фирма)
Управители/Съдружници
Едноличен собственик на капитала
ФАУСТО САККО (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
50,000 лева (50,000 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма БАСС АНГЛЕРС Срл ЕАД на латиница "BASS ANGLERS Srl" с ЕИК/ПИК 204611934 е основана на 29 Май 2017 година с правна форма "Еднолично акционерно дружество" или на кратко "ЕАД". Компанията първоначално е регистрирана с името "ПОСЕЙДОНИЯ 2000", но на 21 Януари 2019 година то бива сменено на сегашното "БАСС АНГЛЕРС Срл". Седалището на компанията се намира в гр. Перник, а началният внесен капитал е в размер на 50,000 лева.

Хронология

2017-05-29
Регистрация на фирмата

2017-08-04
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG204611934 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС - Регистрация по избор

2018-05-11
Промяна наименование
Името се сменя от ПОСЕЙДОНИЯ 2000 на ХАЙВ ЮРЪП
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Изгрев, Николай Хайтов, 34, ет. 2
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Изгрев, ул. "Пимен Зографски", 4, бл. Бизнес сграда 2, ет. 3

2019-01-21
Промяна наименование
Името се сменя от ХАЙВ ЮРЪП на БАСС АНГЛЕРС Срл

2019-02-27
Промяна предмет на дейност
- Финансови, счетоводни, одиторски, данъчни и административно-правни консултации. Отдаване под наем на коли, мотори, мотопеди, лодки, яхти, самолети, както и на недвижими имоти. Вътрешна и външна търговия; производство и покупка на стоки или други вещи с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид; комисионна, спедиционна, превозна и складова дейност-в страната и чужбина; транспортни услуги, логистика и аутсорсинг, товарни и пътнически превози, превоз за собствена сметка, отдаване на автомобили под наем-в страната и чужбина; хотелиерска, ресторантьорска, туристическа и туроператорска дейност-в страната и чужбина; търговско представителство и посредничество; преводаческа дейност от чужди и на чужди езици; издателска, рекламна и информационна, програмна и импресарска дейност, мениджмънт, увеселителни заведения и игри; покупка, строеж и/или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба и наемни отношения, управление на недвижими имоти; строителни и бояджийски услуги, както и извършване на други услуги и търговска дейност, които не са забранени от действащото в страната законодателство, като за дейностите, за които българското законодателство предвижда извършването им след получаване на лиценз, същите ще се извършват след надлежното му получаване.
+ Финансови, счетоводни, одиторски, данъчни и административно-правни консултации. Отдаване под наем на коли, мотори, мотопеди, лодки, яхти, самолети, както и на недвижими имоти. Вътрешна и външна търговия; Внос и износ на горива, петролни продукти, масла, модифицирани горива получени от отпадъци; производство и покупка на стоки или други вещи с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид; комисионна, спедиционна, превозна и складова дейност - в страната и чужбина; транспортни услуги, логистика и аутсорсинг, товарни и пътнически превози, превоз за собствена сметка, отдаване на автомобили под наем-в страната и чужбина; хотелиерска, ресторантьорска, туристическа и туроператорска дейност - в страната и чужбина; търговско представителство и посредничество; преводаческа дейност от чужди и на чужди езици; издателска, рекламна и информационна, програмна и импресарска дейност, мениджмънт, увеселителни заведения и игри; покупка, строеж и/или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба и наемни отношения, управление на недвижими имоти; строителни и бояджийски услуги, както и извършване на други услуги и търговска дейност, които не са забранени от действащото в страната законодателство, като за дейностите, за които българското законодателство предвижда извършването им след получаване на лиценз, същите ще се извършват след надлежното му получаване.

2023-02-15
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Изгрев, ул. "Пимен Зографски", 4, бл. Бизнес сграда 2, ет. 3
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Перник, Райко Даскалов, 1, бл. бизнес център Перник, ет. 2

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма