Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

НЕВИС ИНВЕСТМЕНТ ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
204613426
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
May 30, 2017 09:37
Наименование
НЕВИС ИНВЕСТМЕНТ
Транслитерация
NEVIS INVESTMENT ltd.
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, с. Димчево, ул. ''Четвърта'', 9 Виж на картата
Контакти
Предмет на дейност
Дистрибуция на алкохолна продукция, търговия на едро и дребно, електронна търговия, посредническа дейност, търговия с недвижими имоти, автомобили и други, търговско посредничество на бълга... Дистрибуция на алкохолна продукция, търговия на едро и дребно, електронна търговия, посредническа дейност, търговия с недвижими имоти, автомобили и други, търговско посредничество на български и чуждестранни физически и юридически лица, транспортна и спедиторска дейност, външнотърговска дейност, внос, износ и реекспорт, туроператорска, тур-агентска дейност, хотелиерство, ресторантьорство, консултантски услуги, както и всякаква друга дейност, която не е забранена със закон. В случай, че се изисква разрешение, лиценз или регистрация за извършване на някоя дейност, тази дейност се осъществява само след получаване съответно на такова разрешение, лиценз или след извършване на такава регистрация. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: ИГОРЬ ВИКТОРОВИЧ ЕФРЕМОВ (свързан с 1 фирма)
ЗАЛИЧЕН Съдружник: Татяна Сиеппи 1.00 лв - 50.00% дял (свързан с 1 фирма)
ЗАЛИЧЕН Съдружник: Александър Попов 1.00 лв - 50.00% дял (свързан с 1 фирма)
Едноличен собственик на капитала
ИГОРЬ ВИКТОРОВИЧ ЕФРЕМОВ (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
2 лева (2 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма НЕВИС ИНВЕСТМЕНТ ЕООД на латиница "NEVIS INVESTMENT ltd." с ЕИК/ПИК 204613426 е основана на 30 Май 2017 година с правна форма "Дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "Синема 5", но на 20 Януари 2023 година то бива сменено на сегашното "НЕВИС ИНВЕСТМЕНТ". Седалището на компанията се намира в с. Димчево, а началният внесен капитал е в размер на 2 лева.

Хронология

2017-05-30
Регистрация на фирмата

2022-12-06
Промяна легална форма
Легалната форма се сменя от ООД на ЕООД
Заличаване съдружници

2023-01-20
Промяна наименование
Името се сменя от Синема 5 на НЕВИС ИНВЕСТМЕНТ
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Средец, бул. Патриарх Евтимий, 31, ет. 1
+ БЪЛГАРИЯ, с. Димчево, ул. ''Четвърта'', 9
Промяна предмет на дейност
- Търговия на едро и дребно, електронна търговия, посредническа дейност, търговия с недвижими имоти, автомобили и други, търговско посредничество на български и чуждестранни физически и юридически лица, транспортна и спедиторска дейност, външнотърговска дейност, внос, износ и реекспорт, туроператорска, тур-агентска дейност, хотелиерство, ресторантьорство, консултантски услуги, както и всякаква друга дейност, която не е забранена със закон. В случай, че се изисква разрешение, лиценз или регистрация за извършване на някоя дейност, тази дейност се осъществява само след получаване съответно на такова разрешение, лиценз или след извършване на такава регистрация.
+ Дистрибуция на алкохолна продукция, търговия на едро и дребно, електронна търговия, посредническа дейност, търговия с недвижими имоти, автомобили и други, търговско посредничество на български и чуждестранни физически и юридически лица, транспортна и спедиторска дейност, външнотърговска дейност, внос, износ и реекспорт, туроператорска, тур-агентска дейност, хотелиерство, ресторантьорство, консултантски услуги, както и всякаква друга дейност, която не е забранена със закон. В случай, че се изисква разрешение, лиценз или регистрация за извършване на някоя дейност, тази дейност се осъществява само след получаване съответно на такова разрешение, лиценз или след извършване на такава регистрация.

Свързани фирми

Няма данни.

Предишна фирма Следваща фирма