Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

СИЙТРЕЙД ГЛОБАЛ ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
204624675
Регистрация по ЗДДС
Да - BG204624675 от 2017-06-19 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС (Регистрация по избор)
Дата на регистрация
June 5, 2017 13:50
Наименование
СИЙТРЕЙД ГЛОБАЛ
Транслитерация
Seatrade Global Ltd.
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Благоевград, ВАСИЛ МЕЧКУЕВСКИ, 22, офис 1 Виж на картата
Има 18 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
Корабостроителни и кораборемонтни дейности, услуги по управление на флот, консултантски услуги по морски, търговски и икономически въпроси, технически консултантски дейности и управление на из... Корабостроителни и кораборемонтни дейности, услуги по управление на флот, консултантски услуги по морски, търговски и икономически въпроси, технически консултантски дейности и управление на изпълнители, изготвяне на технически проекти и проучвания за корабоплаването и индустрията, търговия с резервни части за кораби, производство на стоки, покупка на стоки или други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид, търговско представителство и посрeдничество, транспортни услуги, комисионни, спедиционни, складови, информационни и рекламни сделки и услуги, отдаване на кораби, лодки и автомобили под наем, търговия с кораби, лодки, автомобили и камиони, електронна търговия, както и всякакви сделки, които не са забранени със закон. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: Ефстатиос Маркос Вазеос (свързан с 1 фирма)
Едноличен собственик на капитала
Ефстатиос Маркос Вазеос (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
10 лева (10 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма СИЙТРЕЙД ГЛОБАЛ ЕООД на латиница "Seatrade Global Ltd." с ЕИК/ПИК 204624675 е основана на 5 Юни 2017 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "ТИ ПИ АР ТРЕЙД", но на 6 Януари 2023 година то бива сменено на сегашното "СИЙТРЕЙД ГЛОБАЛ". Седалището на компанията се намира в гр. Благоевград, а началният внесен капитал е в размер на 10 лева.

Хронология

2017-06-05
Регистрация на фирмата

2017-06-19
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG204624675 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС - Регистрация по избор

2022-01-18
Промяна едноличен собственик на капитала

2023-01-06
Промяна наименование
Името се сменя от ТИ ПИ АР ТРЕЙД на СИЙТРЕЙД ГЛОБАЛ
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Благоевград, ВАСИЛ МЕЧКУЕВСКИ, 22
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Благоевград, ВАСИЛ МЕЧКУЕВСКИ, 22, офис 1
Промяна едноличен собственик на капитала
Промяна предмет на дейност
- Търговия с хартия,канцеларски материали, подаръци, дигитален печат, он - лайн търговия, опаковки, офис технологии, електроуреди, ръчно - изработени стоки, стоки за хоби, стоки за обзавеждане, машини за печат, търговия на дребно, хотелско оборудване, търговия с парафармацевтични продукти и козметика, производство на стоки, покупка на стоки или други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид, търговско представителство и посрeдничество, комисионни, спедиционни, складови, информационни и рекламни сделки и услуги, както и всякакви сделки, които не са забранени със закон.
+ Корабостроителни и кораборемонтни дейности, услуги по управление на флот, консултантски услуги по морски, търговски и икономически въпроси, технически консултантски дейности и управление на изпълнители, изготвяне на технически проекти и проучвания за корабоплаването и индустрията, търговия с резервни части за кораби, производство на стоки, покупка на стоки или други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид, търговско представителство и посрeдничество, транспортни услуги, комисионни, спедиционни, складови, информационни и рекламни сделки и услуги, отдаване на кораби, лодки и автомобили под наем, търговия с кораби, лодки, автомобили и камиони, електронна търговия, както и всякакви сделки, които не са забранени със закон.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма