Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ИВО КАРС ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
204627949
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
June 7, 2017 09:20
Наименование
ИВО КАРС
Транслитерация
IVO CARS
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Варна, р-н Приморски, ул. МАРИЯ БАЦАРОВА, 21 Виж на картата
Има 3 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
Извършване на покупко-продажби, посредническа, рекламна, издателска, импресарска и маркетингова дейност, консултантска дейност, данъчни, счетоводни, финансови и бизнес консултации, и... Извършване на покупко-продажби, посредническа, рекламна, издателска, импресарска и маркетингова дейност, консултантска дейност, данъчни, счетоводни, финансови и бизнес консултации, изработка и внедряване на софтуер и програмни продукти, организиране и извършване на търговия чрез Интернет, покупка, производство и преработка на стоки с цел продажба, покупка, строеж и обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба, външнотърговска дейност, търговско представителство и посредничество, извършване на комисионни и спедиционни сделки, както и всяка друга дейност разрешена от закона. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: Тина Маринова Маринова (свързан с 1 фирма)
Едноличен собственик на капитала
Тина Маринова Маринова (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
20 лева (20 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ИВО КАРС ЕООД на латиница "IVO CARS" с ЕИК/ПИК 204627949 е основана на 7 Юни 2017 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Седалището на компанията се намира в гр. Варна, а началният внесен капитал е в размер на 20 лева.

Хронология

2017-06-07
Регистрация на фирмата

2021-07-13
Промяна едноличен собственик на капитала
Промяна предмет на дейност
- ПРОИЗВОДСТВО, ПОКУПКА, ПРЕРАБОТКА, ОПАКОВКА И ПРОДАЖБА НА СТОКИ И ДРУГИ ВЕЩИ С ЦЕЛ ДА ГИ ПРЕПРОДАДЕ В ПЪРВОНАЧАЛЕН, ПРЕРАБОТЕН ИЛИ ОБРАБОТЕН ВИД В СТРАНАТА И ЧУЖБИНА; ПРОДАЖБА НА СТОКИ ОТ СОБСТВЕНО ПРОИЗВОДСТВО; ЛИЗИНГОВИ СДЕЛКИ; ТЪРГОВИЯ НА ЕДРО И ДРЕБНО - ВНОС И ИЗНОС; ТЪРГОВСКО ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО И ПОСРЕДНИЧЕСТВО; КОМИСОННИ, СПЕДИЦИОННИ, СКЛАДОВИ И ПРЕВОЗНИ СДЕЛКИ; КОНСУЛТАНТСКА ДЕЙНОСТ, ТЪРГОВИЯ С ХРАНИТЕЛНИ СТОКИ; ОТКРИВАНЕ НА МАГАЗИННА МРЕЖА, МАРКЕТИНГ И ИНЖИНЕРИНГ, КАКТО И ВСИЧКИ ДРУГИ ДЕЙНОСТИ, ПОЗВОЛЕНИ ОТ ЗАКОНА.
+ Извършване на покупко-продажби, посредническа, рекламна, издателска, импресарска и маркетингова дейност, консултантска дейност, данъчни, счетоводни, финансови и бизнес консултации, изработка и внедряване на софтуер и програмни продукти, организиране и извършване на търговия чрез Интернет, покупка, производство и преработка на стоки с цел продажба, покупка, строеж и обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба, външнотърговска дейност, търговско представителство и посредничество, извършване на комисионни и спедиционни сделки, както и всяка друга дейност разрешена от закона.

Свързани фирми

Няма данни.

Предишна фирма Следваща фирма