Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

Заложна къща ММ Груп ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
204630653
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
June 8, 2017 10:55
Наименование
Заложна къща ММ Груп
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Перник, "Софийско шосе", 46 Виж на картата
Предмет на дейност
Извършване на дейност като заложна къща – даване на парични заеми, обезпечени със залог върху движими вещи, както и извършване на търговски сделки, включително и работа с благородни метали и скъ... Извършване на дейност като заложна къща – даване на парични заеми, обезпечени със залог върху движими вещи, както и извършване на търговски сделки, включително и работа с благородни метали и скъпоценни камъни и изделия със и от тях, необходими във връзка с осъществяване на дейността като заложна къща. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: Мартин Александров Георгиев (свързан с 5 фирми)
Едноличен собственик на капитала
Мартин Александров Георгиев (свързан с 5 фирми)
Капитал размер
100 лева (100 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма Заложна къща ММ Груп ЕООД с ЕИК/ПИК 204630653 е основана на 8 Юни 2017 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Седалището на компанията се намира в гр. Перник, а началният внесен капитал е в размер на 100 лева.

Хронология

2017-06-08
Регистрация на фирмата

2017-10-12
Промяна предмет на дейност
- Извършване на дейност като заложна къща – даване на парични заеми, обезпечени със залог върху движими вещи, както и извършване на търговски сделки , включително и с изделия от благородни метали, необходими във връзка с осъществяване на дейността като заложна къща.
+ Извършване на дейност като заложна къща – даване на парични заеми, обезпечени със залог върху движими вещи, както и извършване на търговски сделки, включително и работа с благородни метали и скъпоценни камъни и изделия със и от тях, необходими във връзка с осъществяване на дейността като заложна къща.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма