Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

БИЗНЕС АДВАЙЗЪР БГ ООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
204635508
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
June 12, 2017 15:33
Наименование
БИЗНЕС АДВАЙЗЪР БГ
Транслитерация
BUSINESS ADVISER BG
Правна форма
Дружество с ограничена отговорност (ООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Средец, ул. Алабин, 33 Виж на картата
Има 80 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
Консултантска и счетоводна дейност, организиране на счетоводно отчитане и съставяне на финансови отчети, покупка на стоки и други вещи с цел продажбата им в първоначален, преработен или обработе... Консултантска и счетоводна дейност, организиране на счетоводно отчитане и съставяне на финансови отчети, покупка на стоки и други вещи с цел продажбата им в първоначален, преработен или обработен вид, продажба на стоки от собствено производство, хотелиерски, туристически и рекламни сделки, програмни, импресарски и туроператорски услуги, търговско представителство и посредничество, комисионни, спедиционни и превозни сделки, складови сделки, покупка и строеж на недвижими имоти с цел продажбата им, търговия със строителни материали, представителство на фирми в чужбина, продажба на телекомуникационни стоки и извършване на информационни и изчислителни сметачни дейности, външнотърговска дейност, сделки с интелектуална собственост, както и всякаква друга дейност, която не е забранена от закона. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: ГЕОРГИ АНГЕЛОВ РУСКОВ (свързан с 5 фирми)
Съдружник: БИЗНЕС АДВАЙЗЪР 45.00 лв - 90.00% дял (свързан с 2 фирми)
Съдружник: ГЕОРГИ АНГЕЛОВ РУСКОВ 5.00 лв - 10.00% дял (свързан с 5 фирми)
Едноличен собственик на капитала
ТЕОДОРА НИКОЛАЕВА АТАНАСОВА (свързан с 2 фирми)
Капитал размер
50 лева (50 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма БИЗНЕС АДВАЙЗЪР БГ ООД на латиница "BUSINESS ADVISER BG" с ЕИК/ПИК 204635508 е основана на 12 Юни 2017 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "Б.А.В. Кънсълтинг", но на 30 Януари 2019 година то бива сменено на сегашното "БИЗНЕС АДВАЙЗЪР БГ". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 50 лева.

Хронология

2017-06-12
Регистрация на фирмата

2019-01-30
Промяна наименование
Името се сменя от Б.А.В. Кънсълтинг на БИЗНЕС АДВАЙЗЪР БГ
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Възраждане, ул. Пиротска, 9, бл. -, вх. -, ет. 4
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Средец, ул. Алабин, 33
Промяна едноличен собственик на капитала
Промяна предмет на дейност
- Покупка на стоки и други вещи с цел продажбата им в първоначален, преработен или обработен вид, продажба на стоки от собствено производство, хотелиерски, туристически и рекламни сделки, програмни, импресарски и туроператорски услуги, търговско представителство и посредничество, комисионни, спедиционни и превозни сделки, складови сделки, покупка и строеж на недвижими имоти с цел продажбата им, търговия със строителни материали, представителство на фирми в чужбина, продажба на телекомуникационни стоки и извършване на информационни и изчислителни сметачни дейности, външно търговска дейност, сделки с интелектуална собственост, както и всякаква друга дейност, която не е забранена от закона.
+ Консултантска и счетоводна дейност, организиране на счетоводно отчитане и съставяне на финансови отчети, покупка на стоки и други вещи с цел продажбата им в първоначален, преработен или обработен вид, продажба на стоки от собствено производство, хотелиерски, туристически и рекламни сделки, програмни, импресарски и туроператорски услуги, търговско представителство и посредничество, комисионни, спедиционни и превозни сделки, складови сделки, покупка и строеж на недвижими имоти с цел продажбата им, търговия със строителни материали, представителство на фирми в чужбина, продажба на телекомуникационни стоки и извършване на информационни и изчислителни сметачни дейности, външнотърговска дейност, сделки с интелектуална собственост, както и всякаква друга дейност, която не е забранена от закона.

2019-05-10
Промяна легална форма
Легалната форма се сменя от ЕООД на ООД
Заличаване едноличен собственик на капитала

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма