Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ХАТО ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
204636211
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
June 13, 2017 11:18
Наименование
ХАТО
Транслитерация
HATO LTD
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Красно село, бл. 229, ет. 7 Виж на картата
Има 42 фирми на този адрес виж фирмите
Контакти
Предмет на дейност
консултантска и посредническа дейност, провеждане на езиково обучение, провеждане на езикови курсове, външна и вътрешна търговия с всякакви стоки, недвижими имоти, услуги и посредническа дейн... консултантска и посредническа дейност, провеждане на езиково обучение, провеждане на езикови курсове, външна и вътрешна търговия с всякакви стоки, недвижими имоти, услуги и посредническа дейност, производство и търговия с хранителни и нехранителни стоки, комисионна и консигнационна дейност, търговско представителство и посредничество, брокерска дейност, маркетинг, лизинг, ноу-хау, издателска и печатарска дейност, реклама, туризъм, покупка, строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба, покупка на стоки или други вещи с цел препродажбата им в първоначален, преработен или обработен вид, както и всяка друга дейност, незабранена от закон. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: СЕРИН АУАД РАМАДАН АЛХЕТО (свързан с 1 фирма)
ЗАЛИЧЕН Съдружник: Серин А.Р.Алхато 1.00 лв - 50.00% дял (свързан с 1 фирма)
ЗАЛИЧЕН Съдружник: Абдала Иса Мохамад Хато 1.00 лв - 50.00% дял (свързан с 1 фирма)
Едноличен собственик на капитала
СЕРИН АУАД РАМАДАН АЛХЕТО (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
2 лева (2 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ХАТО ЕООД на латиница "HATO LTD" с ЕИК/ПИК 204636211 е основана на 13 Юни 2017 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "ПЕТРА ФОРЕКС", но на 6 Март 2018 година то бива сменено на сегашното "ХАТО". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 2 лева.

Хронология

2017-06-13
Регистрация на фирмата

2017-11-03
Промяна легална форма
Легалната форма се сменя от ЕООД на ООД
Заличаване едноличен собственик на капитала

2018-03-06
Промяна наименование
Името се сменя от ПЕТРА ФОРЕКС на ХАТО

2023-09-19
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Възраждане, ул."Княз Борис I", 130, ет. 2
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Красно село, бл. 229, ет. 7
Промяна легална форма
Легалната форма се сменя от ООД на ЕООД
Промяна едноличен собственик на капитала
Заличаване съдружници
Промяна предмет на дейност
- външна и вътрешна търговия с всякакви стоки, недвижими имоти, услуги и посредническа дейност, брокерска дейност, комисионна и консигнационна дейност, търговско представителство и посредничество, брокерска дейност, маркетинг, лизинг, ноу-хау, издателска и печатарска дейност, реклама, туризъм, покупка, строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба, покупка на стоки или други вещи с цел препродажбата им в първоначален, преработен или обработен вид, както и всяка друга дейност, незабранена от закон.
+ консултантска и посредническа дейност,провеждане на езиково обучение, провеждане на езикови курсове, външна и вътрешна търговия с всякакви стоки,недвижими имоти, услуги и посредническа дейност, производство и търговия с хранителни и нехранителни стоки, комисионна и консигнационна дейност, търговско представителство и посредничество, брокерска дейност, маркетинг, лизинг, ноу-хау, издателска и печатарска дейност, реклама, туризъм, покупка, строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба, покупка на стоки или други вещи с цел препродажбата им в първоначален, преработен или обработен вид, както и всяка друга дейност, незабранена от закон.

Свързани фирми

Няма данни.

Предишна фирма Следваща фирма