Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ДРИВ 2018 ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
204644336
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
June 19, 2017 11:58
Наименование
ДРИВ 2018
Транслитерация
DRIV 2018 Ltd.
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Средец, бул. Васил Левски, 30, ет. 1 Виж на картата
Има 29 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
Сервизно обслужване и стопанисване на тоалетни; продажба и отдаване под наем на химически и портативни тоалетни; продажба на консумативи за тоалетни; почистване на септични и изгребни ями; покупка на ... Сервизно обслужване и стопанисване на тоалетни; продажба и отдаване под наем на химически и портативни тоалетни; продажба на консумативи за тоалетни; почистване на септични и изгребни ями; покупка на стоки с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид; спедиционни и превозни сделки; екологични дейности, както и всяка друга дейност, незабранена от закона. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: Емил Георгиев Петров (свързан с 1 фирма)
Едноличен собственик на капитала
Емил Георгиев Петров (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
2 лева (2 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ДРИВ 2018 ЕООД на латиница "DRIV 2018 Ltd." с ЕИК/ПИК 204644336 е основана на 19 Юни 2017 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "ЕМО-ТРАНС 55", но на 23 Януари 2018 година то бива сменено на сегашното "ДРИВ 2018". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 2 лева.

Хронология

2017-06-19
Регистрация на фирмата

2018-01-23
Промяна наименование
Името се сменя от ЕМО-ТРАНС 55 на ДРИВ 2018
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Лозенец, бул. Джеймс Баучър, 51
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Средец, бул. Васил Левски, 30, ет. 1
Промяна предмет на дейност
- транспортни услуги, превози, спедиторски услуги, автомобилни ремонти; консултантски услуги; търговско представителство и посредничество; както и всяка друга дейност, незабранена от закона и след придобиване на съответните разрешения и лицензи, в случай че са необходими.
+ Сервизно обслужване и стопанисване на тоалетни; продажба и отдаване под наем на химически и портативни тоалетни; продажба на консумативи за тоалетни; почистване на септични и изгребни ями; покупка на стоки с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид; спедиционни и превозни сделки; екологични дейности, както и всяка друга дейност, незабранена от закона.

Свързани фирми

Няма данни.

Предишна фирма Следваща фирма