Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ПРОТЕХНИКА ПЛЕВЕН ООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
204645751
Регистрация по ЗДДС
Да - BG204645751 от 2017-07-11 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС (Регистрация по избор)
Дата на регистрация
June 20, 2017 10:01
Наименование
ПРОТЕХНИКА ПЛЕВЕН
Транслитерация
PROTECHNIKA PLEVEN LTD
Правна форма
Дружество с ограничена отговорност (ООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Плевен, ул.Антим Първи", 3, вх. В, ет. 3 Виж на картата
Контакти
Код на икономическа дейност
46.69 - Търговия на едро с други машини и оборудване със стопанско предназначение, некласифицирана другаде и части за тях
Предмет на дейност
Производство или покупка на стоки и други вещи с цел препродаване в първоначален или преработен вид; търговия на едро и дребно; импорт и експорт в България и трети страни, вътреобщностна търговия на... Производство или покупка на стоки и други вещи с цел препродаване в първоначален или преработен вид; търговия на едро и дребно; импорт и експорт в България и трети страни, вътреобщностна търговия на стоки от и за Европейския съюз; покупка, строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба и отдаване под наем, всички видове строителна и монтажна дейност, отдаване под наем; хотелиерство и ресторантьорство, спедиция и транспортна дейност, в т.ч. товарен автомобилен и пътнически транспорт, рекламна и издателска дейност, предпечатна подготовка, маркетинг, графичен дизайн; разработка и поддръжка на уебсайтове и услуги в областта на информационните технологии; сделки с интелектуална собственост; търговско посредничество, представителство и агентство на местни и чужди лица в страната и в чужбина; консултантска дейност; проучване, проектиране, изграждане и поддръжка на енергийни обекти, за производство на енергия от възобновяеми енергийни източници; информационни, маркетингови и финансово-консултантски услуги, в т.ч. в областта на енергийната ефективност и възобновяемите енергийни източници; търговия с авточасти, автосервиз; комисионни, спедиционни и превозни сделки; и всяка друга стопанска дейност, незабранена със закон.Предметът на дейност на дружеството може да бъде разширяван, изменян и допълван по решение на общото събрание на съдружниците. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: Емилия Богданова Въткова (свързан с 2 фирми)
Съдружник: Емилия Богданова Въткова 1,020.00 лв - 51.00% дял (свързан с 2 фирми)
Съдружник: Пламен Митков Ангелов 980.00 лв - 49.00% дял (свързан с 1 фирма)
Едноличен собственик на капитала
АНТОАНЕТА ВАСИЛЕВА ПАШОВА (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
2,000 лева (2,000 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ПРОТЕХНИКА ПЛЕВЕН ООД на латиница "PROTECHNIKA PLEVEN LTD" с ЕИК/ПИК 204645751 е основана на 20 Юни 2017 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Седалището на компанията се намира в гр. Плевен, а началният внесен капитал е в размер на 2,000 лева.

Хронология

2017-06-20
Регистрация на фирмата

2017-07-11
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG204645751 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС - Регистрация по избор

2018-08-09
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Плевен, ЗНЕПОЛСКА, 7, вх. Б, ет. 4
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Плевен, ул.Антим Първи", 3, вх. В, ет. 3
Промяна легална форма
Легалната форма се сменя от ЕООД на ООД
Заличаване едноличен собственик на капитала
Промяна предмет на дейност
- Производство или покупка на стоки и други вещи с цел препродаване в първоначален или преработен вид; търговия на едро и дребно; импорт и експорт в България и трети страни, вътреобщностна търговия на стоки от и за Европейския съюз; покупка, строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба и отдаване под наем, всички видове строителна и монтажна дейност, отдаване под наем; хотелиерство и ресторантьорство, спедиция и транспортна дейност, в т.ч. товарен автомобилен и пътнически транспорт, рекламна и издателска дейност, предпечатна подготовка, маркетинг, графичен дизайн; разработка и поддръжка на уебсайтове и услуги в областта на информационните технологии; сделки с интелектуална собственост; търговско посредничество, представителство и агентство на местни и чужди лица в страната и в чужбина; консултантска дейност, проучване, проектиране, изграждане и поддръжка на енергийни обекти, за производство на енергия от възобновяеми енергийни източници; информационни, маркетингови и финансово-консултантски услуги, в т.ч. в областта на енергийната ефективност и възобновяемите енергийни източници; търговия с авточасти, автосервиз; комисионни, спедиционни и превозни сделки; и всяка друга стопанска дейност, незабранена със закон.
+ Производство или покупка на стоки и други вещи с цел препродаване в първоначален или преработен вид; търговия на едро и дребно; импорт и експорт в България и трети страни, вътреобщностна търговия на стоки от и за Европейския съюз; покупка, строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба и отдаване под наем, всички видове строителна и монтажна дейност, отдаване под наем; хотелиерство и ресторантьорство, спедиция и транспортна дейност, в т.ч. товарен автомобилен и пътнически транспорт, рекламна и издателска дейност, предпечатна подготовка, маркетинг, графичен дизайн; разработка и поддръжка на уебсайтове и услуги в областта на информационните технологии; сделки с интелектуална собственост; търговско посредничество, представителство и агентство на местни и чужди лица в страната и в чужбина; консултантска дейност; проучване, проектиране, изграждане и поддръжка на енергийни обекти, за производство на енергия от възобновяеми енергийни източници; информационни, маркетингови и финансово-консултантски услуги, в т.ч. в областта на енергийната ефективност и възобновяемите енергийни източници; търговия с авточасти, автосервиз; комисионни, спедиционни и превозни сделки; и всяка друга стопанска дейност, незабранена със закон.Предметът на дейност на дружеството може да бъде разширяван, изменян и допълван по решение на общото събрание на съдружниците.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма