Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ТРУДОВА БОРСА БЪЛГАРИЯ ООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
204651754
Регистрация по ЗДДС
Да - BG204651754 от 2017-09-08 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС (Регистрация по избор)
Дата на регистрация
June 23, 2017 14:59
Наименование
ТРУДОВА БОРСА БЪЛГАРИЯ
Транслитерация
LABOR EXCHANGE BULGARIA Ltd.
Правна форма
Дружество с ограничена отговорност (ООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Русе, ул. Мария Луиза, 40, вх. 1, ет. 5 Виж на картата
Има 6 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
Търговска дейност в страната и чужбина; продажба на стоки по електронен път; производство на всички видове стоки с цел продажба в преработен, първоначален и обработен вид; търговско представителство... Търговска дейност в страната и чужбина; продажба на стоки по електронен път; производство на всички видове стоки с цел продажба в преработен, първоначален и обработен вид; търговско представителство и посредничество; консултантски услуги; всички видове транспортна дейност в страната и чужбина; хотелиерска, туристическа, рекламна, ресторантьорска дейност; сделки с интелектуална собственост; строеж и обзавеждане с недвижими имоти и при необходимост и продажбата им; извършване на посредническа дейност по наемане на работа, в Република България, в други държави и на моряци след регистрация в Агенцията по заетостта, както и други дейности, незабранени от закон или друг нормативен акт. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: НЕВЕНА КОЙЧЕВА КОЛЕВА (свързан с 4 фирми)
Управител: ИЛКО ДИМИТРОВ ИЛИЕВ (свързан с 5 фирми)
Съдружник: НЕВЕНА КОЙЧЕВА КОЛЕВА 1,000.00 лв - 50.00% дял (свързан с 4 фирми)
Съдружник: ИЛКО ДИМИТРОВ ИЛИЕВ 1,000.00 лв - 50.00% дял (свързан с 5 фирми)
Капитал размер
2,000 лева (2,000 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ТРУДОВА БОРСА БЪЛГАРИЯ ООД на латиница "LABOR EXCHANGE BULGARIA Ltd." с ЕИК/ПИК 204651754 е основана на 23 Юни 2017 година с правна форма "Дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "НЕВЕНА КОЛЕВА 2017", но на 18 Юни 2020 година то бива сменено на сегашното "ТРУДОВА БОРСА БЪЛГАРИЯ". Седалището на компанията се намира в гр. Русе, а началният внесен капитал е в размер на 2,000 лева.

Хронология

2017-06-23
Регистрация на фирмата

2017-09-08
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG204651754 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС - Регистрация по избор

2020-06-18
Промяна наименование
Името се сменя от НЕВЕНА КОЛЕВА 2017 на ТРУДОВА БОРСА БЪЛГАРИЯ
Промяна предмет на дейност
- Търговска дейност в страната и чужбина, продажба на стоки по електронен път, производство на всички видове стоки с цел продажба в преработен, първоначален и обработен вид, тьрговско представителство и посредничество, консултантски услуги, всички видове транспортна дейност в страната и чужбина, хотелиерска, туристическа, рекламна, ресторантьорска дейност, сделки с интелектуална собственост, строеж и обзавеждане с недвижими имоти и при необходимост и продажбата им, както и дейности, незабранени от закон или друг нормативен акт.
+ Търговска дейност в страната и чужбина; продажба на стоки по електронен път; производство на всички видове стоки с цел продажба в преработен, първоначален и обработен вид; търговско представителство и посредничество; консултантски услуги; всички видове транспортна дейност в страната и чужбина; хотелиерска, туристическа, рекламна, ресторантьорска дейност; сделки с интелектуална собственост; строеж и обзавеждане с недвижими имоти и при необходимост и продажбата им; извършване на посредническа дейност по наемане на работа, в Република България, в други държави и на моряци след регистрация в Агенцията по заетостта, както и други дейности, незабранени от закон или друг нормативен акт.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма